Gunnar Bolstad

Gunnar Bolstad

Nominert den 28. april 2021

Kategori: Elektriker

H2 ELEKTRO AS

kvinnherad, vestland

3.
plass totalt
3282
stemmer
11
nominasjoner

Videohilsen til Gunnar Bolstad fra Guri Melby

Del video

Nominasjon av Terje Gangstø

28. april 2021

Gunnar Bolstad! Jeg blir glad når jeg ser denne karen. Vi var på ett oppdrag i Fusa der vi skulle samarbeide med ukjente aktører. Deriblant ett nytt elektriker firma som vi ikke kjente noe til. Skeptisk... Men inn døren på byggeplassen kom altså denne smørblide karen Gunnar. Vi gikk igjennom huset og rekkefølge på arbeidet. Denne karen og firmaet sitt leverte varene til terningkast 6. Prosjektet gikk heilt knirkefritt mye takket været kunnskapen og kompetansen til denne dyktige karen. Var aldri nei i hans munn. Og både vi som tømrere var kjempefornøyd. Dette er utvilsomt en kar som fortjener å bli kalt Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Øystein Reiertsen Tholo

29. april 2021

Ein fantastisk blid og løsningsorientert mann. Yrkesstolthet og service på høyeste nivå. Han finner gode løsninger og holder det han lover! Gammal hiace har han og! Uansett resultat av denne konkuransen , så er og blir han den hyggeligste av de alle!

Nominasjon av Therese Teige Nielsen

29. april 2021

Ekstremt hyggelig og serviceinnstilt elektriker! Uten tvil Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Kari Bosmen

30. april 2021

Hyggelig og imøtekommende da han kommer til hjemmet ditt for å gjøre en jobb, jobben blir proft utført av en meget dyktig håndtverker.

Nominasjon av INGE HANSEN

30. april 2021

Oppsummering av Gunnar . Bli .positiv.servisinnstilt.kundevenlig .pålitelig. kunnskapsrik.Han er det vi kaller en ordentlig og dyktig håndverker

Nominasjon av Geir Atle Abotnes

30. april 2021

Veldig fornøyd med arbeidet Gunnar og H2 elektro har utført hos meg. Alltid smilende og blid.

Nominasjon av Paul Ove Holmefjord

30. april 2021

Gunnar oppleves som ekstremt profesjonell og opptatt av å levere kvalitet til en fornuftig pris. Han er alltid opptatt av kundens beste, alltid i godt humør og veldig løsningsorientert.

Nominasjon av Byggmester Bengt Henning Hansen.

1. mai 2021

Vi var på en rehabiliterings jobb i Holmefjord i vinter og denne karen her med teamet sitt dukket opp på denne jobben og alt gikk knirkefritt og punktligt fra start til slutt og altid posetiv med et smil om munnen til enhver tid .Kan trygt nominere han som kandidat til norges hyggeligste håndtverker.

Nominasjon av Kristine Hjartnes

1. mai 2021

Dyktig, smilande og løysingsorientert. Me veit at jobben blir 100% når Gunnar har gjort den. Kristine og Lars Inge

Nominasjon av Svein Ivar Vinnes

2. mai 2021

Har hjulpet oss mange ganger, stiller på kort varsel f.eks. ved problemer med landstrøm til MS Epos . alltid løysningsorientert og i godlage!

Nominasjon av Hanne Berit

3. mai 2021

Dyktig håndverker og blid kar som alltid sprer godt humør!

Partnere & Sponsorer