Gunnar Bolstad

Gunnar Bolstad

Nominert den 28. april 2021

Kategori: Elektriker

H2 ELEKTRO AS

kvinnherad, vestland

3.
plass totalt
5570
finaliststemmer
8576
stemmer
32
nominasjoner

Videohilsen til Gunnar Bolstad fra Guri Melby

Del video

Gunnar Bolstad: – Jeg er eldst på jobben, det er bare positivt. Jeg lærer opp – de unge lærer bort!

Det som går igjen når vi får lov til å intervjue og filme alle de 21 finalistene av Norges hyggeligste håndverker, er to ord: Begeistring og takknemlighet. Og elektriker Gunnar Bolstad er intet unntak.

– Dette er rett og slett kjempegøy. Å bli satt så tydelig pris på etter en lang karriere som elektriker! Allerede da de første nominasjonene kom, følte jeg meg som en vinner. Så å bli finalist i så skarp konkurranse, er jo ikke til å tro. Jeg er takknemlig og stolt!

Gunnar så utvilsomt lyset, hehe, den gang for 25 år siden da han skjønte at det ble veien han skulle gå.

– Jeg visste det måtte bli et håndverkeryrke, og så ble det elektrofaget som passet best for meg. Det har jeg aldri angret på. Ingen dager er like, og det er alltid noe nytt jeg må oppdatere meg på.

Lærlingene er alltid ved Gunnars side.

Når vi filmer Gunnar er han på en jobb i et nybygg, en enebolig, der det skal monteres utvendig målerskap, sikringsskap inne og varmekabler. Han har som vanlig med seg en lærling eller to, som følger med og læres opp.

– De unge er jo så bra på data og ny teknologi, så der jeg stiller med erfaring, stiller de med ny kunnskap, så de lærer av meg og jeg lærer av dem. Et helt perfekt samarbeid, spør du meg.

Både han og lærlingene er opptatt av – og jobber med – installasjoner av alle mulighetene rundt Smarthus, noe han synes er veldig inspirerende og morsomt å snakke med kundene om. De gir ham tillit – og blir veldig fornøyd med resultatet.

Eldst, best og alltid engasjert!

På jobben er han eldstemann, 10 år eldre enn nestemann, og med kollegaer der de fleste er 20 år +. Miljøet er godt, og rekrutteringen ser ut til å være i god rute på Gunnars arbeidsplass. Han håper det er en tendens generelt i håndverksbransjen idag, og mener kåringen av Norges hyggeligste håndverker er et riktig og viktig skritt i rekrutteringen av de unge. Og Gunnar tar sin del av ansvaret med stor glede.

På fritiden er han familiemann, med kone og tre voksne og utflyttede barn, som har gitt mer tid til egne interesser etter hvert.

– Jeg er en veldig aktiv syklist, og sykler lange turer to-tre ganger i uken, ofte sammen med en yngre kollega som ble bitt av sykkelbasillen i 40- års krisen, haha! Langs landeveien legger jeg bak meg alle slags bekymringer og frustrasjoner, så det gjør meg og mine omgivelser godt.

Ambisjonen nå er å legge seg i trening til neste års store sykkelritt som del av « Team Rynkeby», og sykle Oslo-Paris. Det blir ca 16 mil hver dag, så det er et hårete mål, selv for aktive Gunnar.

Er som regel i aktivitet, gleder seg til jakten.

Og da er det hjortejakt det gjelder. Gunnar er med i et jaktlag, der det sosiale er vel så viktig som selve jakten. Der får de senket skuldrene, pratet om alt og ingenting – og forhåpentlig kommet hjem med gode middager utover høsten og vinteren.

Gunnar forteller at han også er en ganske så nyfrelst bobil eier, takket være corona pandemien:

– Ja, det er altså helt fantastisk å feriere i bobil! Noe mange har oppdaget de siste årene. Konen min og jeg har rett og slett oppdaget Norge på nytt. Det er ingen grenser for et vakkert land vi har, og alt det har å by på av aktiviteter, lokal mat og opplevelser. Vi er helt frelst, vi!

Men nå i denne omgang går turen til Oslo, der finalefesten venter!

Nominasjon av Terje Gangstø

28. april 2021

Gunnar Bolstad! Jeg blir glad når jeg ser denne karen. Vi var på ett oppdrag i Fusa der vi skulle samarbeide med ukjente aktører. Deriblant ett nytt elektriker firma som vi ikke kjente noe til. Skeptisk... Men inn døren på byggeplassen kom altså denne smørblide karen Gunnar. Vi gikk igjennom huset og rekkefølge på arbeidet. Denne karen og firmaet sitt leverte varene til terningkast 6. Prosjektet gikk heilt knirkefritt mye takket været kunnskapen og kompetansen til denne dyktige karen. Var aldri nei i hans munn. Og både vi som tømrere var kjempefornøyd. Dette er utvilsomt en kar som fortjener å bli kalt Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Øystein Reiertsen Tholo

29. april 2021

Ein fantastisk blid og løsningsorientert mann. Yrkesstolthet og service på høyeste nivå. Han finner gode løsninger og holder det han lover! Gammal hiace har han og! Uansett resultat av denne konkuransen , så er og blir han den hyggeligste av de alle!

Nominasjon av Therese Teige Nielsen

29. april 2021

Ekstremt hyggelig og serviceinnstilt elektriker! Uten tvil Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Kari Bosmen

30. april 2021

Hyggelig og imøtekommende da han kommer til hjemmet ditt for å gjøre en jobb, jobben blir proft utført av en meget dyktig håndtverker.

Nominasjon av INGE HANSEN

30. april 2021

Oppsummering av Gunnar . Bli .positiv.servisinnstilt.kundevenlig .pålitelig. kunnskapsrik.Han er det vi kaller en ordentlig og dyktig håndverker

Nominasjon av Geir Atle Abotnes

30. april 2021

Veldig fornøyd med arbeidet Gunnar og H2 elektro har utført hos meg. Alltid smilende og blid.

Nominasjon av Paul Ove Holmefjord

30. april 2021

Gunnar oppleves som ekstremt profesjonell og opptatt av å levere kvalitet til en fornuftig pris. Han er alltid opptatt av kundens beste, alltid i godt humør og veldig løsningsorientert.

Nominasjon av Byggmester Bengt Henning Hansen.

1. mai 2021

Vi var på en rehabiliterings jobb i Holmefjord i vinter og denne karen her med teamet sitt dukket opp på denne jobben og alt gikk knirkefritt og punktligt fra start til slutt og altid posetiv med et smil om munnen til enhver tid .Kan trygt nominere han som kandidat til norges hyggeligste håndtverker.

Nominasjon av Kristine Hjartnes

1. mai 2021

Dyktig, smilande og løysingsorientert. Me veit at jobben blir 100% når Gunnar har gjort den. Kristine og Lars Inge

Nominasjon av Svein Ivar Vinnes

2. mai 2021

Har hjulpet oss mange ganger, stiller på kort varsel f.eks. ved problemer med landstrøm til MS Epos . alltid løysningsorientert og i godlage!

Nominasjon av Hanne Berit

3. mai 2021

Dyktig håndverker og blid kar som alltid sprer godt humør!

Nominasjon av Vidar Vestbø

7. mai 2021

Ryddig og dyktig kar med eit glimt i auga!

Nominasjon av Lars Einar Kleppe

7. mai 2021

Gunnar Bolstad er ein kar som eg har kjent i 40 år og som eg berre har høyrt gode ord om både når da gjeld jobb og privat , da i seg sjøl er unikt her på landsbygdo . Han er t.o.m høflig og grei når han sykla .

Nominasjon av Jarle Klippen

8. mai 2021

Kan absolutt anbefala denne positive og blide karen frå Vinnes! Dyktig er han også. Stiller alltid på som avtalt. Han fortener utvilsomt tittelen!

Nominasjon av Håkon Hatletveit

8. mai 2021

Løsningsorientert og rask elektriker som e ein fryd og jobbe med. Du vert alltid i godt humør og resultatet er alltid det beste for alle. Kan virkelig anbefales.

Nominasjon av Hans Aakre

10. mai 2021

Alltid våre usikker på kven av Gunnar og Audun som var Helan og Halvan. Med den pågåande nominasjonen her inne så vert da tydligare å tydligare at Gunnar er Helan! Flink fagmann som alltid har eit smil på lur, kanskje ikkje så rart med tanke på at han har ei svært snill svigermor!

Nominasjon av Erik Lauenborg

11. mai 2021

Gunnar viser gang på gang en enorm løsningsvilje på større utfordringer. Aldri et nei. Tar med seg yngre for å lære, viser gode tips og kommer med gode råd. Vi bruker mange ulike elektrikere gjennom et arbeidsår. Gunnar er i en særklasse. I tillegg er han det vi kaller for hel ved.

Nominasjon av Bjørn Olav Aarra

13. mai 2021

Eg har vore så heldig å fått brukt Gunnar på 2 av mine hus. Alltid blid og imøtekommande, om da så er etter lange og hektiske dagar. Han svarer alltid i ein positiv og lystig tone når han svarer telefonen eller ein møter på han. Eg skal gjera da eg kan for å få bruka han på mitt neste prosjekt også, for makan til trivelig type skal ein leite lenge etter!

Nominasjon av Betina

14. mai 2021

Du skal leita lenge eller nei, eg trur ikkje da finnes ein bedre og hyggeligere elektriker enn Gunnar! Den dyktige jobben han gjorde hos meg og ein blei alltid møtt med et smil og får alltid svar og ei løysning på ting ein lurer på og vil! All æra til denna karen!

Nominasjon av Jon Djupvik

22. mai 2021

Denne mannen gjer den mørkaste dagen din lys. Han er alltid like gnistrande blid og tar alle oppgåver like sprakande seriøst. Han har gnisten som illuminerer dei mørkaste hjørnene i huset ditt. Han skaper liv og røre i sikringsboksen din, men er likevel alltid solid jorda til bakken. Han er rett og slett intet mindre enn lysets herre!

Nominasjon av Anne-Karin Eikeland

29. mai 2021

Eg har lært Gunnar Bolstad å kjenna som lett omgjengeleg, ein som utfører jobben sin med flid, jobbar på ein roleg måte, er til å stola på og alltid smilande og blid. Alle desse gode eigenskapane meinar eg gjer han til Norges Hyggeligste Håndverker. Gunnar Bolstad vert ein rett og slett glad av å ha rundt seg, ein føler seg trygg når han møter deg med eit stort smil og eit Hei. Han utfører jobben sin som elektriker med stolthet.

Nominasjon av Einar Bolstad

31. mai 2021

Rask og pålitelig elektriker som ser løysinger som ingen andre ser. Alltid blid og hyggelig når ein møter han på arbeidsstaden. Dette er ein rolig og avbalansert elektriker som ikkje kvepper til av det lyder.

Nominasjon av Bjarne Rosenkrone

2. juni 2021

Mannen som aldri sover. Kommer når strømmen går. Da kommer Gunnaren. Får si som samen sa, da han så sin nabo komme over plenen. Går du på den nye plenen min. Jeg går ikke jeg kommer sa samen

Nominasjon av Signe Fammestad

9. juni 2021

Gunnar er blid og punktlig, og kommer med gode løsninger. Absolutt en mann som fortjener denne tittelen!

Nominasjon av Kristian Størksen

7. juli 2021

Tar alltid telefonen, er løsningsorientert og veldig, veldig hyggelig!

Nominasjon av René

3. august 2021

En kjempehyggelig kar som står på og gjør ting ordentlig. Gunnar er en humørfylt håndverker og er meget serviceinnstilt og gjør alt 100%.

Nominasjon av HB Bolstad

3. august 2021

Gled deg om du får denne elektrikeren på besøk! Dyktig, sprek og veldig hyggelig. Han har utført perfekt arbeid for meg ved 3 prosjekt, og ville ha valgt han igjen om jeg skulle gått i gang med flere prosjekt. Kommer med gode råd uten å være påtrengende og lar deg selv velge. Gunnar fortjener virkelig tittelen Norges hyggeligste håndverker! Anbefaler han på det sterkeste!

Nominasjon av Einar Remi Kvåle

3. august 2021

Alltid blid og imøtekomande. Kjem til avtalt tid og utfører jobben kjapt og effektivt.

Nominasjon av Nora Hoidal

3. august 2021

Handverkar som du kan stola på. Kjem til avtalt tid, utfører jobben raskt og effektivt. Eineståande serviceinnstilt.

Nominasjon av Pål Bachke

7. august 2021

Ikke bare er Gunnar dyktig på lys og elektro...han er også en som lyser opp hverdagen din når det er mørkt i tunellen. Gunnar er også en utrolig dyktig syklist som hjelper sine kamerater i front når motgangen butter på.

Partnere & Sponsorer