Boligmappa fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker

Erling Olaussen, daglig leder i Boligmappa
Erling Olaussen, daglig leder i Boligmappa

– Vi er stolte av å få være med og støtte kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker også i år, sier Erling Olaussen, daglig leder i Boligmappa.

– Med avhendingsloven som kom i januar i år er det viktigere enn noen gang å ha dokumentasjon på boligens tilstand. Dette vil vi kunne gi viktig oppmerksomhet rundt også i kåringen, samt gi støtte forøvrig til en veldig god sak!

25.april 2022 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for sjette året på rad, og nå er det klart at Boligmappa igjen skal bidra til kåringens suksess, som sponsor. Erling er også i år som i fjor medlem av juryen som skal kåre Norges Hyggeligste Håndverker 2022.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med å få Boligmappa med på laget også i år:

– Boligmappa er en sentral aktør for å sikre dokumentasjon i håndverksbransjen, og er et varemerke som representerer seriøsitet og troverdighet. Dette er viktige verdier som passer godt inn i kåringen av Norges hyggeligste Håndverker, sier Husstad-Nedberg.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring:

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen setter søkelys på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirerer ungdom og voksne, samt styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

I 2021 kom det inn over 2200 nominasjoner og 270 000 stemmer. Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse.

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig - både hos håndverkerne og blant befolkningen ellers. At vi har fått inn nesten 10 000 nominasjoner og over én million stemmer på fem år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg.

Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene.

– Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener. Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg.

Om Norges Hyggeligste Håndverker:

•Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene.

•Kåringen i 2022 blir den 6. i rekken, med sterke sponsorer i ryggen.

•Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å løfte bransjens omdømme i befolkningen.

•Kåringen styrker rekrutteringen til yrkesfagene.

•Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 åpner opp for nominasjoner og stemmer 25. april 2022 og prisutdelingen finner sted 24. september 2022.

Kontaktinformasjon:

Benjamin Husstad-Nedberg Prosjektleder, Norges Hyggeligste Håndverker Telefon: 92022343

Erling Olaussen Daglig leder i Boligmappa Telefon: 90550289

;