Peter Bors

Peter Bors

Nominert den 27. april 2021

Kategori: Andre bransjer

BORS FURNITURE

kristiansund, møre og romsdal

44.
plass totalt
683
stemmer
14
nominasjoner

Videohilsen til Peter Bors fra Guri Melby

Del video

Nominasjon av Ronja Gujord

27. april 2021

Peter er en utrolig hyggelig møbelsnekker som alltid yter det lille ekstra for sine kunder! Ikke bare bygger han fantastiske møbler men han gjør alt i sin makt for å gjøre deg fornøyd under prosessen. Han fortjener uten tvil å vinne! :)

Nominasjon av Unn Sjrøder

29. april 2021

Her er det en kar som kan sine saker. Har lenge drømt om hvordan jeg ville møblere hus/leilighet. Men ikke funnet noe til den stilen jeg ønsket. Da dukket helten opp. Strålende fornøyd med loftstue!

Nominasjon av Annbjørg Bjerkestrand Mjelde

11. mai 2021

Peter må være Norges hyggeligste håndtverker. Han strekker seg langt for å lage hva enn kunden ønsker. Han legger mye hardt arbeid og sjel i håndverket sitt.

Nominasjon av Marita Mahle

11. mai 2021

En HELT av en arbeidskar skal man lete lenge etter! Jeg hadde lenge ønsket meg noen hyller som ikke var sånn standard og et konsollbord. Og har man ikke ideene selv i hodet så er han kreativ så det synger etter! Jeg er sykt fornøyd og gleder meg til å bestille et entrebord og staffeli samt ei malingstralle med sjel. Det lyser ekte håndverk og kvalitet av det han lager. Og servicen er 1000% Han må vel egentlig oppleves for å skjønne det!

Nominasjon av Mikaela Sandelin

11. mai 2021

Helt klart Norges hyggeligste og flinkeste snekkker.

Nominasjon av Stian Åkvik

12. mai 2021

Fantastisk hvor hyggelig og imøtekommende denne karen er. Kreativiteten tar aldri slutt og uansett hvor komplisert en bestilling kan være jobber Peter på for å finne den beste løsningen!

Nominasjon av Jon Emil Pedersen

12. mai 2021

Peter er en helt fantastisk snekker, og en tvers gjennom god person. Jeg har hatt det privilegiet av å jobbe med han før han startet eget møbelfima, og han er virkelig en person som aldri gir seg før kunden blir fornøyd. Fantastisk flink snekker og møbeldesigner, og en kundeservice uten like. Fortjener virkelig å vinne Norges Hyggeligste Håndverker!

Nominasjon av Arild Mjelde

13. mai 2021

Dette er en håndverker som gir alt for kundene sine. Alle ønsker blir mottatt med glede og iver. Kun møbler av kvalitet forlater verkstedet hans.

Nominasjon av Simen Mahle

13. mai 2021

Utrolig flink håndverker innen møbelsnekkring. Har fått varer fra han før og er kjempe fornøyd:)

Nominasjon av Katja Gujord

14. mai 2021

Peter er en fantastisk håndverker med helt unike ideer, og som jobber hardt for at hans kunder skal bli fornøyde hver gang.

Nominasjon av Ole Jørgen Gundersen

15. mai 2021

En dyktig og serviceinnstilt snekker som er veldig fleksibel og bygger akkurat det du ønsker. Anbefaler Peter på det sterkeste!

Nominasjon av Christine Blass

16. mai 2021

Peter er en skikkelig dyktig håndverker og møbelsnekker som er engasjert i å forstå og imøtekomme kundens behov. Det at han selv kommer med forslag på design og utforming i tillegg, gjør prosjektene til perler i en egen særklasse.

Nominasjon av Djalil Bouhachi

18. juni 2021

Peter er en dedikert, dyktig, trivelig og kreativ håndverker. Han stiller opp ved behov og leverer alltid bedre enn man forventer. Han er tålmodig og flink til å lytte. Han er også nøye med arbeidet og lager veldig fine produkter av høy kvalitet.

Nominasjon av Camilla Lindstrøm

2. august 2021

Peter er en fantastisk flink, kreativ, idérik og engasjert håndverker. Og ikke minst, han er veldig hyggelig. Han strekker seg langt for å gi sine kunder det lille ekstra.

Partnere & Sponsorer