Håndverksbransjens største og viktigste kåring får ABAX som støttespiller!

Markedsdirektør i ABAX, Camilla Laumatia
Markedsdirektør i ABAX, Camilla Laumatia

## ###

Norges Hyggeligste Håndverker er håndverksbransjen viktigste pris, skapt for å hedre håndverksfagene. Ved å løfte frem gode rollemodeller ønsker bransjen å styrke rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

ABAX er stolt sponsor

Dyktige håndverkere får ikke den anerkjennelsen de fortjener og en pris som denne er viktig for å løfte frem kvalitetene som finnes i bransjen. Denne kåringen, som startet tilbake i 2017, er i dag blitt viktig for bransjen og som motivasjon for dyktige håndverkere. Norges Hyggeligste Håndverker arrangeres i år for sjette gang, og denne gangen med ABAX som stolt partner.

– Norges Hyggeligste Håndverker er et fantastisk initiativ som hedrer en bransje som fortjener å bli løftet frem. ABAX har en rekke dyktige håndverkere i kundebasen, og vi heier på seriøse aktører som er stolte av yrket sitt og gjør det lille ekstra for å fremme yrkesfag, sier Markedsdirektør i ABAX, Camilla Runnerstrøm Laumatia.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med å ha fått ABAX med som sponsor. – ABAX er ledende i Europa på sitt felt og tilbyr sentrale tjenester for håndverksbransjen. De er en aktør som vi tror kan bidra til å bringe prosjektet vårt videre. De passer derfor meget godt inn i vår eksisterende sponsorgruppe, sier Husstad-Nedberg.

Nominasjonene tikker inn

Jakten etter Norges Hyggeligste Håndverker startet i april i år, og det renner inn nominasjoner til de ulike kategoriene. Den 10. august vil juryen trekke ut tre finalister i følgende kategorier:

 • Maler
 • Elektriker
 • Rørlegger
 • Snekker/tømrer
 • Mur & Betong
 • Lærling
 • Andre bransjer

De nominerte må levere gode tjenester med glimt i øyet, og være en pådriver for å skape hyggelige kundeopplevelser.

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig – både hos håndverkerne og blant befolkningen forøvrig. At vi har fått inn nesten 10 000 nominasjoner og over én million stemmer på seks år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg.

Selve kåringen finner sted 24. september. Da vil juryen velge syv kategorivinnerne, og blant disse kåres en hovedvinner som får den gjeveste prisen og tittelen Norges Hyggeligste Håndverker 2022. Les mer om prisen på: www.hyggeligste.no

Om Norges Hyggeligste Håndverker:

 • Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore og Mittanbud i 2017 og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjen.

 • Kåringen i 2022 blir den sjette i rekken, med sterke sponsorer i ryggen.

 • Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å løfte bransjens omdømme.

 • Kåringen styrker også rekrutteringen til yrkesfagene.

 • Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 foregår fra april til august, og prisutdelingen finner sted 24. september 2022.

ABAX Camilla Laumatia Markedsdirektør camilla.laumatia@abax.no

Norges Hyggeligste Håndverker Benjamin Husstad-Nedberg Prosjektleder Tlf: 92022343 benjamin.husstad-nedberg@schibsted.com

;