Kenneth Martinsen

Kenneth Martinsen

Nominert den 30. april 2021

Kategori: Andre bransjer

vrengen maritime

færder, vestfold og telemark

46.
plass totalt
665
stemmer
20
nominasjoner

Videohilsen til Kenneth Martinsen fra Guri Melby

Del video

Nominasjon av Heidi Aasvik Martinsen

30. april 2021

Mannen som fikser alt innen motor! Helt rå mekaniker. Uansett hvordan motor så fikser han det! MC, bil, fly, gressklipper, motorsag osv. stiller opp for alle❤️ Meget dyktig og ikke minst, dyktig, tusenkunstner og hyggelig!

Nominasjon av Camilla Nygaard-Andersen

30. april 2021

Her har du Mekanikeren med stor M. Han står på døgnet rundt på jobb og ikke minst for alle andre. Han sier aldri nei og hjelper alt og alle alltid. Han er utrolig dyktig i sitt fag og det er ikke noe som er en hindring, han har alltid løsningen. Hyggelig, blid og alltid et smil på lur. Dyktig og nøye mekaniker.

Nominasjon av Alexander Nygaard-Andersen

30. april 2021

Er det en som går under Norges hyggeligste så er det denne fantastiske mannen! Bestefar og stefar! Han har alltid stilt opp for absolutt alle med sine utrolig kunstner fingre! En av få mekanikere som kan hjelpe deg igjennom tlf med og forklare uforklarlige lyder! Han finner ut av det utroligste:D Hele barndommen har han hjulpet til med alt og alt innen motor! Vi måtte skru selv men han fortalte tålmodig i detalj hvordan, hvorfor og hva som skulle til♡ En ekte læremester :)

Nominasjon av Carina

1. mai 2021

Stiller alltid opp for de rundt seg og hjelper til uansett hvilken tid på døgnet det er. Er utrolig dyktig i sitt fag.

Nominasjon av Steinar

3. mai 2021

Denne mannen er fantastisk i sitt fag og en tusenkunstner av en mekaniker. Jeg ringer og forklarer lyden og han kan fortelle hva som er galt og hva du må gjøre over telefon. Han stiller alltid opp for alle med et smil om munnen :) blid og hyggelig. Aldri noen hindringen kun løsninger på alle verdens problemer innen motor. Dette er virkelig Norges hyggeligste mekaniker med stor M.

Nominasjon av Stine Krigstrøm

3. mai 2021

Ildsjel og tusenkunstneren Kenneth er med rette nominert i årets kåring av Norges hyggeligste håndverker. En mer ærekjær, oppriktig engasjert og hyggelig håndverker med særdeles god kunnskap og kjennskap til sitt fag skal du lete lenge etter. Og faget er på ingen måter begrenset til et bestemt felt - her har du stor sannsynlighet for å få hjelp til om du skulle trøble med bilen, sykkelen, mc/scooter, båten, flyet, gressklipperen, vaskemaskinen osv. osv. Listen er utømmelig. Men fremfor alt – fyren er genuint imøtekommende og servicevennlig, det ligger i hans natur å være hyggelig og det er ikke rom for noe annet enn kvalitet i det han leverer. Han holder det han lover – plain and simple. Du kan med rette, gi Kenneth din stemme!

Nominasjon av Silje Nygaard-Andersen

10. mai 2021

Er det noen som fortjener tittelen i år er det denne fantastiske mannen. Ingen ord kan beskrive hvor unik og fantastisk han er, han er en multihåndtverker og beste i sitt fag, han er service innstilt med et stort smil på plass. Han strekker seg alltid det lille ekstra er alltid i godt humør der han plystrer lystig rundt. Latteren sitter løst og han finner alltid løsninger vi andre ikke ser.

Nominasjon av Mai Britt Nygaard-Andersen

13. mai 2021

Hyggelig mekaniker som fikser det meste av motorer.

Nominasjon av Daniel Nygaard-Andersen

14. mai 2021

En mann som kan alt om motor! Hjelper alle gjør han også uten et eneste spørsmål! Dette fortjener du, Kenneth!

Nominasjon av Jonny Rønning

18. mai 2021

Kenneth er en mann som stiller opp om det er det ene eller andre som må repareres bil, motorsykkel, båt eller om det er en samtale om litt omsorg . Han er en utrolig snill å hjelpsom en alle kan stole på . Altså en fantastisk person .

Nominasjon av Oscar Johansson Krigstrøm

20. mai 2021

Flink i faget sitt og stiller alltid opp. Hyggelig og interesert i å hjelpe deg. En topp kandidat i konkurransen.

Nominasjon av Thomas Johansson

22. mai 2021

Det spiller ikke noen rolle om det triller, flyter eller flyr.... Bare det brommet, og hvis det slutter å bromme er Kenneth en sjekk fyr å ha! Stadig smilende leter han frem feilen som fjernet gromme lyden ur drømme maskinen din. Og får den til å lyden enda bedre enn før. I over 25 år har jeg plaget han med stort og smått, og fortsatt er jeg velkommen og blir møtt med et smil uansett om jeg dykker opp med eller uten nye utfordringer.

Nominasjon av Jan Petter aarseth

29. mai 2021

Mannen som fikser alt som har motor. Stiller opp døgnet rundt for alle og alltid godt humør. Han fortjener virkelig litt heder og ære.

Nominasjon av Tone Aarseth

29. mai 2021

Veldig dyktig,omgjengelig og ikke minst hyggelig. Kan alt om alt av motor,uansett hva slags. Om det er til bil,båt,motorsykkel eller hva det måtte være.

Nominasjon av Amalie

21. juni 2021

En mann med mye kunnskap innen mekanikk. Om du trenger hjelp til gressklipperen, flyet, båten, bilen, mc eller hva som helst med motor, er Kenneth mannen å spørre. Denne mannen er en tusenkunstner innen sitt fagfelt og stiller alltid opp for alle. Er det noen som fortjener denne tittelen er det definitivt Kenneth. Han møter alltid kundene sine med et smil og er like hyggelig om du trenger hjelp midt på natten som på dagtid. Her har vi Norges hyggeligste mekaniker!

Nominasjon av Tom Ringnes

25. juni 2021

Kenneth er en kar som du umiddelbart vet at dette er en fagmann med det lille unike som gjør deg trygg. Det er ikke noe som forbigår hans falkeblikk, hver en skrue og pakning sitter perfekt og det er ikke en motor han ikke fikser. Han har også gode råd og tips ang bygging av hus, en allsidig håndverker som fortjener å vinne.

Nominasjon av sebastian nygaard andersen

9. juli 2021

Denne mannen stiller opp for alle. Jeg har selv kjørt cross og denne mannen har stilt opp både dag og natt for at crosseren skulle være tipp topp, han har lært meg og mine kamerater mye om skruing så vi kan gjøre en del selv nå. Han er flink og tålmodig og bruker all sin tid på å lære bort. Dette er virkelig en mekaniker med hjertet for sitt fag og som er utrolig dyktig. Han er alltid blid og stiller alltid opp for alle.

Nominasjon av Vibeke Thorsen

9. juli 2021

Det er ikke en motor denne mannen ikke kan fikse!

Nominasjon av Heidi Aasvik Martinsen

12. juli 2021

Denne mannen er helt rå i sitt fag! Han fikser absolutt alt som har motor. Han er også utrolig flink til å lære bort faget til store og små. Noe mange har nytte av. Verden trenger flere som han!

Partnere & Sponsorer