Würth er med videre som sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker

Kari Helene Hagen, Markedssjef Würth Norge AS
Kari Helene Hagen, Markedssjef Würth Norge AS

– Vi støtter Norges Hyggeligste Håndverker fordi vi ønsker å være med på å øke anerkjennelsen av håndverkerne våre. Vi ønsker at flere unge skal søke seg til håndverksfagene, at de vil trives og at de føler stolthet over det viktige arbeidet de gjør, sier Kari Helene Hagen, Markedssjef i Würth Norge AS.

I april starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for sjette året på rad, og nå er det altså klart at Würth Norge igjen skal være en viktig lagspiller.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med å ha Würth med videre på laget:

– Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem og gi noe tilbake til alle de hyggelige og dyktige håndverkerne vi har i dette landet. Würth er en ledende leverandør av forbruksmateriell til håndverkere i alle bransjer: Fra skruer og spiker, HMS produkter, verktøy, kjemiprodukter og byggrelaterte produkter, til verkstedutstyr og innredning til nyttekjøretøy. Würth er også kjent for kvalitet, seriøsitet og langsiktighet. Vi mener derfor at Würth passer perfekt som spiller på «laget» vårt, sier Husstad-Nedberg.

I 2021 fikk en overbegeistret vinner, rørlegger Hussein El Haddaoui, splitter ny bil med innredning fra Würth. Vinneren av kåringen i 2022 kan med andre ord glede seg, forteller Husstad-Nedberg. I tillegg til skreddersydd bilinnredning får også 2022 vinneren en kvalitetsverktøyvogn fra Würth med fullt innhold.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring:

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirerere ungdom og voksne, samt styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

I 2021 kom det inn over 2200 nominasjoner og 270 000 stemmer. Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse.

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig - både hos håndverkerne og blant befolkningen forøvrig. At vi har fått inn nesten
10 000 nominasjoner og over én million stemmer på seks år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg.

Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene. – Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener. Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg.

Om Norges Hyggeligste Håndverker:

•Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene.

•Kåringen i 2022 blir nr 6, med sterke sponsorer i ryggen.

•Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å løfte bransjens omdømme i befolkningen.

•Kåringen styrker rekrutteringen til yrkesfagene.

•Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 åpner opp for nominasjoner og stemmer etter påske 2022 og prisutdelingen finner sted i september 2022.

Kontaktinformasjon:

Benjamin Husstad-Nedberg Prosjektleder Norges Hyggeligste Håndverker Telefon: 920 22 343

Kari Helene Hagen Markedssjef Würth Norge AS Kari.hagen@wuerth.no

;