Mads Clemmetsen

Mads Clemmetsen

Nominert den 1. mai 2021

Kategori: Elektriker

HM Eindom og Renovering AS

porsgrunn, vestfold og telemark

1.
plass totalt
6565
stemmer
14
nominasjoner

Videohilsen til Mads Clemmetsen fra Guri Melby

Del video

Nominasjon av Heidi Taran Knardahl

1. mai 2021

Mads er helt rå. Utdannet elektriker, men fixer det meste med sin utrolige stå på vilje og gode humør. Han deler sine utrolige prosjekter med alle som vil ha inspirasjon på Instagram under MadsPusserOpp.

Nominasjon av Mk

2. mai 2021

Ved bruk av Instagram profilen hans lærer han men også inspirerer oss som følger han hverdag! Han fortjener denne prisen! Jobber ræva av seg hver dag. Og vi må ikke glemme Helene som rå dama som står ved siden av han uansett hva slags prosjekter Mads finner på!

Nominasjon av Andrea Fredriksen

2. mai 2021

Mads er utrolig flink alt mulig mann! Han jobber døgnet rundt, og er super flink og er dedikert i alt arbeid han gjør. Han inspirerer og lærer andre gjennom instagramkontoen sin: madspusseropp, samtidig er han ærlig og har en stå på vilje uten like. Elsker at han alltid prøver, kanskje feiler og lærer av det, det er noe Mads har lært meg. Dette har jeg ikke prøvd før, så det får jeg helt sikkert til!

Nominasjon av Tord Sæten

3. mai 2021

Grepa te kar.

Nominasjon av Ådne Buajore Sveberg

3. mai 2021

Mads er ordentlig hardtarbeidende og dyktig arbeidskar. Du skal lete lenge etter bedre service og bedre utført arbeid enn det du vil få av han! Alltid snill og hjelpsom, kommer med gode anbefalinger og hjelper gjerne til med det lille ekstra.

Nominasjon av Anders Gulbrand

3. mai 2021

Utrolig inspirerende og positiv kar, SELV PÅ MORRAN!

Nominasjon av Jarl

3. mai 2021

Mer energi enn noen jeg kjenner. Fortjener det her

Nominasjon av Tore Langva

3. mai 2021

Mads er definisjonen på serviceinnstilt. Ingenting er umulig og det er bare fantasien som setter grenser for hva han kan hjelpe andre med, både elektrisk og oppussing. Han har alltid et smil om munnen og tar hver oppgave på strak arm. Den mest handy og hyggeligste håndverkeren jeg vet om.

Nominasjon av Trond Clemmetsen

3. mai 2021

Mads er egentlig elektriker, men tar alle utfordringer på strak arm, ingen for lite, nesten ingen for stor, og alltid med et lurt smil under capsen. Og det beste er at han alltid vil lære andre det han kan. Stolt av deg

Nominasjon av Kaisa Kirkevoll

3. mai 2021

Mads er fantastisk hyggelig fyr, som er effektiv og ryddig i sitt arbeid. Han er åpen og ærlig med sine kunder. Om hva som viktigste å for skape et best mulig helhetlig inntrykk i leiligheten.

Nominasjon av Jonas Johansen

3. mai 2021

Dette er en blid og positiv mann som ser kun løsninger og ikke problemer. Uansett utfordring løser han dette med ett smil.

Nominasjon av Knut Eivind Birkeland

3. mai 2021

En råtass på instagram, flink til alt mulig. Og den hardeste konkurrenten her inne. Lykke til!

Nominasjon av Helle Varlo Clemmetsen

4. mai 2021

Mads er en ordentlig stå på gutt, kreativ og flink i faget, ser bare muligheter. Han er tidlig oppe og sent i seng , for og få med seg alt han har sett seg fore den dagen, han har virkelig blikk for det lille ekstra.

Nominasjon av Sandra Myrvang

7. mai 2021

Fantastisk hyggelig og flink fyr som byr på seg selv.

Partnere & Sponsorer