Lars Henning Ohm

Lars Henning Ohm

Nominert den 10. juni 2021

Kategori: Snekker / Tømrer

TJENE.NO AS

stavanger, rogaland

239.
plass totalt
85
stemmer
3
nominasjoner

Videohilsen til Lars Henning Ohm fra Guri Melby

Del video

Nominasjon av Margot Handeland

10. juni 2021

Lars Henning er den mest fantastiske snekkeren jeg har vært borti og jeg har vært borti MYE rart. Det begynte med at vi fant hverandre på mittanbud da jeg trengte hjelp til å legge noen lister i taket og tette et hull i en vegg før vi skulle selge huset (du vet, det arbeidet som aldri blir utført før man skal selge...) Lars Henning møtte opp til avtalt tid og jobben ble utført kjempebra. Da vi hadde solgt og kjøpt nytt hus var det han vi kontaktet da vi skulle bygge nytt bad. Han ble utnevnt til prosjektleder og kontaktet både elektriker og rørlegger for oss. Han visste vi hadde et trangt budsjett og han kom med gode forslag til hvordan dette kunne gjøres uten av det ruinerte oss. En mer real snekker har jeg aldri vært borti, med godt humør og alltid en god historie på lager :) Ett stort pluss er at han også er lokal snekker og det er viktig å støtte opp om lokal arbeidskraft !!

Nominasjon av Kurt André Lund

10. juni 2021

Kanonflink kar som alltid har godt humør og en god historie, og som finner den beste løsningen for jobben som skal gjøres!

Nominasjon av Christina Ohm

11. juni 2021

En kjekk fyr med gode løsninger, godt humør og alltid et smil på lur. Utrolig dyktig i faget. Står virkelig på for kundene sine!

Partnere & Sponsorer