Mauricio Gonzales: – Jeg setter stor pris på at såpass mange ser på meg som dyktig og hyggelig!

Maleren Mauricio Gonzalez lærte seg å male først etter han flyttet fra Chile og til Norge. Skal vi tro den smilende maleren, er håndverksyrket midt i blinken!

– Jeg har mange oppgaver, blant annet maling, sparkling og sliping, forteller Mauricito mens han viser oss rundt i lokalet han i dag jobber i. Dagens oppgaver består blant annet av å hvitmale alle dørene i bygget vi besøker, noe finalisten gjør både møysommelig og med proffe strøk. – Jeg har vel rundt 10-11 års erfaring, regner han seg frem til.

Gjør alltid sitt beste for kundene.

På spørsmål om hva han liker best med jobben, nøler han ikke et sekund: – Jeg liker virkelig alt ved det, og jeg prøver alltid å gjøre mitt beste.

Det er de gode tilbakemeldingene som driver han i arbeidsdagen. – Jeg liker det godt når jeg får gode tilbakemeldinger, og folk sier; “Mauricio, du har gjort en god jobb!”.

Fotball og familie på fritiden.

Og hva han gjør på fritiden? Nei, den er det ikke mye igjen av, ler den arbeidsomme maleren! Fotball er en stor lidenskap som har fulgt Mauricio hele livet. Idolet er, selvfølgelig, Maradona.

Når han ikke engajserer seg i fotballen, er Mauricio en ekte familiemann: Faktisk har han ni barnebarn, en stor glede i livet, sier han.

Rørende at så mange ser på han som dyktig.

Mauricio er i finalen med mange fine nominasjoner, og stikkord som “høy kvalitet”, “smilende” og “profesjonell” går igjen.

– Det betyr mye for meg, og gir meg stor glede. Jeg setter stor pris på at såpass mange folk ser på meg som en dyktig og hyggelig person, sier han.

– Jeg er veldig fornøyd med det.

Partnere & Sponsorer