Aleksander Apall

Aleksander Apall

Nominert den 25. juli 2023

Kategori: Tømrer

Tønsberg Byggtjenester

tønsberg, vestfold og telemark

368.
plass totalt
38
stemmer
3
nominasjoner

Videohilsen til Aleksander Apall fra Scheie, Drillo og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nominasjon av Celine Apall

25. juli 2023

Han er alltid imøtekommende, blid og hyggelig. God humor og får andre til å føle seg vel! Finner løsninger på alt og alt er «null stress, I fix» som han sier! Er alltid i god dialog med kunder og bryr seg om dem personlig, lytter til dem sine ønsker og tanker, gjør alt for at de skal få det slik dem ønsker i arbeidsprosessen. Han gir gode tips og råd til kunder når de spør og har yrkesstolthet for det han foretar seg. Flere ganger har han vært på tid og sted hos kunder som gjør at han kommer opp i personlige situasjoner og hjelper dem med praktiske ting som ikke har med jobben hans å gjøre. Å dette gjør han bare fordi han er så sinnsykt snill og hyggelig og kan styre sine egne dager og han sier han er glad at han kan gjøre slikt for andre, noe han kanskje ikke kunne gjort hvis han ikke drev for seg selv. Hvis ikke det er Norges Hyggeligste- da vet ikke jeg!

Nominasjon av Marita Bouzayenne

25. juli 2023

Aleksander er en grei og god man som bestandig er blid og oppfinnsom. Han finner løsninger på ting som kan ses være vanskelige. Han sier aldri nei.

Nominasjon av Jorge Taveras

25. juli 2023

Alexander is so nice that his kindness reaches all the way to the United States and the Dominican Republic where he did volunteer work and was a huge encouragement to my family. We hope he wins this award as it is very fitting!