Et år som Norges hyggeligste elektriker

Med rekordmange nominasjoner og over 22 000 stemmer vant Geir Mæhle i fjor sin fagkategori, og kunne stolt kalle seg Norges Hyggeligste Elektriker 2020. Et år senere mangler det fortsatt ikke på lovord og skryt av elektrikeren og sangfuglen fra Osterøy.

Alltid blid og alltid med en sangstrofe eller to til arbeidet, gjerne improvisert til tonene av Gypsy Kings klassiker Volare. Kundene ender ofte opp med både kyndig elektrikerarbeid, og konsert i en og samme pakke, når Geir er ute på oppdrag. Det er slik vi husker Bergens kanskje blideste elektriker.

En etterspurt og sangglad elektriker Yrkesstolthet, kvalitet og godt humør er godordene som går igjen når du spør kunder og kollegaer, så derfor var det kanskje ikke så rart at det var nettopp han som gikk av med seieren for et år siden. Men hvordan har det vært, dette året som Norges Hyggeligste Elektriker?

– Det har vært veldig koselig. Folk kjenner meg litt igjen og av og til hender det at noen ringer og sier de har en jobb som skal gjøres, og lurer på om det er mulig å få han som var med i den konkurransen, forteller Geir og ler.

Aldri en dårlig dag på jobb! At latteren sitter like løst nå som den gjorde for et år siden, det råder det liten tvil om.

– Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en dårlig dag. Det er koselig å gå på jobb og jeg gleder meg hver dag. Kollegaene er fine. Alltid god stemning, forteller han mens han viser oss vei inn i kontorlandskapet der kollegaene har inntatt pauserommet for dagens lunsj.

Når vi spør hvordan de synes det er å ha Norges hyggeligste elektriker med på laget, tar det ikke lang tid å få svar.

– Det er helt nydelig! Han er en artig skrue for å si det mildt.

Mens kollegaene nikker samtykkende, byr Geir på en strofe fra låten Tightrope av Stevie Ray Vaughan & Double trouble. Geir tar nemlig med seg sin lidenskap for sang og musikk inn i jobben som elektriker, noe både kunder og kollegaer setter stor pris på.

– Herlig!, kommer det kontant fra kollegaene rundt lunsjbordet.

Fagsterk moroklump

Med totalt 343 nominasjoner og 22 308 stemmer i fjorårets kåring, er det liten tvil om at Geir er en populær og dyktig håndverker. Skal vi tro de som kjenner han så er han også en gledesspreder som er flink med mennesker. En kombinasjon som gjør han til den populære håndverkeren han faktisk er, også nå et år etter kåringen.

– Jeg tror absolutt mange har mye å lære av Geir, forteller prosjektleder og kollega, Stig Hovland.

– Måten han er på, kompetansen i faget og ikke minst det å være hyggelig, spre glede, gjøre en god jobb, være punktlig og følge opp jobbene. Han er jo flink med kundene og gjør en virkelig god jobb, så det å ha Geir med på laget er absolutt viktig for oss. Han er jo en artig moroklump, så det er jo aldri en dag som er kjedelig. Har du en litt dårlig dag, så bedrer det seg jo med en gang Geir kommer innom. Da er vi i 100% igjen med én gang, forteller Stig.

Dette er elektriker Geir Mæhle

  • Ble med 343 nominasjoner og 22 308 stemmer, kåret til Norges Hyggeligste Elektriker 2020
  • Energisk og kvalitetsbevisst elektriker, kjent for sitt gode humør
  • Jobber i Bergen Elektro Automasjon AS, forkortet B.E.A
  • Har også en lidenskap for musikk og er en populær bluesvokalist, som har medvirket i flere band, blant annet som vokalist i bandet Hot Fuel
Partnere & Sponsorer