Ole Petter Nedrevold

Ole Petter Nedrevold

Nominert den 17. juni 2021

Kategori: Elektriker

BRA ELEKTRO AS

ålesund, møre og romsdal

9.
plass totalt
5527
finaliststemmer
3583
stemmer
34
nominasjoner

Videohilsen til Ole Petter Nedrevold fra Guri Melby

Del video

Ole Petter Nedrevold: – Å være elektriker handler om å gjøre folk trygge i hjemmene sine

Ole Petter Nedrevold er en fyr det er lett å like. Åpen, blid, og imøtekommende som person, og alle de flotte nominasjonene vitner også om at han er en førsteklasses elektriker, som skaper lys i tilværelsen for sine kunder, på alle måter.

Og idag er det nettopp lys det gjelder, Ole Petter skal sørge for bedre belysning i en nyoppusset, lokal bensinstasjon. Han forteller gjerne om hvorfor og hvordan det ble akkurat elektrikerfaget som ble hans levebrød:

– Jeg jobbet i ungdomstiden i alle ferier i elektroavdelingen der faren min jobbet, noe jeg synes var veldig artig, så da ble det helt naturlig for meg å velge elektrofag på videregående. Så ble jeg lærling i Brattvåg Elektro i 2010 og der har jeg vært siden. Og stortrives! Som alle ansatte der gjør, på julebordene feirer vi dem som har vært ansatt i 20, 30 og til og med 40 år, så det sier jo litt om trivselen!

Alltid fokus på sikkerhet og trygghet for kundene.

Han jobber for mange faste kunder i Ålesund området, både privat, i bygg og i butikker. Alltid med et våkent, skjerpet og profesjonelt øye for sikkerhet.

– Ja, i denne bransjen er det uhyre viktig å bruke en godkjent, seriøs installatør. Det kan jo faktisk stå om menneskeliv dersom man som ufaglært prøver seg på en «hjemmesnekret» løsning.

Jeg har for eksempel hatt hasteoppdrag der jeg har kommet inn i en privatbolig og det har luktet svidd fra stikkontakten til varmtvannsberederen. Det var bare et tidsspørsmål før det kunne blitt brann.

– Det er i slike tilfelle denne jobben føles ekstra meningsfull. At jeg kan gjøre en forskjell når det gjelder å sørge for at hjemmet ditt er trygt å bo i, at du kan sove godt om natten. Og det er fint å se hvor lettet og takknemlig kunden blir, når jeg fjerner uroen deres for at noe kan gå galt.

Ole Petter synes også det er morsomt å følge med på den spennende teknologiske utviklingen på alt som er og blir mulig av kreative, elektriske løsninger, for eksempel med Smarthus – fremtidens styresystem. Og han har selv sett hva nettopp smarte løsninger kan bety for folk, og en spesiell historie om dette har festet seg hos ham:

– Jeg har en kunde som er nesten blind og trenger mye ekstra lys. Det er naturlig nok vanskelig for han å gå rundt i hele huset og slå på brytere, men nå trenger han ikke gjøre annet enn å regulere lysstyrken ved å snakke til en Google høyttaler som står på kjøkkenbenken. Den løsningen er vi like fornøyd med, både han og jeg!

Tar seg ofte tid til en prat og en kaffekopp.

For fornøyde kunder er viktig for Ole Petter, og kontakten med dem synes han er verdifull. Han forteller om at han ofte blir spurt om å bli igjen på en kaffekopp og en prat etter fullført jobb, særlig av de eldre, som gjerne forteller om gamle dager. Ikke sjelden blir han også bedt på middag.

Da takker han gjerne ja, såsant det ikke er på en fredag. For da har han en fast avtale med en kompis, de lager og spiser taco sammen hver eneste fredag, noe de har gjort i 10 år!

Ole Petter er singel og barnløs, foreløpig, og har derfor sjelden hast med å komme seg hjem fra jobb. En dag håper han på både kjæreste og barn, (han er fadder til tre, noe han synes er kjempestas) men har god tid som 28 åring.

Godt med en aktiv fritid utenom jobb.

Og enn så lenge har han ingen problemer med å få fritiden til å gå. Han jobber gjerne med frivillig samfunnsarbeid; han er tilsynsvakt i idrettshallen og er med å arrangerer turer og sykkelritt. I tillegg er han nylig blitt «helt hekta» på frisbee golf, og så spiller han volleyball bare for gøy og for å holde seg i form.

Nå ser han, som en av 21 finalister, spent og litt nervøs frem til prisutdeling og Oslo-tur, og synes kåringen hittil har vært en flott opplevelse og et fint initiativ for å få et positivt fokus på håndverksbransjen.

– Selv er jeg så rørt og glad over alle gode ord i nominasjonene. Det er uvant med slik oppmerksomhet! Og dette håper jeg er fin reklame for firmaet også. At kåringen også er et ledd i å få fart på rekrutteringen av unge til yrkesfag er også veldig viktig.

– Vi har nettopp fått inn to nye lærlinger, og har hatt opptil 10 lærlinger av gangen. Alle følges opp tett, jeg gleder meg til å følge utviklingen til disse to nykommerne!

Nominasjon av Are Grov Hestetun

17. juni 2021

Alltid blid og imøtekommende, stor yrkesstolthet, nøyaktig og veldig godt likt ute blant kundene, løser alle oppgaver med et smil.

Nominasjon av Monica Alnes

17. juni 2021

Verdens kjekkeste elektriker. Så dyktig!

Nominasjon av Øyvind Sæth

17. juni 2021

Steike flotte kar som gjer en utrulig dyktig jobb og alltids e smilende og glad!

Nominasjon av Else Mjelva

17. juni 2021

Du skal lete lenge etter en sånn serviceinnstilt/ flink og tvers gjennom hyggelig og likandes kar. Tar seg alltid god tid til å slå av en prat med kunden.

Nominasjon av Vanessa Solheim

18. juni 2021

Kjekkeste og flinkeste elektrikeren!

Nominasjon av Marius Engeseth Leine

18. juni 2021

Kjekk, fleksibel, hyggelig og alltid et smil på lur. Alt dette er bonus til upåklagelig arbeid!

Nominasjon av Anders Alnes

20. juni 2021

Ole Petter er en veldig hyggelig og flink elektriker.

Nominasjon av Monica Alnes

20. juni 2021

Han er så dyktig! Og stiller alltid opp.

Nominasjon av Regine Dahler

21. juni 2021

Ole Petter er faglig svært dyktig, effektiv og en utrolig hyggelig elektriker.

Nominasjon av Kristian Standal

22. juni 2021

Hyggelig montør og kollega som det er kjekt å jobbe sammen med. Eller møte på lageret, både under og etter arbeidstid.

Nominasjon av Unni Alnes

23. juni 2021

Dyktig elektriker!

Nominasjon av Sander otterlei

23. juni 2021

Førsteklasses kar!

Nominasjon av Leif Hofseth

26. juni 2021

Ole Petter er den mest serviceinnstilte håndverker vi har hatt på besøk! En meget dyktig fagmann som alltid hadde gode svar på våre spørsmål.

Nominasjon av Barbro Giske

26. juni 2021

Verdens beste håndverker!

Nominasjon av Stig Are Husevåg

27. juni 2021

Veldig kjekk og hyggelig kar!

Nominasjon av Solveig Pedersen

3. juli 2021

Han er en engel, veldig hyggelig og kjekk elektriker! Han har vore her og hjulpet meg mange ganger. En stor stjerne til han!

Nominasjon av Evy Janne Nedrevold

4. juli 2021

Ole Petter er en kjempe dyktig elektriker! Yter alltid topp service og er i tillegg en snill og god person med en stor porsjon godt humør!

Nominasjon av Sindre Alnes

5. juli 2021

Hadde en ødelagt utestikk, Ole Petter kom og skiftet til en ny dagen etterpå. Veldig serviceinnstilt og ypperlig kvalitet på arbeidet. Firmaet skulle ha byttet navn fra Bra Elektro til Best Elektro med Ole P på laget!

Nominasjon av Ove Alnes

5. juli 2021

En utrolig dyktig og hyggelig elektriker! Anbefales!

Nominasjon av Sigrid Høydalsvik Nevstad

7. juli 2021

Det er alltid kjekt å ta ein telefon til Ole Petter. Han er alltid serviceinnstilt og imøtekomande. Du er trygg på at jobben vert gjort så raskt han får høve til det. Vi på NLM barnehagene avd.Tryggheim bhg, Vatne, får svært god og rask hjelp frå Ole Petter. Kan virkeleg anbefale han.

Nominasjon av Ingrid Blegeberg Martinsen

10. juli 2021

Kjempehyggelig og flink elektriker!

Nominasjon av Oddmund Davik Otterlei

11. juli 2021

Jeg hadde Ole Petter på oppdrag hos meg fredag. Flink, positiv og løsningsorientert.

Nominasjon av Stig

25. juli 2021

Alltid pålitelig, flink og hyggelig elektriker!

Nominasjon av Kjetil Henningsen

1. august 2021

BRA elektriker-fyr!

Nominasjon av Erik Hellandsvik Domaas

4. august 2021

Ole Petter er en svært dyktig elektriker. Han er effektiv og grundig. I tillegg er han alltid positiv og hyggelig, og utfører arbeidet med et stort smil!

Nominasjon av Nina Iren Rogne

4. august 2021

Ole Petter er ein dyktig, flink og dedikert elektrikar. BRA elektro er heldige som har han med på laget!

Nominasjon av Laila Aas

4. august 2021

Den hyggeligste og mest serviceminded håndverkeren vi vet om her i området. Ordner opp og har alltid noe hyggelig å si. Bryr seg om sine kunder, og følger dem opp.

Nominasjon av Bodil Helland Vadset

4. august 2021

Ein utruleg flott kandidat! Ein blidare og flinkare elektriker skal ein leite lenge etter, heldige oss som kan ringe og få hjelp av han.

Nominasjon av Grete Elisabeth Krogsæter

4. august 2021

En dyktig og løsningsorientert elektriker, som alltid løser oppgaven med et smil.

Nominasjon av MBH

5. august 2021

Positiv, blid og engasjert.

Nominasjon av Frode Alnes

7. august 2021

En engasjert elektriker, alltid smilende og blid. Aldri nei i hans munn. Anbefales!

Partnere & Sponsorer