Henrik Johan Dahle

Henrik Johan Dahle

Nominert den 20. juli 2022

Kategori: Snekker / Tømrer

Bygg Sandefjord As

sandefjord, vestfold og telemark

193.
plass totalt
103
stemmer
23
nominasjoner

Se Erna sin hyllest av Henrik Johan Dahle

Del video

Nominasjon av Ellen Krohn Dahle

20. juli 2022

Jeg nominerer min sønn Henrik. Han er 26 år. Han startet med å bygge sitt eget hus da han var 22 år, på Skjellvika i I Sandefjord. Han jobbet i flere år i Block watne Vestfold . Men ønsket å starte for seg selv. Han hadde et enkeltmannsforetak først, men i 2022 ble Bygg Sandefjord As registrert Jeg har fulgt han på veien, og vet han er 100 % pålitelig, veldig nøye og har etter så kort tid fått et positivt renommé i Sandefjord . Han jobber innimellom lenger enn det som er avtalt, bare for å gjøre "det lille" ekstra. Han elsker tømmer og faget sitt. Han lytter, og samarbeider tett med sine kunder. Han har alltid glimt i øyet, godt humør som smitter over på kollegaer og kunder.. Han har en ungdom i sommerjobb, som kanskje blir lærling til høsten. Videre blir en ny ansatt fra 1 august.. Henrik har jobbet hardt i disse årene, forsaket så mye annet, ved både bygge eget hus og bygget opp Bygg Sandefjord As. Jeg ønsker virkelig for han, at han får en sånn verdig tittel. Han er "HEL VED"!

Nominasjon av Christian Eckhoff

26. juli 2022

Henrik er en sikkelig hyggelig kar som jeg trives å jobbe med. Han gjør jobben sin ordentlig og er enkel å koordinere jobb med.

Nominasjon av Espen Sundbø

26. juli 2022

Henrik er rett og slett en fin fyr og en flink håndverker. Kan helt klart anbefale Henrik og Bygg Sandefjord!

Nominasjon av Egil Myhre

26. juli 2022

Henrik er ein hardtarbeidende og bestemt ung mann som er veldig praktisk anlagt. Flink til mange ting og absolutt ein hyggelig kar. Den perfekte snekker.

Nominasjon av Philip Slotsvik

26. juli 2022

Henrik jobber effektivt, tar seg tid til en god dialog med kundene og ikke minst godt humør. Han har svært mye kunnskap og godt med erfaring, til å kun være 26 år gammel. Gutten har god energi som «smittes» over til kundene sine. Selvom jobben er utmerket, tar han seg god tid med ros, for å gi sine egne arbeidstakere og kollegaer det som trengs for å ha en optimal hverdag og at de skal trives i jobben de gjør.

Nominasjon av Preben Albrektsen

26. juli 2022

Dyktig håndverker og møter alltid med et smil. Får jobben gjort. Og er etter min mening Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Andreas Lie Nilsen

26. juli 2022

Flink, rask og pålitelig snekker!

Nominasjon av Sebastian Frents

26. juli 2022

Denne personen er Norges Hyggeligste Håndverker.

Nominasjon av Eline Lernes

26. juli 2022

Verdens koseligste og kjekkeste håndverker. Meget serviceinnstilt og ordner alle problemer som måtte oppstå uten å klage.

Nominasjon av Ingvill Myklebust Fjellandsbl

26. juli 2022

Hyggelig, effektiv og løysingsorientert snikker. God på å tilpasse nytt til gammalt byggverk og gjer skikkelig og holdbart arbeid!

Nominasjon av Kristian Andersen

26. juli 2022

Henrik byttet kledning på huset og bygget treningsrom i kjelleren for oss. I løpet av tiden Henrik jobbet her, ble vi kjent med en kvalitetsbevisst, strukturert og hyggelig snekker. Ikke bare leverer han håndverk av ypperste kvalitet, han gjør det med et smil om munnen. Er det én ting jeg virkelig vil fremheve med Henrik, så er det at han alltid har kunden i fokus. Han er villig til å gjøre det lille ekstra for at kunden skal bli fornøyd - og det blir det åpenbart fornøyde kunder av. Anbefaler på det sterkeste å bruke Henrik!

Nominasjon av Hege Syversen

27. juli 2022

Jeg nominerer Henrik som er en svært pliktoppfyllende og dyktig håndverker. Blid og omgjengelig.

Nominasjon av Thomas Gleditsch

27. juli 2022

Alltid blid,positiv og høflig.Uansett villig til overtid,med samme blide og positive innstilling.Behjelpelig også overfor andre håndverkere på samme arbeidsplass.

Nominasjon av Torkel Arv Haugen

27. juli 2022

Henrik er en fantastisk håndverker som gir god service og gode løsninger. Utrolig flink snekker som jeg har brukt på flere prosjekter. Kan anbefale Henrik på det varmeste og ønsker derfor å nominere Henrik som Norges hyggeligste håndverker: 10/10 skår!

Nominasjon av Marius brendhagen

27. juli 2022

Henrik er desidert den beste kollega og makker jeg har hatt. Han er pliktoppfyllende, hyggelig og nøysom, noe som gjør at kunder som han brukt han ringer tilbake. Han har masse erfaring og lærer gjerne bort sine triks og knep for en effektiv hverdag. Dette er garantert Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Karoline Gleditsch

27. juli 2022

Henrik følger opp prosjektene ekstremt godt, er utrolig nøye og tar seg god tid, løsningsorientert og gir fullservice ;)

Nominasjon av Lene Andersen

27. juli 2022

Henrik er en ung og dyktig tømrer. Han er arbeidssom, presis og nøye. Han er effektiv og står på helt til kundene blir 100% fornøyde. Han tenker også på HMS og ergonomi, slik at de ansatte og han selv skal være sikret og kunne jobbe i mange år uten slitasjeskader. Jeg heier på denne dyktige og hyggelige tømreren. Han representerer kvalitet og godt håndverk!

Nominasjon av Johnny Jensen-Eian

27. juli 2022

Henrik Johan Dahle, er en meget dyktig tømrer, dedikert til jobben og alltid blid. Veldig nøyer og presis, en utmerket person. Han fortjeneste desidert å vinne det her.

Nominasjon av Preben Hansen

27. juli 2022

Fantastisk flink og profesjonell, alt som ble laget ble plassbygd og det ble fantastisk fint.

Nominasjon av Terje Wilhelm Jensen-Eian

28. juli 2022

Jeg nominerer Henrik Johan Dahle og Bygg Sandefjord. Henrik har noen veldig viktige egenskaper i håndverksfaget.Han følger med på utviklingen og sier han aldri blir helt utlært i faget. Stadig nye løsninger og situasjoner der det må taes forskjellige hensyn. Han er kreativ, løsningsorientert, ansvarsfull og veldig pliktoppfyllende. For Henrik, så er alle prosjekter like viktig, alle kunder er like viktig, og dette får han gode tilbakemeldinger på. Hans gode humør smitter over på de han har rundt seg, både ansatte og kunder, Jeg håper og ønsker at Henrik Johan Dahle blir en verdig vinner av Norges Hyggeligste Håndverker 2022. Mvh Terje W Jensen-Eian

Nominasjon av Birger Bjørnstad arkitektfirma

29. juli 2022

Kreativ og faglig dyktig i utførelse og administrasjon av egne og tilførte fagarbeider for en komplett byggesak. Vinnende vesen og behagelig å samarbeide med. Ansvarsfull, positiv, godt humør, stor kapasitet. Vil du ha det beste - velg HENRIK!

Nominasjon av Gry Helen Nøstdahl

8. august 2022

Henrik Johan Dahle er veldig profesjonell, dyktig og alltid presis, utrolig hjelpsom og har full kontroll på vårt store prosjekt med totalrenovering av vårt funkis hus. Også er han jo da veldig hyggelig.

Nominasjon av Thomas Olsen

9. august 2022

Henrik er en dyktig tømrer som alltid setter kundenes ønske først og lager flotte løsninger på arbeidet. Lager rett og slett godt håndverk som også er en hyggelig og nøysom kar som fortjener å bære navnet norges hyggeligste håndverker!