TOOLS fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker

Markedskommunikasjon og medieansvarlig i TOOLS, Anders Olaussen. Foto: Solveig Grande, Grandefoto
Markedskommunikasjon og medieansvarlig i TOOLS, Anders Olaussen. Foto: Solveig Grande, Grandefoto

– Vi støtter denne kåringen 100 prosent! TOOLS ønsker å løfte frem, hylle og hedre landets dyktige håndverkere, sier markedskommunikasjon og medieansvarlig Anders Olaussen i TOOLS Norge AS.

I april starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for sjette gang, og nå er det klart at TOOLS Norge AS også i 2022 skal være med på laget.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg er svært fornøyd med å ha TOOLS med videre:

– Norges Hyggeligste Håndverker handler om å sette positivt fokus på og gi noe tilbake til alle de hyggelige og dyktige håndverkerne vi har i dette landet. Som en av Norges ledende leverandører av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell mener vi TOOLS passer svært godt inn som sponsor for Norges Hyggeligste Håndverker.

Markedskommunikasjon og medieansvarlig Anders Olaussen er glad for å være med også i år, og mener de er en naturlig støttespiller i kåringen.

– TOOLS Norge AS bidrar til å gjøre kundens drift enklere, sikrere og mer lønnsom, ved å levere skreddersydde løsninger, slik at arbeidet blir utført på en effektiv og sikker måte. Å kunne bidra til dette også som sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker, føles helt naturlig og riktig for oss, sier Olaussen.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirere ungdom og voksne, samt styrke rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

I 2021 kom det inn over 2200 nominasjoner og 270 000 stemmer. Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse.

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig - både hos håndverkerne og blant befolkningen forøvrig. At vi har fått inn nesten 10 000 nominasjoner og over én million stemmer på seks år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg. Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene.

– Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener. Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg.

Om Norges Hyggeligste Håndverker:

· Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbudi 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene.

· Kåringen i 2022 blir den 6. i rekken, med sterke sponsorer i ryggen.

· Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å løfte bransjens omdømme i befolkningen.

· Kåringen styrker rekrutteringen til yrkesfagene.

· Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 åpner opp for nominasjoner og stemmer etter påske 2022 og prisutdelingen finner sted i september 2022.

Kontaktinformasjon:

Benjamin Husstad-Nedberg Prosjektleder NHH Telefon: 920 22 343

Anders Olaussen Markedskommunikasjon og medieansvarlig i TOOLS Telefon: 950 70 016

;