ORAS fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker

Country Manager Lars Erik Fossum i ORAS
Country Manager Lars Erik Fossum i ORAS

– Vi er stolte av å få være med og støtte kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker også i år, da vi ser hvor viktig det er å ha stødig fokus på å løfte frem dyktige og seriøse rørleggere og andre håndverkere, sier Country Manager i Oras, Lars Erik Fossum.

I april 2022 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for sjette året på rad, og nå er det klart at Oras igjen skal bidra til kåringens suksess, som sponsor.

– Vi synes det er moro at nettopp en rørlegger vant den gjeveste prisen i fjor, og føler oss ganske sikre på at vinneren Hussein El Haddaoui i Norsk Rørservice AS godt kjenner til våre produkter og vårt mål om å gjøre bruk av vann enkelt, trygt og bærekraftig, såkalt “Water Smart Living”, sier Lars Erik Fossum.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med å få Oras med på laget også i år:

– Vi ser frem til nok et år med et nært og godt samarbeid med Oras. Selskapet er synonymt med kvalitet og innovasjon og dette er verdier som gjør Oras meget godt egnet som sponsor av Norges viktigste kåring i håndverksbransjen, sier Husstad-Nedberg.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring:

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirerer ungdom og voksne, samt styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge. I 2021 kom det inn over 2200 nominasjoner og 270 000 stemmer. Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse.

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig - både hos håndverkerne og blant befolkningen forøvrig. At vi har fått inn nesten 10 000 nominasjoner og over én million stemmer på fem år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg. Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene. – Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener. Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg.

Om Norges Hyggeligste Håndverker:

• Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene.

• Kåringen i 2022 blir den 6. i rekken, med sterke sponsorer i ryggen.

• Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å løfte bransjens omdømme i befolkningen.

• Kåringen styrker rekrutteringen til yrkesfagene.

• Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 åpner opp for nominasjoner og stemmer etter påske 2022 og prisutdelingen finner sted i september 2022.

Kontaktinformasjon:

Benjamin Husstad-Nedberg Prosjektleder?Norges Hyggeligste Håndverker Telefon: 92022343

Lars Erik Fossum Country Manager i ORAS Telefon: +47 91512055

;