Victor Halvorsen

Victor Halvorsen

Nominert den 20. juni 2021

Kategori: Elektriker

EL-INSTALLASJON AS

porsgrunn, vestfold og telemark

13.
plass totalt
2969
stemmer
48
nominasjoner

Videohilsen til Victor Halvorsen fra Guri Melby

Del video

Nominasjon av Ferdinand Skreosen

20. juni 2021

Jeg nominerer Victor Halvorsen! Makan til hyggelig håndverker må du lete lenge etter! Full kontroll fra start til slutt, og smilet er alltid på plass. Håper virkelig Victor vinner denne velfortjente kåringen! Norges Hyggeligste!

Nominasjon av Ferdinand Skreosen

20. juni 2021

Jeg nominerer Victor Halvorsen! Makan til hyggelig person må du lete lenge etter! Ved arbeid føler du trygghet fra start til slutt. Smilet er alltid på plass, god stemning til alle tider. Jeg håper virkelig Victor vinner denne kåring! Han er Norges Hyggeligste Håndverker!

Nominasjon av Georg

20. juni 2021

Jeg jobbet med Victor Halvorsen på et prosjekt i fjor høst. Jeg kan skrive under på at Victor er den mest profesjonelle og tilpasningsdyktige fagmannen i distriktet! Victor viser hensyn til andre fag, samtidig som han utfører elektroarbeidet sitt med kirurgisk presisjon og nøyaktighet! Jeg ønsker samtidig å takke deg Victor, for at du er en så god rollemodell og drar den norske bygg- og anleggs bransjen i riktig retning.

Nominasjon av Sondre Fender Nilsen

21. juni 2021

Som prosjektleder har jeg opplevd Victor Halvorsen som en utrolig dyktig kar, og ikke minst medmenneskelig. Han er alltid i godt humør og jobber med en guts jeg sjelden har sett maken til. Håper virkelig han når til topps i denne kåringen.

Nominasjon av Cedric Tombre Nilsen

22. juni 2021

Veldig bra håndverkertype må jeg si!

Nominasjon av Tobias Pettersen

22. juni 2021

Victor Halvorsen er den mest pålitelige og mest fokuserte arbeidskaren jeg noensinne har møtt! Han er også veldig hyggelig og alltid i godt humør! Får alltid dagen til å lyse opp! Victor er også veldig nøye med å ha god dialog med kunder for å kunne dekke deres behov best mulig! Han er uten tvil Norges Hyggeligste Håndverker!

Nominasjon av Mats Tangen

22. juni 2021

Victor er en svært dyktig, nøye og effektiv elektriker. Det er sjeldent du finner en håndverker med så godt humør som Victor. Smilet hans er alltid der og dersom du har en dårlig dag så har han alltid en god vits på lager. Victor fortjener virkelig denne prisen!

Nominasjon av Philip Hustad Nilsen

22. juni 2021

Makan til jovial og hyggelig elektriker skal du lete lenge etter. Alltid et smil om munnen og en vits på lur. Også ekstremt dyktig i faget og sjelden noen problemer når Victor er på jobb.

Nominasjon av Gunnar Vårdal Itland

22. juni 2021

Som tidligere kollega er jeg absolutt ikke i tvil om at Victor fortjener prisen som Norges hyggeligste håndverker. Han møter hver morgen med en entusiasme og glød som fyller enhver i hans nærhet med arbeidslyst og mot til å arbeide hardt. Victor har et øye for detaljer som er helt unikt i verdenssammenheng, og har du en utfordring innen elektro så løser han det enkelt med et smil om munnen. Det var alltid strøkent der hvor han var, og han holdt alltid tett dialog med kundene for å oppfylle deres ønsker og behov på best mulig måte. Han er dessuten en særdeles hyggelig kar på det personlig plan, og lunsjpausene med Victor var alltid høydepunktet i løpet av dagen. For en mann, for en håndverker! Her er det bare å stemme!

Nominasjon av Bosse Corneliussen

22. juni 2021

Victor er en tålmodig og respektfull elektriker.

Nominasjon av Georg Halvorsen

22. juni 2021

Victor er en jovial type som alltid gir 100% på jobb, og ikke nok med det. Han velger også å gjøre det med et bredt smil, og jeg vil velge å hevde at Sputnik sin sang "Lukk opp din hjertedør" er inspirert av Victor sin glad- og stå på vilje. En håndverker 10/10 personer ville vært fornøyd med!

Nominasjon av Ole Anders Solberg

23. juni 2021

Drabla real fyr. Som ikke lar deg jobbe alene på overtid. Og alltid trivelig å prate med. Holder alltid mål!

Nominasjon av Mathias Nilsen

23. juni 2021

Victor er et ordentlig drivjern! Og så hyggelig! Det var en gang hvor jeg møtte Victor, så ga han meg en is.

Nominasjon av Anders Solli

23. juni 2021

Han er så hyggelig at jeg blir nesten litt irritert!

Nominasjon av Simon Nilsen

24. juni 2021

Utrolig trivelig kar!

Nominasjon av Jonathan Bablu Zimakoff

24. juni 2021

Han er så drabelig snill ar jeg blir gåen!

Nominasjon av William Lee

25. juni 2021

Victor er en ordentlig, real kar som alltid sprer en positiv stemning for de rundt seg. Aldri har jeg sett eller opplevd at han bli irritert eller sint, selv i situasjoner som til og med hadde fått Mahatma Gandhi til å rive av seg huet! Som elektriker er han meget profesjonell og han er kjapp i nøtta til å finne smarte og kostnadseffektive løsninger slik at kunden blir svært fornøyd. Med andre ord, jeg kan ikke tenke meg en bedre eksisterer kandidat for denne prisen!

Nominasjon av Didrik Ditlefsen

25. juni 2021

En elektriker som Victor har jeg aldri sett makan til. Han kommer alltid forberedt på jobb med et smil rundt munnen. Det går ikke an å bli irritert når Victor er til stede for han smitter alle med et så bra humør. Ikke bare det, men han gjør en effektiv og knallbra jobb. Han er en perfekt håndverker!

Nominasjon av Aron Aamodt

25. juni 2021

Jeg kjenner Viktor som en hyggelig og ryddig person.

Nominasjon av Emil Garstau

26. juni 2021

Super håndverker!

Nominasjon av Hans Georg Steiner Nilsen

26. juni 2021

Victor er alltid glad og med en god vits på lur. Han er profesjonell og har respekt for de andre fagene. Videre er han effektiv og hyggelig. Han er rett og slett en god ambassadør for alle håndverkere!

Nominasjon av Erna solberg

27. juni 2021

Hyggelig godgutt!

Nominasjon av Mathias Strimp

27. juni 2021

Han er best!

Nominasjon av Teodor Ditlefsen

27. juni 2021

En elektriker som Victor må du lete lenger etter! Han gjør arbeidet sitt effektivt og pent. Har sjelden sett noe så bra resultat som han sitt verk. Det er også alltid trivelig å ta en prat med denne kjernekaren. Han er utrolig hyggelig og er nødt til å vinne denne prisen. Heia Victor!!

Nominasjon av Ferdinand

28. juni 2021

Veldig grei elektriker, han har alltid noen tips på lur og er veldig opptatt av at de han jobber med skal ha en trivelig arbeidshverdag!

Nominasjon av Svein Johnsen

29. juni 2021

Topp stemning og vel utført jobb! Flink kar, dette!

Nominasjon av Jon Tangen

29. juni 2021

Altfor hyggelig!

Nominasjon av Ulrik Skare

29. juni 2021

For en mann! Denne karen vet hvordan man skrur inn en stikk-kontakt, for å si det sånn. Alltid hyggelig med et glimt i øyet, og ikke minst service fra øverste hylle! Norges hyggeligste!

Nominasjon av Sindre Gusfre

29. juni 2021

Victor er en kjekk og fin mann! En gang kjøpte han faktisk en brus til meg i pausa, snakk om Norges hyggeligste elektriker!

Nominasjon av Frederic Kristoffersen

29. juni 2021

Victor hjalp meg med å koble til strømmen i det nye huset jeg har bygd oppe på Findal alene. Han er en hyggelig medhjelper når jeg trenger det, (klarer det egentlig selv, men får hjelp av han fordi han spør).

Nominasjon av Truls bror

1. juli 2021

Victor er en skikkelig hyggelig kar.

Partnere & Sponsorer