Mauricio Delimiro Gonzalez

Mauricio Delimiro Gonzalez

Nominert den 20. juni 2021

Kategori: Maler

M-MALER MAURICIO DELIMIRO GONZALEZ

oslo kommune, oslo

24.
plass totalt
304
finaliststemmer
1479
stemmer
8
nominasjoner

Videohilsen til Mauricio Delimiro Gonzalez fra Guri Melby

Del video

Mauricio Gonzales: – Jeg setter stor pris på at såpass mange ser på meg som dyktig og hyggelig!

Maleren Mauricio Gonzalez lærte seg å male først etter han flyttet fra Chile og til Norge. Skal vi tro den smilende maleren, er håndverksyrket midt i blinken!

– Jeg har mange oppgaver, blant annet maling, sparkling og sliping, forteller Mauricito mens han viser oss rundt i lokalet han i dag jobber i. Dagens oppgaver består blant annet av å hvitmale alle dørene i bygget vi besøker, noe finalisten gjør både møysommelig og med proffe strøk. – Jeg har vel rundt 10-11 års erfaring, regner han seg frem til.

Gjør alltid sitt beste for kundene.

På spørsmål om hva han liker best med jobben, nøler han ikke et sekund: – Jeg liker virkelig alt ved det, og jeg prøver alltid å gjøre mitt beste.

Det er de gode tilbakemeldingene som driver han i arbeidsdagen. – Jeg liker det godt når jeg får gode tilbakemeldinger, og folk sier; “Mauricio, du har gjort en god jobb!”.

Fotball og familie på fritiden.

Og hva han gjør på fritiden? Nei, den er det ikke mye igjen av, ler den arbeidsomme maleren! Fotball er en stor lidenskap som har fulgt Mauricio hele livet. Idolet er, selvfølgelig, Maradona.

Når han ikke engajserer seg i fotballen, er Mauricio en ekte familiemann: Faktisk har han ni barnebarn, en stor glede i livet, sier han.

Rørende at så mange ser på han som dyktig.

Mauricio er i finalen med mange fine nominasjoner, og stikkord som “høy kvalitet”, “smilende” og “profesjonell” går igjen.

– Det betyr mye for meg, og gir meg stor glede. Jeg setter stor pris på at såpass mange folk ser på meg som en dyktig og hyggelig person, sier han.

– Jeg er veldig fornøyd med det.

Nominasjon av Joke Verwaard

20. juni 2021

Mauricio er en dyktig og profesjonell maler, men han er også en herlig og smilende type med mye varme. Han er alltid tidlig ute og kommer enten presis eller litt før tiden. Da vi fant ut at denne kåringen fantes, var vi nødt til å nominere Mauricio. Vi kan ikke tenke oss noen som kan fortjene en slik utmerkelse mer enn ham!

Nominasjon av Euegenia vasquez

24. juni 2021

Han er en utmerket arbeider, munter, snill og forklarer veldig godt alt som har med arbeid å gjøre, han er punktlig, ren, han er en eksemplarisk arbeider

Nominasjon av José

28. juni 2021

Han är mycket professionell!

Nominasjon av Christopher Hall

13. juli 2021

Jeg kan ikke tenke meg at det finnes en som fortjener dette mer enn Mauricio. For en herlig type! Pliktoppfyllende, effektiv og meget hyggelig.

Nominasjon av Sandra Holmen

22. juli 2021

En herlig mann som gjør en god jobb! Alltid hyggelig og engasjert, anbefales om du vil ha noen som er tidlig på jobb med et smil, alltid.

Nominasjon av Stine Sandberg

24. juli 2021

Mauricio er en utrolig dyktig, blid og profesjonell håndverker. Han utfører arbeidet med høy kvalitet og med et smil. Etter min mening fortjener han virkelig å vinne på grunn av måten han arbeider på, og spesielt på grunn av måten han møter meg som kunde.

Nominasjon av Thea Ameti

24. juli 2021

Han er hyggelig, presis og flink. En av de mest hardtarbeidende, og bærer alltid et smil.

Nominasjon av Lise Marie Hassel

24. juli 2021

Mauricio er en fantastisk håndverker! Han er faglig dyktig, positiv og fleksibel, og en veldig behagelig fyr å ha jobbende i hjemmet ditt. Han fortjener denne prisen!

Partnere & Sponsorer