Jens Nilssen

Jens Nilssen

Nominert den 27. april 2021

Kategori: Snekker / Tømrer

YESWOOD AS

tønsberg, vestfold og telemark

28.
plass totalt
809
finaliststemmer
1240
stemmer
72
nominasjoner

Videohilsen til Jens Nilssen fra Guri Melby

Del video

Jens Nilssen: – Det er flott å kunne leve av min hobby og min store lidenskap: Trær

Det er ingen tvil om at interiør- og møbelsnekker Jens Nilssen er opptatt av trær. Han skaper flotte ting av dem, han nyter dem i naturen og han har til og med trær tatovert på ryggen! Allerede som 19-åring laget han sine egne møbler, men jobbet som plate- og sveisearbeider, før det en dag ble bråstopp:

Hukommelsen forsvant, men han overlevde.

– Jeg ble utsatt for en fryktelig ulykke. Jeg fikk en jernrist i hodet og ble stygt skadet, og hadde englevakt som ikke omkom. Men ulykken kostet meg hukommelsen min, jeg husker nesten ingenting av de årene før ulykken. Så idag er jeg 41, men jeg husker bare de siste 20 årene av livet mitt, egentlig.

Da Jens våknet opp etter ulykken, var det første han husket et piletre. Den sørgepilen som han lekte i som liten. Det var ingen tvil hos Jens; det var snekring og trær han skulle holde på med i livet sitt. Han begynte å snekre i det små, til han ble friskere og sterkere, ved siden av jobb i barnehage, men etter hvert forstod han at dette kunne bli et levebrød.

– Det ble en re-start av livet mitt, og noe jeg fint kunne klare fysisk. Det ble faktisk ren terapi for meg også, å skape fine ting av vakre trær for fine folk!

Velkjent og populær i nærmiljøet.

Jens er 100 % selvlært, med eget verksted i garasjen og har salgsutstilling i gata der han bor, der kunder stadig kommer for å titte, kjøpe, skravle eller bestille noe spesielt som bare Jens kan lage. Han er god til å kommunisere, og sier han snakker med kunden som om det er hans beste venn. Ofte gjelder det å finne DEN spesielle gaven til en person som har alt... og da blir det samtaler rundt mottagerens personlighet, interesser, behov etc.

Den perfekte gaven? Spør Jens!

Jens skreddersyr – eller snekrer, da, – gaver som blir mottatt med stor entusiasme og takknemlighet. Å kunne tilby kunden noe helt unikt, gir ham stor glede:

– Nylig hadde jeg en kunde som bodde i et gammelt hus med sjøutsikt og ønsket seg en lounge sofa med organisk form. Jeg prøvde integrere stilen i huset og den vakre utsikten i møbelet, og det ble veldig vellykket, for kunden kom bokstavelig talt hoppende og dansende mot meg og var så fornøyd at hun viste sofaen frem til alle!

– Det var så rørende og flott å oppleve. Hun har en sofa ingen andre i verden har, og jeg klarte gjøre det lille ekstra for et menneske. Vinn-vinn, det! At det står helt unike møbler rundt omkring i de mange hjem, er jeg veldig stolt av.

– Jeg ser potensielle møbler og gaver overalt der jeg går, feks kan et gjerde bli et fint bord – jeg kan lage hva enn kunden måtte ønske. Det er utfordrende og fint å bruke min kreativitet slik.

Kvalitet i høysetet - alltid.

Men slike håndverks prosjekter tar tid, og Jens jobber alene og nesten 24/7. Men går det fortsatt like fint fremover, håper han etter hvert å kunne ansette en lærling. Han har foreløpig et godt samarbeid med en annen møbelsnekker, som overtar noen av Jens sine oppdrag når det blir for mye, men Jens kvalitetssikrer alltid jobbene han ikke gjør selv.

Fritid blir det ikke så mye av, men familielivet med kone, barn og stor hund gleder han seg over, og ikke minst synes han det er gøy at barna allerede er opptatt av volleyball i en alder av bare 3 og 6 år. For den interessen kommer nok fra pappa Jens, for volleyball er også en lidenskap han har, ved siden av trær:

– Ja, jeg var frivillig trener i volleyball i flere år, for ungdomslag og damelag. Jeg er ikke trener lenger, men kanskje det blir tid til det senere, og det er jo fint å kunne følge opp egne barn på den måten også, om det er volleyball de velger videre.

Gleder seg til fest!

Nå nærmer finalekvelden seg, og Jens forteller at han ikke kunne tro sine egne øyne da han til slutt endte opp med hele 72 nominasjoner og nesten 1300 stemmer – og i tillegg nå er finalist!

– Ja, jeg ble ærlig talt helt sjokkert. Dette kom helt uventet på meg, for jeg jobber jo bare lokalt og har ikke et stort nettverk. Men det må jo bety at det er mange kunder som på denne måten vil vise at de setter pris på det jeg gjør, og det varmer.

– Nå gleder jeg meg til finalefesten som er inspirerende i seg selv, og håper kåringen får mye oppmerksomhet i mediene. Det er en viktig kåring for håndverksbransjen, som gir positivt fokus både for bedriften og kundene. Og som vil føre til at flere unge velger yrkesfag fremover, for det er et klokt valg for de aller fleste!

Nominasjon av Jens Nilssen

27. april 2021

Snill, effektiv og hyggelig møbel og interiørsnekker.

Nominasjon av Una Nilssen

27. april 2021

Jeg nominerer Jens, fordi han er ikke bare utrolig kreativ men også veldig snill, omsorgsfull, rask i jobben, presis og over alt bryr seg at jobben blir fullført bra og kunden forlatt fornøyd. Ikke rart vennene kaller ham "best i alt". :) Synes han fortjener å bli kåret som Norges hyggeligste håndverker, fordi han er jo det!

Nominasjon av Annlaug Kleppen

27. april 2021

Dyktig og kreativ. Lager unike ting i tre

Nominasjon av Regine

27. april 2021

Heia små lokale bedrifter og Jens som har turt å satse.

Nominasjon av Kevin Hansen

27. april 2021

Super service

Nominasjon av Hilde Monen

28. april 2021

Utrolig dyktig og kreativ håndverker. Alltid med et smil og masse kreativitet

Nominasjon av Elisabeth Raade

28. april 2021

Fantastisk jovial , dyktig møbelsnekker. Skal du ha noe personlig er han mannen du skal kontakte.

Nominasjon av Christine Andersen

28. april 2021

Verdens hyggeligst fyr fortjener denne prisen

Nominasjon av Nikoline

28. april 2021

Ingen tvil om at denne prisen burde gå til Jens :D

Nominasjon av Kjetil åsheim

28. april 2021

Verdens kuleste, mest kreative,imøtekommende mann. Alltid blid og vanvittig dyktig. Fortjener å bli satt pris på. Maken til talent og mennesketekke skal man lete lenge etter.

Nominasjon av May Britt Aasheim Nygård

28. april 2021

Kreativ og veldig flink!

Nominasjon av Jan Wabø

28. april 2021

Positiv og løsningsorientert! En kreativ kraft du skal lete lenge etter.

Nominasjon av Torild Arnesen

28. april 2021

Kreativ og hyggelig snekker

Nominasjon av Line

28. april 2021

Hyggelig og flink

Nominasjon av Pål Jønfoss

28. april 2021

Effektiv, nøyaktig og alltid blid.

Nominasjon av Bodil Ågrav Lyngås

28. april 2021

Beste håndverker jeg vet om

Nominasjon av Renate H Kvalsund

28. april 2021

Kjempeflink, talentfull!

Nominasjon av Therese Gravdal

28. april 2021

Super!

Nominasjon av Marte Hermansen

28. april 2021

Jensi er en super kreativ og dyktig håndverker som stiller opp for nærmiljøet.

Nominasjon av Kristin Baekkevold

28. april 2021

Lager de mest fantastiske, håndlagde ting! Spesialtilpasset er ikke noe problem, Yeswood fikser det!

Nominasjon av Ingeborg Langåsdalen

28. april 2021

Positiv og flink! Og har et koselig lite utsalg i gata vår :)

Nominasjon av Rebekka Gravdal

28. april 2021

Kreativ, flink og koselig kar!

Nominasjon av ELISABETH RAADE

28. april 2021

Trenger du ettegenartet møbel - kun laget akkurat for deg, da er Yeswood stedet å kontakte. Jensi er den blide snekkern som møter deg .

Nominasjon av Tom-Eddy Raade

28. april 2021

Topp service suveren kvalitet. Aldri Bohus igjen.

Nominasjon av Bjørn-Tore Jønfoss

28. april 2021

Dyktig, presis og hyggelig kar!

Nominasjon av Elisabeth Rygh

28. april 2021

En fantastisk dyktig, blid mann, som er nøye med detaljene, er kreativ og kommer med veldig nyttige forslag. En pålitelig og effektiv arbeidskar jeg mer enn gjerne vil engasjere igjen!

Nominasjon av May Britt Aasheim Nygård

28. april 2021

Kreativ og dyktig. En som følgte drømmen sin og satset ????????

Nominasjon av toril furuseth

29. april 2021

En meget hyggelig og alltid fyr dette her.men god service til alle

Nominasjon av Hans Marius Kunzmann

29. april 2021

Hyggeligste snekkern jeg veit om!

Nominasjon av Janne Lyngås

29. april 2021

Verdens hyggeligste møbelsnekker:) Alltid blid og topp service!

Nominasjon av Anna Sjøttem

29. april 2021

Jeg er ikke i tvil om at Jens helt klart er Norges hyggeligste håndverker! Det er topp service å få og han får til stilfulle og kreative løsninger på alle slags oppdrag. Jens møter deg med et smil hver gang du ser han og har som mål at du ender opp med å være like blid og fornøyd med jobben han gjør som han er selv!

Partnere & Sponsorer