Finalist Ronny Enger: – Jeg er så takknemlig for alle som har stemt

Ronny Enger (58) oppdaget interessen for maleryrket ved en tilfeldighet. Nå eier han sitt eget firma, og trives godt.

– Brødrene mine dro meg med på maling, og jeg likte det veldig godt. Det er et morsomt, og variert yrke med noe nytt hver eneste dag, forteller Ronny Enger.

Han legger ikke skjul på at det har vært mye jobb, og mange utfordringer med å eie et eget firma. Likevel; han legger stor vekt på at nøkkelen til et godt arbeidsmiljø er det gode samholdet med gutta.

– Jeg føler vi driver firmaet sammen som en familie, selv om det er jeg som eier det. Vi fikser ting sammen, gjør ting sammen til en hver tid og vi har en veldig god tone. Det synes jeg er utrolig moro, sier finalisten.

Finalist for andre gang i Norges Hyggeligste Håndverker

Ronny var finalist i 2018, og er nå finalist for andre gang i Norges Hyggeligste Håndverker. Av de 275 nominasjonene han har fått i år skriver en av de som har nominert han, Oliver Øien-Sramek, følgende:

“Ronny Enger er et fantastisk menneske. Han utfører bra arbeid, og leverer det han lover. Det Ronny er aller flinkest på er å hjelpe andre enn seg selv. Spesielt ungdom. Ronny sponser 10 ulike idrettslag innen fotball og håndball i nærmiljøet, i tillegg til flere enkelt-utøvere. Han bryr seg, og fortjener derfor å bli Norges hyggeligste!”

For Ronny har det betydd mye å komme i finalen. – Jeg er helt satt ut av at jeg igjen er finalist. Jeg var jo også finalist i 2018, og jeg er så takknemlig for alle som har stemt på meg. Det er helt unikt. Jeg hadde begynt å grine hvis jeg vant.