Tryg inngår samarbeid med Norges Hyggeligste Håndverker

Ingeborg Morken, direktør i Tryg Næringsliv
Ingeborg Morken, direktør i Tryg Næringsliv

## – Norges Hyggeligste Håndverker skaper positivt engasjement rundt håndverksbransjen og løfter frem gode rollemodeller, noe vi ser på som svært positivt, sier Ingeborg Morken, direktør i Tryg Næringsliv.

– Vi tilbyr bedriftsmarkedet trygghetsløsninger både for arbeidsplasser og ansatte, og er svært glade for å støtte denne kåringen som ny sponsor i godt selskap!

I april starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for sjette året på rad, og nå er det klart at Tryg Forsikring skal bidra til årets kåring, som sponsor.

– Vårt motto er: Det handler om å være trygg. Det gjelder også i høyeste grad for håndverksbedrifter og deres ansatte, der yrket som håndverker kan innebære en økt risiko for skader og uhell. Vi vet jo at en håndverkers viktigste verktøy er kroppen, og vi ser frem til støtte nominerte håndverkere med «Tryg Legehjelp», samt vinneren – som får et videreutdanningsstipend verd 30 000 kroner, og et reisegavekort på 20 000 kroner.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med å ha fått Tryg med som sponsor.

– Vi er stolte over å kunne ønske Tryg Forsikring velkommen som sponsor. Tryg er Skandinavias største skadeforsikringsselskap, med et bredt spekter av forsikringer, også til bedrifter. De kan med andre ord tilby håndverksbedrifter skreddersydde forsikringsløsninger som gir færre skader og større trygghet. Så vi mener de passer perfekt inn blant våre sponsorer, som alle holder høy kvalitet og er svært relevante for kåringen, sier Husstad-Nedberg.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirere ungdom og voksne, samt styrke rekrutteringen til yrkesfagene i Norge. I 2021 kom det inn over 2 200 nominasjoner og 270 000 stemmer. Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse.

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig – både hos håndverkerne og blant befolkningen forøvrig. At vi har fått inn nesten 10 000 nominasjoner og over én million stemmer på seks år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg.

Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene. – Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener. Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg.

Om Norges Hyggeligste Håndverker:

• Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene.

• Kåringen i 2022 blir den 6. i rekken, med sterke sponsorer i ryggen.

• Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å løfte bransjens omdømme i befolkningen.

• Kåringen styrker rekrutteringen til yrkesfagene.

• Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 åpner opp for nominasjoner og stemmer etter påske 2022, og prisutdelingen finner sted i september 2022.


**For mer informasjon, kontakt: **

Benjamin Husstad-Nedberg, Benjamin.husstad-nedberg@schibsted.com +47 920 22 343 Prosjektleder, Norges Hyggeligste Håndverker

Camilla Nikolaysen Øien, Partneransvarlig, Camilla.nikolaysen@tryg.no +47 942 62 001

;