Stig Jarle Ulstein

Stig Jarle Ulstein

Nominert den 28. mai 2022

Kategori: Andre bransjer

EL-SENTERET HAREID AS

hareid, møre og romsdal

66.
plass totalt
459
stemmer
5
nominasjoner

Se Erna sin hyllest av Stig Jarle Ulstein

Del video

Nominasjon av Asgeir Leirvik

28. mai 2022

Stig er en veldig hjelpsom, rolig og balansert og løsningsorientert håndverker. Han reparerer og skaffer det meste du trenger innen hvitevarer eller varmepumper, og uansett hvor stresset hverdagen hans er, så gjør han det med et smil og ønsker deg alltid en fin dag eller en god helg.

Nominasjon av Siw Lien

1. juni 2022

Stig Jarle er utrolig hjelpsom, som alltid er løsningsorientert. Stiller hver dag med et smil, og avslutter hver telefonsamtale med «ha en fortsatt fin dag». Selv om det er lørdags kveld så tar han telefonen og hjelper til så godt det lar seg gjøre. Han har flere ganger reist ut til kunder etter arbeidstid eller på sene kvelden for å hjelpe. 28 års erfaring som hvitevarereperatør gjør at han ofte kan hjelpe kunden via telefon, eller bestille delen slik han har den med seg på første besøk, noe som igjen sparer kunden for unødvendig lang ventetid og kostbar kjøring. Og vi kan godt snakke om ventetid, når han beklager til kunden og sier at de må nok vente i to til tre dager, så skjønner vi at denne mannen strekker seg ekstra langt for for å unngå at kundene står uten fungerende hvitevare. Utrolig kunnskapsrik, hjelpsom og trygg! Det er ikke uvanlig å høre at «Vi handler nede på Elon, for det er der han Stig jobber.

Nominasjon av Signe Kristine Ose

15. juni 2022

Han er veldig kjekk, hyggelig og gir god kundeservice.

Nominasjon av Sveinung Bergh

16. juni 2022

Stig er kjempedyktig, hjelpsom og veldig "service-minded". Alltid godt humør og med en positiv innstilling.

Nominasjon av Jon Helge Ulstein

16. juni 2022

Stig Jarle vil aldri forlate en jobb uten at den er 100% fullført og til høyeste standard. Han er kunnskapsrik, dyktig, høflig og har det beste utstyret til å utføre jobben skånsomt og til det beste for kunden!

;