Mads Clemmetsen

Mads Clemmetsen

Nominert den 1. mai 2021

Kategori: Elektriker

ELTERA AS

porsgrunn, vestfold og telemark

2.
plass totalt
13883
finaliststemmer
15617
stemmer
85
nominasjoner

Videohilsen til Mads Clemmetsen fra Guri Melby

Del video

Mads Clemmetsen: – Jeg er utdannet elektriker, men løser det meste innen oppussing!

Og elektrisitet er ikke noe «hvermannsen» skal drive med selv, der trenger man fagfolk som Mads. Han stortrives på 6. året i denne jobben, og er et levende bevis på at en ungdom med ADHD og lese- og skrivevansker kan få en lysende karriere – bokstavelig talt - i elektrobransjen.

– Ja, jeg er vel et eksempel på at man kan snu slike utfordringer til noe positivt. I mitt yrke er energi veldig bra, he he, og jeg får gjort masse, siden jeg aldri har «ro i ræva». Så jeg er glad moren min den gang foreslo at jeg skulle prøve meg som elektriker, siden jeg var flink med hendene.

– For egentlig ville jeg jo være som alle andre og ta allmennfag og idrett, men det hadde jo ikke gått bra. Og det morsomme er at faktisk syv av mine kompiser som faktisk valgte det, har siden gått over til elektrikeryrket. For de så jo hvor fint jeg hadde det!

Vokser på å få full tillit.

Mads motiveres sterkt som elektriker av kommunikasjonen med kunder der han selger inn ideer – ofte kreative – som de ikke har tenkt på før, og får full tillit, - og senere fryder han seg stort over begeistringen de uttrykker når han kan slå på en bryter og vips! - vise dem det endelige resultatet. Noe han aldri blir lei av!

Det tar tid å lese gjennom alle de 85 flotte nominasjonene Mads har fått, og superlativene er mange: «Mads er helt rå, fikser det meste med sin utrolige stå-på vilje og gode humør». «Hardtarbeidende og dyktig, yter topp service, alltid snill og hjelpsom.» «Mads er definisjonen på serviceinnstilling». Og noe som også går igjen, er hvor stor pris folk setter på hans Instagramkonto MadsPusser Opp, som har 56,3 k følgere. Der han inspirerer, demonstrerer, lærer opp og viser frem prosjektene sine, med humor, snert og sjarme, og får folk til å våge å prøve selv. Sene kveldstimer går ofte med til å svare på opptil 100 meldinger hver dag:

– Jeg synes det er gøy å fortelle om jobben min, og inspirere andre til å prøve seg på prosjekter selv, eller tenke på å få seg en slik utdannelse. Og gøy må det være, for om jeg ikke trives med hverdagen min, kan jeg heller ikke være hyggelig, smiler Mads, vel vitende om tittelen på denne kåringen.

Første skikkelige ferie noensinne.

Han forteller om at 15 timers arbeidsdager ofte er «normalen», men at han i sommer hadde fire ukers sommerferie for første gang. For Mads har ikke på noen måte fått noe gratis.

Han flyttet hjemmefra som 17-åring og ble elektrolærling takket være faren til en kompis som så hva som bodde i Mads. Da jobbet han ved siden av i klesbutikk og på utesteder og sparte alt han kunne, så han tilslutt kunne kjøpe en leilighet til 800.000 kr. Den pusset han opp selv, og solgte for 1,8 millioner.

– Men det skal sies: Det huset samboeren og jeg bor i nå, kjøpte vi nettopp fordi det IKKE var NOE å pusse opp, det var helt innflyttingsklart, heldigvis. For jeg bruker jo mer enn nok tid både på eget oppussingsfirma og elektrikerjobben min.

Glad i fart og spenning.

Den tilmålte fritiden Mads har, bruker han gjerne i båten eller på vannscooteren sin, eller han drar på bilturer sammen med andre kompiser som er like glad i raske, dyre, lekre biler som han selv. Han har en Mercedes- AMG GT R med 600 HK, som han elsker å kjøre.

– Ren idioti, kaller jeg det jo, haha! Men jeg er ikke så opptatt av farten, har aldri fått en bot, men av ytelsen, og lyden og designet. Jeg tror folk flest unner meg denne barnslige gleden, for de vet at ingenting i mitt liv har kommet uten hard jobbing.

Mads koser seg også med all oppmerksomheten rundt kåringen av Norges hyggeligste håndverker. Ikke bare fordi alle stemmene og nominasjonene forteller ham at han er en super elektriker og en hyggelig person, men også fordi det er positivt med bransjefokus, at håndverkerne får noe å strekke seg etter, at noen ser dem og anerkjenner dem.

– Personlig gir kåringen meg glede, enda mer arbeidslyst, selvtillit, stolthet, energi - og anledning til å spre det glade budskap på sosiale medier: Det er topp å være håndverker! Det sier dessuten litt om kvaliteten på og seriøsiteten til denne kåringen at samarbeidspartnerne er så velkjente og solide. Jeg gleder meg til finalefesten!

Nominasjon av Heidi Taran Knardahl

1. mai 2021

Mads er helt rå. Utdannet elektriker, men fixer det meste med sin utrolige stå på vilje og gode humør. Han deler sine utrolige prosjekter med alle som vil ha inspirasjon på Instagram under MadsPusserOpp.

Nominasjon av Mk

2. mai 2021

Ved bruk av Instagram profilen hans lærer han men også inspirerer oss som følger han hverdag! Han fortjener denne prisen! Jobber ræva av seg hver dag. Og vi må ikke glemme Helene som rå dama som står ved siden av han uansett hva slags prosjekter Mads finner på!

Nominasjon av Andrea Fredriksen

2. mai 2021

Mads er utrolig flink alt mulig mann! Han jobber døgnet rundt, og er super flink og er dedikert i alt arbeid han gjør. Han inspirerer og lærer andre gjennom instagramkontoen sin: madspusseropp, samtidig er han ærlig og har en stå på vilje uten like. Elsker at han alltid prøver, kanskje feiler og lærer av det, det er noe Mads har lært meg. Dette har jeg ikke prøvd før, så det får jeg helt sikkert til!

Nominasjon av Tord Sæten

3. mai 2021

Grepa te kar.

Nominasjon av Ådne Buajore Sveberg

3. mai 2021

Mads er ordentlig hardtarbeidende og dyktig arbeidskar. Du skal lete lenge etter bedre service og bedre utført arbeid enn det du vil få av han! Alltid snill og hjelpsom, kommer med gode anbefalinger og hjelper gjerne til med det lille ekstra.

Nominasjon av Anders Gulbrand

3. mai 2021

Utrolig inspirerende og positiv kar, SELV PÅ MORRAN!

Nominasjon av Jarl

3. mai 2021

Mer energi enn noen jeg kjenner. Fortjener det her

Nominasjon av Tore Langva

3. mai 2021

Mads er definisjonen på serviceinnstilt. Ingenting er umulig og det er bare fantasien som setter grenser for hva han kan hjelpe andre med, både elektrisk og oppussing. Han har alltid et smil om munnen og tar hver oppgave på strak arm. Den mest handy og hyggeligste håndverkeren jeg vet om.

Nominasjon av Trond Clemmetsen

3. mai 2021

Mads er egentlig elektriker, men tar alle utfordringer på strak arm, ingen for lite, nesten ingen for stor, og alltid med et lurt smil under capsen. Og det beste er at han alltid vil lære andre det han kan. Stolt av deg

Nominasjon av Kaisa Kirkevoll

3. mai 2021

Mads er fantastisk hyggelig fyr, som er effektiv og ryddig i sitt arbeid. Han er åpen og ærlig med sine kunder. Om hva som viktigste å for skape et best mulig helhetlig inntrykk i leiligheten.

Nominasjon av Jonas Johansen

3. mai 2021

Dette er en blid og positiv mann som ser kun løsninger og ikke problemer. Uansett utfordring løser han dette med ett smil.

Nominasjon av Knut Eivind Birkeland

3. mai 2021

En råtass på instagram, flink til alt mulig. Og den hardeste konkurrenten her inne. Lykke til!

Nominasjon av Helle Varlo Clemmetsen

4. mai 2021

Mads er en ordentlig stå på gutt, kreativ og flink i faget, ser bare muligheter. Han er tidlig oppe og sent i seng , for og få med seg alt han har sett seg fore den dagen, han har virkelig blikk for det lille ekstra.

Nominasjon av Sandra Myrvang

7. mai 2021

Fantastisk hyggelig og flink fyr som byr på seg selv.

Nominasjon av Øivind Ramstad

7. mai 2021

Råeste håndverkeren!

Nominasjon av Magne Hem

7. mai 2021

Fantastisk hyggelig mann, som får til det han vil. Har hatt gleden å være sjefen hans under lærlingtiden hans som elektriker. Alltid blid og sprudlende av energi

Nominasjon av Håvard Melby

7. mai 2021

Beste i bransjen, jobber dag og natt.

Nominasjon av Jack

7. mai 2021

En mann som alltid stiller opp og ordner det meste.

Nominasjon av Ole Øverbø

7. mai 2021

ADHD håndverkeren som brenner for yrket!

Nominasjon av Linn Sivertsen

7. mai 2021

En mer serviceinnstilt, dyktig og hyggelig kar skal du lete lenge etter!

Nominasjon av Andreas Woxen

7. mai 2021

Mads er en som aldri gir seg før du er fornøyd! Noe som er det viktigste innen for håndverker faget! Også leverer han alltid til tiden!

Nominasjon av Daniel Markussen

7. mai 2021

Norges hyggeligste håndverker, ferdig snakket

Nominasjon av Preben Natedal

7. mai 2021

Helt ufattelig til å stå på og utrolig dyktig i det han driver med!

Nominasjon av Helene Celine Sjøberg

9. mai 2021

Mads er uten tvil den aller dyktigste håndtverkeren jeg har vært borti. Han ser alltid muligheter der andre ser problemer, og har en kreativitet og et øye for løsninger ingen andre har. Han har et øye for løsninger for lyssetting jeg ikke har sett hos noen andre, og kan få et hvert rom til å bli levende på en helt spesiell måte. Mads har en arbeidskapasitet andre bare kan drømme om, og det at han brenner for faget sitt synes i alt han gjør. Ting er perfeksjonert ut til fingerspissen, og han gir seg ikke før han er 100% fornøyd. I tillegg til å være så faglig dyktig er han også hyggelig, imøtekommende og et skikkelig bra menneske. Jeg er veldig stolt av alt han gjør, det han får til og ikke minst den han er. <3

Nominasjon av Mads Lund

9. mai 2021

En inspirerende person som aldri sier nei til en god utfordring! Han setter seg ett mål og gjør alt han kan for og få det til, og smiler like mye vær gang ingen andre har trua. Han fortjener denne prisen så enormt, det har han virkelig fortjent.

Nominasjon av Rune

13. juni 2021

Fantastisk fyr med mye fagkunnskap!

Nominasjon av Eivind Himle Matland

14. juni 2021

Nominerer Mads da hans ekstremt råe arbeidsmoral, positivitet og dyktighet som håndverker(ja for denna guten kan meir enn berre elektrikar arbeid) har inspirert meg sjølv og er eit stort forbilde som håndverkar til å få ein bedre arbeidsmoral og prestera mitt beste i egen jobb. Han levere ikkje berre utrulig bra arbeid til kundane sine, han motivere og inspirere så mange vanlige håndverkara som meg sjølv kver einaste dag. Derfor nominere eg Mads til Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Espen-Thomas Nordby

14. juni 2021

Jeg har vært så heldig og jobbet litt med Mads og jeg må si at han er en fantastisk fyr. Han står på og prøver alltid å gjøre sitt beste for at kundene skal få en god opplevelse av jobben han utfører.

Nominasjon av Sofie Berg

14. juni 2021

Mads er definitivt den hyggeligste, mest oppfinnsomme og løsningsorienterte håndverkeren jeg har vært borti! Kreative ideer og en arbeidsvilje uten like!

Nominasjon av Therese Halsvik Nordli

14. juni 2021

Mads er best, jeg håper han vinner!

Nominasjon av Zubaidaj

14. juni 2021

Mads er verdens beste elektriker!

;