Jesper Holm-Larsen

Jesper Holm-Larsen

Nominert den 26. april 2022

Kategori: Snekker / Tømrer

Åsgården bygg

horten, vestfold og telemark

11.
plass totalt
2312
stemmer
84
nominasjoner

Se Erna sin hyllest av Jesper Holm-Larsen

Del video

Nominasjon av Anette Holm-Larsen

26. april 2022

Jesper han har vært tømrer i 22 år og han stortrives i jobben sin. For litt over et år siden startet han sitt firma Åsgården bygg og dette har vokst veldig raskt. Han tar mange jobber og med fornøyde kunder blir han anbefalt videre. Her i huset finner jeg ofte koselige takkekort og gaver han får fra kundene etter endt prosjekt. Han er blid, positiv og omsorgsfull, og jeg får høre at han ivaretar kundene på en god måte og utfører jobben veldig bra. Dersom det er noe kunden lurer på gjør det ikke noe om det er sent eller om det er blitt helg, Jesper han stiller alltid opp. En kunde ønsket også å bygge på hytta si, det var da ikke noe problem for Jesper. Da var det bare å planlegge også gikk turen til Rauland flere helger høsten 2021. Jeg synes min kjære fortjener å bli nominert da jeg tenker han virkelig er Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Petter Hjørnevik

26. april 2022

Leverer alltid med godt humør!

Nominasjon av Lene Skoglund

26. april 2022

Jesper fortjener å bli nominert til Norges hyggeligste håndverker. God service og alltid et smil om munnen. Vi er veldig fornøyd med alt fra rask respons, pålitelige avtaler og pent utført arbeid. Han er opptatt av at vi som kunder skal være fornøyde.

Nominasjon av Arnfinn Larsen

26. april 2022

Jesper er en meget pliktoppfyllende og flink håndverker og holder det han lover. Jesper er iderik og finner løsninger på det meste. Vi kommer godt overens når vi jobber sammen og han tar også imot forslag jeg kommer med. Jesper er en god samarbeidspartner. Han er alltid blid og har godt humør (så lenge ikke Liverpool har tapt en kamp). Jeg kan absolutt anbefale Jesper og synes han fortjener en god omtale og anbefaling.

Nominasjon av Stuart Gibson

26. april 2022

Utrolig hyggelig fyr med høy fokus på kvalitet og kundefornøydhet.

Nominasjon av Birgitte Sten

26. april 2022

Kjempehyggelig og flink snekker som leverer god kvalitet, er løsningsorientert og kommer med gode forslag!

Nominasjon av Thomas Tangnes

26. april 2022

Jesper gjorde en jobb hjemme hos oss. Ekstremt profesjonell, men viktigst av alt en veldig behjelpelig og snill mann. Vi satt i en tvist da vi fikk hjelp av Jesper og han tilrettela alt for oss, slik at vi fikk gjort ferdig gjenstående jobb hos oss. Kunne ikke vært mer fornøyd med både jobb og ikke minst service. Mennesker som stiller opp for andre når de har det tøft, er veldig uvanlig. Jesper gikk en ekstra mil for å hjelpe oss på veien og det er vi veldig takknemlig for.

Nominasjon av Ann-Karin Pedersen

26. april 2022

Superhyggelig og ikke minst rask og faglig tilbakemelding på spørsmål og ønsker.

Nominasjon av Kristine Skaansar

27. april 2022

Jesper er arbeidsom og gir seg aldri før jobben er perfekt utført. Koste hva det koste vil av innsats, er mitt inntrykk. Han er ikke bare hardtarbeidende, men han har sans for detaljer og er nøyaktig. Han får det umulige til å bli mulig! Jesper er en skikkelig bra snekker, og arbeidet han har utført på vår terrasse så langt virker svært lovende.

Nominasjon av Hanne Grønhøj hansen

27. april 2022

Jesper skal nomineres fordi han er meget dygtig til sit arbejde. Han er venlig, arbejdsom, stabil, grundig og en meget hyggelig person. Han er god til at forstå kundens ønsker og opføre specielle opgaver, indtil mindste detalje. Jesper har indenfor det sidste år startet virksomhed selv, og er ved at få en stabil god forretning. Jeg ønsker det bedste for Jesper!

Nominasjon av Erik Fleitscjer

27. april 2022

Jesper er en fantastisk hyggelig og dyktig håndverker!

Nominasjon av Anette Bækkelund

27. april 2022

Superhyggelig og autentisk fynbo, som har boet i Norge i mange år.

Nominasjon av Tina Haugaard Askildsen

28. april 2022

Jesper er en dyktig og kreativ snekker som finner gode løsninger for kunden. Han er positiv, imøtekommende og løser jobben på en profesjonell måte. Jesper er rett og slett en kjempeflink håndverker!

Nominasjon av Mette Rasmussen

28. april 2022

Jesper er en så hyggelig håndverker!

Nominasjon av Gitte Lund

28. april 2022

Jesper er bare den sødeste håndværker!

Nominasjon av Anette Funch

28. april 2022

Jesper har alltid godt humør!

Nominasjon av Kristine Lohne Skaansar

28. april 2022

Jeg får liksom aldri skrytt nok av Jesper. Han er så omgjengelig og pliktoppfyllende kar. Han har sans for detaljer, og legger tilrette for at byggeprosjektet bærer preg av magi.

Nominasjon av Aga Pedersen

29. april 2022

Han er den hyggeliste håndverkeren!

Nominasjon av Kristoffer Moe Negård

29. april 2022

Utrolig hyggelig, blid og omgjengelig mann. Absolutt en verdig kandidat til tittelen som Norges Hyggeligste!

Nominasjon av Johan Harris-Christensen

29. april 2022

En sabla bra kar som leverer varene helt i vater. Anbefales på det varmeste!

Nominasjon av Lars-Erik Brandshaug

30. april 2022

Jesper er en håndverker med stolthet for faget sitt! Han er skikkelig «petimeter» og utfører det han lover både på pris og tid med glans! Er ikke mange igjen av sånne som han. Kjempe fornøyd!

Nominasjon av Lisbeth Madsen

1. mai 2022

Spesielt hyggelig og lett å kommunisere med. Når det gjelder snekkerarbeid, og ikke minst det å se kreative løsninger, er han virkelig imponerende. På vår nesten 100 år gamle familiehytte ble det restaurert en tømmerstue som lignet en gammel jakt bu. Nå er stua koselig og praktisk med listverk som ble utskåret av gammel villmarks panel, samt flere praktiske løsninger som Jesper har æren for. Da stua er den eldste delen av hytta, var den både vindskeiv og morken. Med et smil på lur og sin optimisme, ble det båret opp diverse materialer og maling. Opp en ulendt, bratt stigning på omtrent 4 - 500 m. Kort sagt: Vi er alle kjempe imponerte og superfornøyd. Nå gjenstår restaureringen av et like gammelt kjøkken. Og, det et er ingen tvil om hvem som får jobben. Nemlig den absolutt hyggeligste snekkeren jeg kjenner!

Nominasjon av Rosse

1. mai 2022

Åsgårstrands hyggeligste snekker! Alltid blid og gir god service.

Nominasjon av Øyvind Madsen

3. mai 2022

Jeg syntes at Jesper er en knakende flink og dyktig snekker og har et hjerte av gull, samt har øye for detaljer og ser løsninger der andre ser problemer.

Nominasjon av Stina Johannessen

4. mai 2022

Jesper er en utrolig dyktig, pliktoppfyllende og positiv fagmann! Han har nylig gjort arbeider på vår bolig og vi er svært fornøyd med resultatet! Naboer har også kommentert hvor fint det har blitt og hvor hyggelig og bli han er. Det er godt å ha en person man stoler på og som man vet er nøye og gjør en god jobb. Jeg vil varmt anbefale han videre!

Nominasjon av I. Rojahn

19. mai 2022

Han er en utrolig dyktig, ryddig, pliktoppfyllende og hyggelig håndverker! Er veldig fornøyd med jobben han gjorde for meg.

Nominasjon av Kevin markussen

21. mai 2022

Hyggelig og trivelig kar! Får jobben gjort som avtalt!

Nominasjon av Kai Bamberg

22. mai 2022

Vi hadde gleden av å jobbe med Jesper da vi totalrenoverte vårt hus. Alltid hyggelig å komme innom for å ta en befaring!

Nominasjon av Tommy Jensen

21. juni 2022

Hyggeligere snekker skal du lete lenge etter. Alltid blid og hyggelig.

Nominasjon av Noah Thorvaldsen

2. juli 2022

Alltid hyggelig og bli´, en man kan stole på.

Nominasjon av Tine Elisabeth Larsen

3. juli 2022

Jesper er til stor inspirasjon og glede for alle rundt seg. Han er en dyktig tømrer med hjerte for faget og sjel i det han skaper. Han er en fantastisk rollemodell for store og små!