Lene Susanne Sandnes Sørø

Lene Susanne Sandnes Sørø

Nominert den 27. mai 2021

Kategori: Maler

H&M Malerservice

stavanger, rogaland

15.
plass totalt
1917
finaliststemmer
2278
stemmer
22
nominasjoner

Videohilsen til Lene Susanne Sandnes Sørø fra Guri Melby

Del video

Lene Susanne Sørø: – Jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle bli. Og så endte jeg opp i drømmejobbe

Når filmteamet besøker Lene i Stavanger, har hun egentlig ferie, men stiller opp på jobb likevel «for ikke å gjøre det vanskelig for dere». Og der har du Lene i et nøtteskall: Hun strekker seg alltid litt lenger, er service minded, positiv, alltid blid og glad. Og ikke minst – hun er en drivende dyktig maler og tapetserer, med 17 års fartstid i bransjen. For samme firma.

Jeg stortrives både med jobben min og tilværelsen generelt, så jeg er takknemlig for å ha havnet på rett hylle.

Fant den rette jobben etter tips fra en lærer.

Lene gikk på VK1 «maler og tapetserer og gulv», et litt vilkårlig valg, men en av lærerne så hva som bodde i henne, og anbefalte henne etter lærling perioden å ringe et malerfirma og høre om hun kunne begynne hos dem. Hun var der til intervju fredagen, og mandagen begynte hun i full jobb der. Og der er hun fortsatt.

Ja, her skal jeg bli! Vi er som en stor familie, 43 er vi vel nå til sammen, og vi er 6 jenter nå som er ute og maler. Det er bare morsomt og hyggelig å være jente i denne bransjen, ingen problemer i det hele tatt, forteller Lene.

Etter mange år som maler, er Lene trygg i jobben sin og kan det meste om maling og tapetsering. Men hun passer på å holde seg oppdatert om nye metoder, utstyr, maling kvaliteter etc. Hun liker alle typer jobber hun får, men det morsomste er nok dagene på jobb der hun får tapetsere med sin kollega og navnesøster Lene:

Storkoser seg på jobb med et ukomplisert og humørfylt samarbeid.

Vi kjenner hverandre ut og inn, og trives begge med den nøye planleggingen som skal til når man skal tapetsere. Det skal beregnes og måles hvor mønsteret skal starte og slutte, så det blir helt strøkent. Da blir det diskusjoner for å finne den beste løsningen, og vi kommer alltid i mål.

Lene har en lidenskap for helsparkling også; å få det så smooooth som mulig! Det blir litt meditativt, nesten, å ikke gi seg før det er helt glatt og jevnt, uten bølger eller kanter.

Å ha tett kontakt med kundene er en selvfølge for Lene.

Det er hyggelig og givende å ha en åpen dialog med dem og kunne lytte til dem, men også gi gode råd. Jeg prøver å være tålmodig og er alltid i godt humør, da glir alt mye lettere. Som sjefen min sier: «Er kunden sur og gretten så send Lene, så går det over»! Det tar jeg som et stort kompliment!

Hjemme venter to katter på henne når hun kommer hjem fra jobb, og middagen spiser hun gjerne alene mens hun ser en film eller en serie. Men etter at hun ganske nylig fikk seg kjæreste, blir det ofte tosomhet i stedet, noe hun synes er kjempekoselig.

Jeg er så fornøyd med alt i livet mitt nå, så det er ikke rart at jeg bare går rundt og smiler! Humøret reflekteres også i musikken jeg spiller, nå for tiden er det bare munter musikk. Musikk er min store lidenskap, jeg er altetende der, egentlig. Og gleder meg stort til å gå på konserter og festivaler igjen.

Finalistfest til Oslo med mamma

Nå ser Lene frem til prisutdelingen 18. september, og skal ta med moren sin – som hun vet setter stor pris på å få være med og dele denne spesielle opplevelsen med datteren sin.

Det blir så spennende å se hvem som vinner i hver kategori, og hvem totalvinneren blir. Jeg synes jeg allerede har vunnet, uansett. Siden den første nominasjonen kom, har jeg gått på skyer! Det er overveldende å få så mye og fin oppmerksomhet rundt bransjen og jobben min. Nå håper jeg kåringen er med på å skyte fart i rekrutteringen av lærlinger også! Gjerne jenter!

Nominasjon av Martine Halvorsen

27. mai 2021

Du skal lete lenge etter ei jente som smiler mer enn Lene. Hun er fantastisk hyggelig, morsom og serviceinnstillt. Du sitter alltid med et stort smil om munnen etter du har snakket med henne.. :) Lene tar alle utfordringer som måtte komme på strak arm, og leverer gang på gang. :)

Nominasjon av Rune holen

30. mai 2021

Hun er alltid smilende. Alltid gøy å jobbe sammen med. Kundene klager aldri på hennes arbeid

Nominasjon av Willy Årstad

30. mai 2021

Beste og hyggeligste håndverker ever!!!

Nominasjon av Arnfinn Bærheim

1. juni 2021

Lene er alltid lett å snakke med, i godt humør og positivt innstilt til jobben og det som skal gjøres. Alltid kjekt å jobbe med Lene.

Nominasjon av Anu Sharma Svensen

7. juni 2021

Lene Sørø er den blideste kollegaen jeg har hatt, hun sprer glede med sin gode latter. Hun er positiv dyktig og en gledes spreder. Lykke til Lene Sørø, du er best

Nominasjon av Terje Vallestad

8. juni 2021

Et utrolig fint menneske, og nesten en enda bedre håndverker. Så nøyaktig og dedikert. Anbefales på det mest malerikeste... og hun er alltid i godt humør!

Nominasjon av Marielle Ravnås

11. juni 2021

Lene er en utrolig hyggelig og smilende kollega! Hun er en svært dyktig håndverker og er alltid hjelpsom og imøtekommende overfor sine kollegaer og kunder. Hun står på i jobben sin og er en herlig humørspreder i teamet.

Nominasjon av Bente Sørø

17. juni 2021

Lene trives i maleryrket og det gjør at hun ikke bare leverer meget god kvalitet, men også med et smil og godt humør. Hun har fått veldig mange flotte tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyde. Det var nok ikke tilfeldig at hun ble plukket ut til å være med i teamet til Sinnasnekkeren, da de lagde to episoder i Rogaland. Hilsen en stolt mor!

Nominasjon av Otto Robsahm

17. juni 2021

Lene er en helt rå og fantastisk person. Vi var så heldig å ha henne med i programmet mitt Sinnasnekker'n når vi var i Stavanger. Hennes koselige og smittende positivitet har gjort enormt inntrykk på meg. Så hyggelig og flink at jeg forhørte meg med TV Norge om muligheten til å ha henne med videre til Østlandet og andre prosjekter. Det ble dessverre ikke noe av pga ulike årsaker. Lene får min klare nominasjon. Hun anbefales på det sterkeste.

Nominasjon av Elisabeth Endresen

18. juni 2021

Lene har vært min kollega i 15 år, og hun er en fantastisk håndverker og kollega! Lene er PROFF på alt hun gjør, enten det er kundeservice eller utførelse av faget. Hun er en fantastisk lagspiller for alle!

Nominasjon av Magnor kolnes

2. juli 2021

Lene er Gulljenta!

Nominasjon av Eva Stevenson

12. juli 2021

Flotte Lene! Alltid nydelig utført arbeid og hundre prosent til å stole på. Smilende og opplagt, ryddig, organisert, presis og behagelig; en glede å ha i huset!

Nominasjon av Irmantas Vaitkauskas

12. juli 2021

Spesialist innen sitt felt, maler av topp kvalitet. Likbar og morsom personlighet. Stolt av å være en kollega, CHEERS, Lene!

Nominasjon av Thea Marie Rubbestad

14. juli 2021

Lene har vært en av dem som lærte meg opp da jeg var lærling, og jeg må bare si at hun er en av dem som gjorde at jeg ville forbli i faget og fullføre læretiden min. Hun er motiverende, inspirerende, morsom og en super kollega! Hun kan så utrolig mye kult og forskjellig at med henne så lærte jeg noe nytt hver gang jeg jobbet med henne, helt ærlig!

Nominasjon av Hege Dybdahl

20. juli 2021

Lene er ei flott gladjente som er oppriktig glad i yrket sitt og gjør jobben sin med glede. Jeg har vært så heldig og sett Lene sitt arbeid, og det er seriøst den mest perfekte malerjobben jeg har sett noen gang.

Nominasjon av Henrik Eikanger

22. juli 2021

Der Lene er smiler alle! Verdens hyggeligste kollega gjennom 15 år. Med sin faglige dyktighet og humor (gjerne over kanten) sprer Lene godt humør blant kunder, samarbeidspartbere og kollegaer. Jeg heier på deg, Lene!

Nominasjon av Eva-Tone Kristensen

25. juli 2021

Verdens beste maler, blid og trivelig og ikke minst oser hennes arbeid av kvalitet. Hun er også utrolig løsningsorientert.

Nominasjon av Ole kristian

5. august 2021

Lene er verdens beste kollega. Hun kommer alltid smilende på kontoret og det er ekstremt morsomt og jobbe med henne.

Nominasjon av Tor Andre Eraker

5. august 2021

Eg e kollega av denne jenta så e tøff og har bein i nasen, samtidig så hu e veldig flink faglig.

Nominasjon av Camilla Larsen

5. august 2021

Jeg har vært kollega med Lene hos H&M Malerservice i mange år. Hun er et fantastisk nydelig menneske og EKSTREMT dyktig i jobben sin. Perfeksjonist til siste lille detalj! Hun har en personlighet som er helt unik, og sprer utrolig mye glede på arbeidsplassen. Lene fortjener VIRKELIG denne prisen - flottere arbeid skal man lete lenge etter.

Nominasjon av Børge Svensen

6. august 2021

Lene Sørø er den blideste og hyggeligste maleren vi har hatt i hus. Og hun gjorde en fantastisk jobb med tapetsering i stuen vår. Lykke til Lene Sørø!

Nominasjon av Lene Sandstøl

9. august 2021

Lene er en fantastisk kollega. Med henne på jobb er det aldri. en kjedelig dag. Hun gir alltid en hjelpende hånd. Hun er et godt forbilde for unge fremtidige håndtverkere.

;