Hva vinner Norges hyggeligste håndverker i 2020?

Vinneren av Norges Hyggeligste Håndverker 2020 får fri leasing av en Transporter eller Caddy fra Volksvagen Nyttekjøretøy i tre år, samt splitter ny innredning fra Würth.

– Dette syns vi at er en fantastisk premie, og vi tror dette er noe håndverkere får god bruk for! Jeg anbefaler å sjekke ut premien i filmen under. Da får man et godt inntrykk, sier Benjamin Husstad-Nedberg, prosjektleder i Norges Hyggeligste Håndverker.

Fri leasing, og spesialtilpasset innredning

Vinneren får fri leasing i 3 år av en Volkswagen Transporter eller Caddy på grønne skilter, levert av Harald A. Møller. Vinneren velger selv modell og får med valgfritt fabrikkmontert utstyr på inntil 50 000 kroner. Vinterhjul og service- og vedlikeholdsavtale er også en del av pakka. Premien har en verdi på omtrent 250 000,- avhengig av modellvalg.

Norges Hyggeligste håndverker vil i tillegg til bilen, motta ferdig montert bilinnredning fra Würth Norge AS, tilpasset vinnerens egne behov. ORSY mobilsystemet holder orden og gir god oversikt på verktøy og forbruksmateriellet i bilen.

Innredningen er siste generasjons V3 aluminiums innredning. Dette gjør den lettere, noe som slår positivt ut på både energi- og drivstoffbruk. Det er svært brukervennlig, og designmessig en perle. Premien har en verdi inntil 75 000,-.

Det lønner seg å være hyggelig!

– Det er hyggelig å kunne by på en skikkelig bra premie. I tillegg så underbygger jo denne kåringen et viktig poeng: I alle år har håndverkeren levd av sitt rykte. Ryktet vandret før mellom venner og kjente, fra munn til munn. nå vandrer ryktet digitalt. Men essensen er fortsatt den samme; hvis håndverkeren i tillegg til godt faglig arbeid også er hyggelig med kundene sine, så vil vedkommende sikre seg nye oppdrag. Det lønner seg å være hyggelig! avslutter Benjamin Husstad-Nedberg, prosjektleder i Norges Hyggeligste Håndverker.

Partnere & Sponsorer