Finalist Michael Piatek – Å være videre i finalen er like gøy som å ha fornøyde kunder

Familiemannen Michael Piatek jobber med flislegging i Fjell Bad & Flis i Oslo. Han har bakgrunn som aktiv fotballspiller fra han bodde i Polen, og, selv om det ikke er et lett valg, velger han Lewandowski over Ronaldo.

Piatek er en mann som legger stor stolthet i arbeidet han utfører, og er perfeksjonist til fingerspissene. Vi er med finalisten når han jobber med utstillingsmodeller hos Modena Flis på Alna. Her får vi virkelig se yrkesstoltheten hos denne blide håndverkeren.

Det betyr mye å være videre i finalen. Fritiden bruker Michael helst sammen med familien sin, og da gjerne på tur i skogen.

– Å være videre i finalen er like gøy som å ha fornøyde kunder, forteller han stolt. Det er tydelig at alle nominasjonene betyr mye for denne finalisten. Skal vi tro Ole Andersen sin nominasjon, er det vanskelig å ikke like denne mannen:

“En håndverker som er like godt likt av gamle som av unge, av både hunder og katter, kunder og leverandører! Han er en blid og ikke minst nøye samt pålitelig kar! En som virkelig fortjener denne nominasjonen!”