Helly Hansen hyller håndverkerne sammen med Norges Hyggeligste Håndverker

Marte Christine Bakken, Nordic Marketing Specialist - Helly Hansen Workwear
Marte Christine Bakken, Nordic Marketing Specialist - Helly Hansen Workwear

– Det er naturlig for oss som produsent av arbeidstøy å støtte en kåring som løfter frem den viktige jobben håndverkerne gjør, så dette gleder vi oss til å være med på, sier Marte Christine Bakken, Nordic Marketing Specialist i Helly Hansen.

I april 2022 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for sjette året på rad, og nå er det klart at Helly Hansen er med som sponsor for kåringen i 2022. Selskapet var også involvert i 2021, men da kun som premieleverandør. I år er de med for fullt.

– Vi er utrolig glade for å ha med en så stor merkevare som Helly Hansen på laget. Mange håndverkere i Norge jobber under krevende arbeidsforhold, ofte utendørs i all slags vær, og da er kvalitet på arbeidsklærne viktig. Helly Hansen leverer arbeidstøy av topp kvalitet og bidrar til at håndverkernes hverdag er trygg og komfortabel, sier Benjamin Husstad-Nedberg, prosjektleder i Norges Hyggeligste Håndverker.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirere ungdom og voksne, samt styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

I 2021 kom det inn over 2200 nominasjoner og 270 000 stemmer. Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse.

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig - både hos håndverkerne og blant befolkningen forøvrig. At vi har fått inn nesten 10 000 nominasjoner og over én million stemmer på fem år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg.

Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene.

– Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener. Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg.

Om Norges Hyggeligste Håndverker

• Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene.

• Kåringen i 2022 blir den 6. i rekken, med sterke sponsorer i ryggen.

• Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å løfte bransjens omdømme i befolkningen.

• Kåringen styrker rekrutteringen til yrkesfagene.

• Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 åpner opp for nominasjoner og stemmer etter påske 2022 og prisutdelingen finner sted i september 2022.

Kontaktinformasjon:

Benjamin Husstad-Nedberg Prosjektleder? Norges Hyggeligste Håndverker

Telefon: 92022343

Marte Christine Bakken Nordic Marketing Specialist Helly Hansen Workwear

Telefon: 995 08 804

Partnere & Sponsorer