Stolt sponsor fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker

-Uten håndverkeren stopper Norge! Det er med stolthet vi fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker, sier ansvarlig utgiver i Norsk Byggebransje, Ellen Øiesvold Palsén.

-Det er ingen hemmelighet at vi har fulgt kåringen med entusiasme fra første dag. I 2021 gikk vi inn som sponsor av kåringen for første gang og det ga hele teamet mersmak. -Allerede på finalefesten i september var vi skjønt enige om at vi vil være med på videre. Et strålende initiativ har vokst til å bli en kåring som engasjerer hele Norge, bidrar til å løfte håndverksfagene og øker rekruttering til byggfagene.

-Teamet som leder kåringen, med Norges hyggeligste prosjektleder Benjamin Husstad-Nedberg i spissen, imponerte oss daglig.

-Det en glede å få bidra sammen med sponsorer som alle har samme genuine ønske om å sette et positivt søkelys på bransjen og stolte, hyggelige, dyktige håndverkere landet over. -Norsk Byggebransje har ambisjoner om å være en ledende nyhetsformidler innen byggebransjen, med spesielt fokus på å formidle de positive historiene. Denne kåringen forgyller vår hverdag og vi gleder oss til avspark i april.

-Avtalen mellom Norges Hyggeligste Håndverker og Norsk Byggebransje er i essens et verdi- samarbeid. Begge parter er opptatt av at håndverksbransjen må fokusere mer på positive historier og gode rollemodeller. Vi tror dette er viktig for å styrke bransjens omdømme.

-Norsk Byggebransje deler dette verdivalget og gjør det enkelt for Norges Hyggeligste Håndverker å fornye samarbeidet om å få ut håndverksbransjens fine sider til det norske folk, sier Benjamin Husstad-Nedberg, prosjektleder i Norges Hyggeligste Håndverker.

-Vi satser på Norges Hyggeligste Håndverker for å bidra til å løfte mennesker, fag og kompetanse. Norge trenger håndverkere, vi vil legge tid og ressurser på å øke synligheten gjennom å fortelle og spre alle de positive historiene. Det sier Hege Indrehus, Prosjektleder i Norsk Byggebransje.

Bransjens viktigste kåring: Norges Hyggeligste Håndverker har som målsetning å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på de positive hverdagshistoriene gjennom å å løfte frem gode rollemodeller innen alle byggfagene. Norges Hyggeligste Håndverker ønsker å inspirerer både ungdom og voksne, samtidig som vi styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge. I 2021 kom det inn over 2000 nominasjoner og 270 000 stemmer totalt.

Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse. – Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig - både hos håndverkerne og blant befolkningen forøvrig. At vi har fått inn nesten 10 000 nominasjoner og over én million stemmer på seks år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg. Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene.

– Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener. Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg.

Om Norges Hyggeligste Håndverker: ? Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene. ? Kåringen i 2022 blir den 6. i rekken, med sterke sponsorer i ryggen. ? Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å løfte bransjens omdømme i befolkningen. ? Kåringen styrker rekrutteringen til yrkesfagene. ? Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 åpner opp for nominasjoner og stemmer etter påske 2022 og prisutdelingen finner sted i september 2022. Kontaktinformasjon: Benjamin Husstad-Nedberg Prosjektleder, Norges Hyggeligste Håndverker Telefon: 92022343 Ellen Øiesvold

;