Ketil Langeland

Ketil Langeland

Nominert den 31. juli 2021

Kategori: Andre bransjer

TLV VARMEPUMPER AS

kragerø, vestfold og telemark

237.
plass totalt
118
stemmer
3
nominasjoner

Videohilsen til Ketil Langeland fra Guri Melby

Del video

Nominasjon av Christer Hansen

31. juli 2021

Verdens hyggeligste montør?JA! Utrolig behagelig person å ha i hus, en føler seg virkelig ivaretatt på beste måte når Ketil kommer på besøk! Kunder som har hatt Ketil på besøk ønsker bare å ha han igjen! Uten tvil årets hyggeligste! En annen av Ketils gode egenskaper er at han er ekstremt tålmodig og flink til å lære bort sine ferdigheter som montør og mekaniker. Ketil skaper arbeid til bedriften ved sin ydmyke og positive innstilling! Han skaper trygghet ute hos kundene og blant sine medarbeidere, dette er en uvurdelig egenskap! Stolt av å samarbeide med en slik person!

Nominasjon av Miriam Junker Hansen

5. august 2021

Ketil er antagelig den hyggeligste og mest joviale håndverkeren som er å få tak i. Han er veldig hjelpsom, fikser så å si alt som kan mekkes på, og skravler med kundene som om han har kjent dem hele livet. Kunder spør ofte om å få oppfølging av han, og de snakker varmt om han til Ketils kolleger. Sjefen sender han ut på oppdrag han aldri har gjort før, men når han møter oppdraget, finner han alltid en løsning og ikke minst veien til en kundes hjerte. Ketil gjør gjerne en jobb som ikke lett blir lagt merke til, og han klager aldri. Ketil fortjener å bli med i nomineringen av Norges hyggeligste håndverker, og han fortjener hver eneste stemme!

Nominasjon av Iloona Desiré Langeland

6. august 2021

Ketil er et av de mest løsningsorienterte menneskene jeg kjenner! Han håndterer de fleste utfordringer, er veldig smart og kommer med gode løsninger og idéer! Men en fantastisk håndverker trenger mer enn kunnskap og ferdigheter, og der scorer Ketil også veldig høyt! Han får god kontakt med kundene og mange spør gjerne spesifikt etter ham neste gang de trenger en jobb utført av firmaet.

Partnere & Sponsorer