Alexander Barsten Ranheim

Alexander Barsten Ranheim

Nominert den 2. mai 2022

Kategori: Snekker / Tømrer

TS BYGG OG ANLEGG AS

molde, møre og romsdal

7.
plass totalt
3372
stemmer
43
nominasjoner

Se Erna sin hyllest av Alexander Barsten Ranheim

Del video

Nominasjon av Ida Victoria Silseth

2. mai 2022

Alexander er ikke bare fantastisk dyktig og raus med sine ideer og sin kunnskap, men han er også verdens hyggeligste tømrer! I vår renovering har han bidratt med smarte løsningsforslag, super utførelse og masse god stemning. Med lærlingen sin er han tålmodig og engasjert i mentorrollen, og det er gode diskusjoner og latter. Alexander leker gjerne litt med barna når vi er på vei til barnehagen, åpner dører når vi kommer med varer, og legger til rette for at vi skal trives og ha det fint som familie under rehabiliteringen av vårt hus. Han gjør alltid det han kan for oss som kunde, og for sine kollegaer. Da han hørte at vi skulle kjøpe et lekestativ tok han f.eks like så godt på seg å frakte det når han hentet materialer. Aleksander er definitivt Norges hyggeligste håndverker, og vi er utrolig takknemlige for at han er på akkurat vårt prosjekt!

Nominasjon av Inger Lise grefstad

5. mai 2022

Fantastisk herlig og dyktig fyr!

Nominasjon av Ingvild klokseth

6. mai 2022

Alltid blid, hyggelig og hjelpsom og en veldig flink snekker som kan faget sitt!

Nominasjon av Knut Arne Oppigård

9. mai 2022

Har hatt gleden av å ha Alexander på besøk flere ganger da han ryddet opp i reklamasjonsarbeider etter et annet firma på et nytt hus. Dialogen og kunnskapsnivået hans gjorde hvert besøk til en fornøyelse og vi var kjempefornøyde med utbedringene han gjorde.

Nominasjon av Leszek ukleja

10. mai 2022

Jobber veldig bra!

Nominasjon av Mariann Stene

10. mai 2022

Norges hyggeligste snekker!

Nominasjon av Karoline Barsten Løvås

15. mai 2022

Dyktig, snill og flink arbeidskar!

Nominasjon av Kristin Barsten Ranheim

19. mai 2022

Veldig flink, effektiv, kreativ, løsningsorientert og ikke minst hyggelig tømrer som tar både jobben og mennesker rundt seg på alvor!

Nominasjon av Lisa

19. mai 2022

Alexander er en hyggelig, blid, hjelpsom, kreativ og flink snekker.

Nominasjon av William torvik

31. mai 2022

Hyggelig og bli´ kar. Morsom å jobbe med, flink til å lære bort sine ferdigheter.

Nominasjon av Andrea Marie Nilsen-Ranheim

31. mai 2022

Dette er min pappa, jeg er veldig glad for at jeg har deg her. Du har bygd mye for alle oss og mange andre. Og jeg er veldig glad i deg. Jeg håper du vinner. Elsker deg veldig mye, pappa! Hilsen Andrea

Nominasjon av Andreas Rød Rasmussen

2. juni 2022

Storartet kar, like snill som han e søt

Nominasjon av Bogdan Tarsa

10. juni 2022

En veldig god person som skaper en hyggelig atmosfære på jobben.

Nominasjon av Lars-Andreas Svensli

13. juni 2022

Alexander er en proffkunde i Monter. Alltid hyggelig og blid.

Nominasjon av Magnus

15. juni 2022

Alexander har gjort masse bra arbeid i huset vårt. Han kom med noen gode ideer til stuen vår som vi har blitt superfornøyde med når resultatet var ferdig. Han er alltid omgjengelig, hyggelig og hjelpsom.

Nominasjon av Sergey Mayorov

15. juni 2022

Jeg jobbet med Alexander i samme firma over flere år. Det var spesielt artig når vi jobbet på samme objekt. Han har alltid vært en positiv og blid kar. Han klarte å skape god stemning allerede fra morgenen av som gjorde at trivsel alltid var en garanti med han på jobb. Vi kunne tulle, vi kunne snakke om livet og vi pratet selvfølgelig mye om arbeidshverdagen vår. Det er trist at han fant seg en annen jobb, men selvfølgelig forståelig at han gjør det for å komme seg nærmere familien.

Nominasjon av Kay Heggset

16. juni 2022

Mannen er hel ved. Uten tvil. Aldri en sur mine å se.

Nominasjon av Gunnar Halgunset

16. juni 2022

Vi arbeidet i samme firma i flere år. Alexander var en flink snekker med veldig godt humør. Trivelig å komme på arbeid, når man får jobbe med slike folk.

Nominasjon av Magnus Torvik Rausandhaug

19. juni 2022

Jeg var med Alexander på utplassering fra skolen, han var en veldig hyggelig fyr! Jeg fikk til og med prøve kappsag og lærte hvordan man legger bordkledning, jeg hadde en kjempe fin dag sammen med Alexander, Norges hyggeligste håndverker, det er han definitivt! Stem på Alexander!

Nominasjon av Olai Svensli

23. juni 2022

Kunnskapsrik og dyktig nabo. Han låner meg utstyr når jeg trenger og hjelper meg ved behov. Bransjen skulle hatt flere som Alexander!

Nominasjon av Johnny Vevang

23. juni 2022

Alexander er kunnskapsrik, dyktig og sprer glede på byggeplassen. Han jobber effektivt, og tok initiativ til å finne gode løsningsforslag ifm. renovering av leiligheten min.

Nominasjon av Per balstad Gjøvik

23. juni 2022

Var så utrolig heldig som fikk jobbe ilag med Aleksander i 1 års tid , utrolig flink , aldri sur og gretten , rett og slett en topp gutt. Vi to hadde masse gøy på jobb.

Nominasjon av Kjetil Vike

24. juni 2022

Bestandig hjelpsom og får aldri et nei, samme om det er midt i ferien så stiller han alltid opp. Fantastisk dyktig håndverker og tusenkunstner, ingen oppgave for stor eller for liten.

Nominasjon av Vebjørn Sigerset

27. juni 2022

Dette er en hyggelig og hjelpsom snekker. Alltid blid, og hjelper gjerne til om det er noe en lurer på. Var og jobbet med Alexander på et prosjekt han har i Molde, tar gjerne på meg flere jobber på prosjektene hans, grei og forholde seg til, og flink til å jobbe.

Nominasjon av Daniel Bugge

27. juni 2022

En meget hyggelig og imøtekommende snekker. Ser løsninger og er effektiv i jobben sin.

Nominasjon av Malin Eidsør Stolsmo

27. juni 2022

Makan til flink snekker skal man lete lenge etter. Alexander og hans kompani bygget huset vårt i 2018/2019.Han var tidlig på plass på tomta med kaffekoppen,og hadde alltid tid til å slå av en prat. Alltid blid! Snill og god med de rundt seg er han også. Alexander ser løsninger og er ikke redd for å komme med forslag.Vi var alltid trygge på at det ble gjort en god jobb.Håper virkelig Alexander når toppen i denne konkurransen - det fortjener han!!

Nominasjon av Geir Hidle

27. juni 2022

Slik jeg kjenner Alexander, så er han alltid plikt oppfyllende, presis og utfører det han lover med kvalitet. Han er hyggelig og skaper en god relasjon med kunden og de andre håndverkerne. Han jobber effektivt og bærer det dobbelte av andre i tillegg.

Nominasjon av Arvid

28. juni 2022

Alexander er alltid hjelpsom, hyggelig og flink. Stiller opp når det trengs!

Nominasjon av Linn Bøe

29. juni 2022

Fantastisk dyktig og den triveligste av dem alle!

Nominasjon av Frode Hatlen Melsæter

1. juli 2022

Veldig dyktig håndverker og en fantastisk blid og hyggelig person.

Nominasjon av Tomas holen

2. juli 2022

En hardtarbeidende og kjempe hyggelig kar. En sånn snekker du ønsker deg når du bygger drømmehytta di.