Hussein El Haddaoui

Hussein El Haddaoui

Nominert den 27. april 2021

Kategori: Rørlegger

Norsk Rørservice As

oslo kommune, oslo

2.
plass totalt
5394
stemmer
49
nominasjoner

Videohilsen til Hussein El Haddaoui fra Guri Melby

Del video

Nominasjon av Jamal Sealiti

27. april 2021

Hussein er verdens hyggeligste håndverker, er alltid blid og fornøyd. Han er en meget dyktig håndverker som virkelig brenner for sitt fag. Det man virkelig setter pris på med Hussein er måten han setter kunder i fokus fra det øyeblikk han trer inn døren. Med et stort smil som lyser av selvtillit og ærlighet, vinner han øyeblikkelig kundens tillit

Nominasjon av Marlina Andersen

27. april 2021

Kan bare si at definisjon på ordet perfekt utført jobb, kan kun brukes når NRS utfører en jobb. Tusen takk for feilfri detaljert ,engasjert effektivt arbeid! Ord blir fattige i beskrivelsen av Hussein El Haddaoui!

Nominasjon av Geir Mæhle

27. april 2021

Har dessverre ikke hatt æren av å jobbe med denne karen... Men for en utstråling, positivitet, kvalitetsbevisst, yrkesstolthet... Denne karen har alt!!! Fantastisk trivelig å kunne bidra med en nominasjon og en god del stemmer fremover, du fortjener det virkelig! Lykke til i konkurransen, heier på deg!

Nominasjon av Hassan El Hammachi

27. april 2021

Hussain i Norskrørservice er den mest triveligste rørleggeren jeg har møtt på. Han stiller opp når det trengs, er alltid i godt humør og gjør det lille ekstra. Han er flink i det han gjør og flinkere rørlegger må man lete lenge etter!

Nominasjon av Ani Duqi

30. april 2021

Imponerende Flink

Nominasjon av Adam El Haddaoui

30. april 2021

Min beste Pappa :-) I år kommer du til å vinne garantert da du er verdens beste mann og er så snill med oss og alle. Vi er kjempestolte av deg og kjempeglad i deg. Så til dere som skal velge Norges hyggeligste håndverker, velg pappa fordi han fortjener det mest!

Nominasjon av Tina Eriksen

30. april 2021

Jeg må bare si at en mann som Hussein må enn lenge lette etter ! En mann som brenner for å kunne tilfredsstile sine kunder . Han er dedikert og nøye,utførelsen står 100 %i stil til NRS .Sist men ikke minst må jeg påpeke den delikate smaken til å hjelpe kundene med alt de trenger til hjemmene sine fra A til Å .Jeg ser frem til at du får tittelen Norges hyggeligste håndverker .

Nominasjon av Lars Hansen

1. mai 2021

Jeg må bare si at en mann som Hussein må enn lenge lette etter ! En mann som brenner for å kunne tilfredsstile sine kunder . Han er dedikert og nøye,utførelsen står 100 %i stil til NRS .Sist men ikke minst må jeg påpeke den delikate smaken til å hjelpe kundene med alt de trenger til hjemmene sine fra A til Å .Jeg ser frem til at du får tittelen Norges hyggeligste håndverker .

Nominasjon av Sidra

1. mai 2021

Beste rørlegger

Nominasjon av Hanane Dachcour

1. mai 2021

Denne mannen fortjener virkelig tittelen Norges Hyggeligeste håndverker. Ikke er han bare positiv, glad, snill, serviceinstilt, ærlig, omtenksom, tenker på alle rundt seg, vil alle rundt seg det beste men igjen så står han virkelig på for at alle skal bli fornøyd og gjør alltid det lille ekstra for alle. Hussein fortjener virkelig denne tittelen for det finnes seriøst ikke mange fine menesker som virkelig er seg selv bare uten å være falsk.

Nominasjon av Reda dahy

1. mai 2021

Kreativ og dyktig. En som følgte drømmen sin og satset uansett den harde konkurransen så klarte du å vinne tilliten til kundene dine .

Nominasjon av Leo S Hansen

1. mai 2021

Jeg vil bare si jeg støtter Tina og Lars sin nominasjon .Etter å sett arbeidet som har blitt utført hos dem. Er så glad jeg fikk muligheten Til å få øyne opp for NRS! Så nå er det bare starte hos meg Hussein .Lykke til videre i konkurransen

Nominasjon av Hajir karimi

1. mai 2021

Hussain er Norges hyggeligste håndverker! Han har alltid en god og morsom historie på lager, kunnskapsrik og ikke minst effektiv. Hussain er definisjonen på en perfekt håndverker!

Nominasjon av Stian Larsen

1. mai 2021

Norges hyggeligste

Nominasjon av Jasmin Larsen

1. mai 2021

Takk for fantastisk service og arbeid!

Nominasjon av Abdelouahid Bousnina

1. mai 2021

Du er best og fortjener virkelig dette. Hussein er i mine øyne Norges hyggeligste og beste håndverker.

Nominasjon av Abdel laajab

1. mai 2021

Hyggelig mann med stå på vilje og utmerket arbeidsmoral! Dette er noen av de få egenskaper han kan tilby ! Lojal og troverdig individuell som tar arbeid seriøst! Stemmer på deg Husain hele veien!

Nominasjon av Mhamed elmard

1. mai 2021

Kreativ og dyktig. En som følgte drømmen sin og satset uansett den harde konkurransen så klarte du å vinne tilliten til kundene dine. Takk for nydelig bad du ha utført hos oss.

Nominasjon av Mohammed El Ghazi

1. mai 2021

Norges hyggeligste og flinkeste rørlegger. Tar alle kunder på alvor og tar ansvar på ethvert prosjekt. Utfører alt arbeid på best mulig måte. Svært serviceinnstilt og løsningsorientert. Du er best og vi heier på deg

Nominasjon av Samir Ofkir

1. mai 2021

Verdens kuleste, mest kreative,imøtekommende mann. Alltid blid og vanvittig dyktig. Fortjener å bli satt pris på. Maken til talent og mennesketekke skal man lete lenge etter.

Nominasjon av Hanne Dhal

2. mai 2021

Utrolig dyktig og postiv .Alltid løsninger på lur.Er så fornøyd med jobben som er utført hos meg !

Nominasjon av Nizar

2. mai 2021

Hussein er best, alltid like blid og hyggelig. For meg er du uansett Norges Beste og hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Mustafa Mahnin

2. mai 2021

Fantastisk rørlegger og person. Med Hussein blir du fulgt opp fra start til slutt på en profesjonell og ordentlig måte som bare han kan

Nominasjon av Therese Johaug

2. mai 2021

Dette må jo være Norges hyggeligste håndverker. Kommer alltid inn døren med et strålende smil. Hussein er dyktig, engasjert og entusiastisk, og humøret hans smitter over på alle i nærheten. En som bare ser muligheter, har et øye for detaljer og ikke er redd for utfordringer. Min stemme går til Hussein.

Nominasjon av Cankat demir

2. mai 2021

Jeg nominerer Hussain El haddaoui til Norges hyggeligste håndverker fordi han gir god service, er effektiv og alltid hyggelig og imøtekommende.

Nominasjon av Aissa Haddaoui

2. mai 2021

Snilleste Hussein familien støter deg 100 prosent. Du er virkelig Norges Hyggeligste,snilleste og omtenksomme håndverker og menneske. Dette fortjener du virkelig.

Nominasjon av Omar Haddaoui

2. mai 2021

Hussein El Haddaoui er en fantastisk håndverker, faktisk den beste og hyggeligste! Han er også en herlig person, som alltid er snill og hyggelig mot de rundt seg. Rett og slett et fantastisk menneske.

Nominasjon av Amin Haddaoui

2. mai 2021

Hussein El Haddaoui er den beste og hyggeligste rørlegger og person jeg har møtt. Han stiller opp alltid og er den beste i jobben han gjør. Topp person!

Nominasjon av Chaimae Haddaoui

2. mai 2021

Hussein El Haddaoui er verdens hyggeligste person som jeg skjenner. Veldig arbeidsom og alltid prøver å finne på noe nytt å gjøre. Veldig inspirerende person.

Nominasjon av Erik

3. mai 2021

Hussein er en mann som har stort øye for kvalitet og detaljer. Ser frem til at du vinner presis punktlig, nøye, er kun noen av de få egenskapen han tilbyr.

Nominasjon av OKSANA

3. mai 2021

En fantastisk blid og løsningsorientert mann. Han har alltid et smil rundt munnen.Yrkesstolthet og service på høyeste nivå. Han finner gode løsninger og holder det han lover! Uansett resultat av denne konkurransen , så er og blir Hussein den hyggeligste av de alle!

Partnere & Sponsorer