Anas Jarrari

Anas Jarrari

Nominert den 25. april 2023

Kategori: Elektriker

ONECO ELEKTRO AS

oslo kommune, oslo

2.
plass totalt
1280
finaliststemmer
6087
stemmer
78
nominasjoner

Videohilsen til Anas Jarrari fra Scheie, Drillo og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Anas Jarrari: – Jeg kommer aldri til å slutte å utfordre meg selv

**I Oslo møter vi den blide elektrikeren Anas, som først ble nominert 25. April av sin egen leder Anders. Anas mener selv at han er en rolig og tålmodig type, som er respektfull uansett hvem han snakker med, noe som også reflekteres i alle nominasjonene han har mottatt. **

For Anas startet reisen mot å bli elektriker allerede på videregående. Etter 2-3 perioder med utplassering og glimrende tilbakemeldinger bestemte han seg for å følge drømmen.

– Jeg så potensialet i yrket. Det er alltid behov for elektrikere og ikke minst mulighet for videreutdanning innenfor faget. Jeg liker å se resultatet av jobben jeg gjør, og være med kunden fra start til slutt, det gir en god følelse. Jeg vil bli den beste i faget, og en dag vil jeg starte egen bedrift. konstaterer han!

Alltid i utvikling

Anas liker å tilegne seg ny kunnskap innenfor elektro-verdenen. Både rådgivning, ingeniørteknikk og 3D-modellering interesserer ham. Som fersk lærling klarte han ikke forstå hvordan elektrikerne skjønte hva de skulle gjøre når, og hvordan alt hang sammen.

– Jeg var forvirret i kanskje en uke før jeg begynte å lære meg teknikken. Jeg er veldig stolt over å ha sugd til meg all kunnskapen jeg kan og har jobbet hardt for det.

Anas liker å sette seg høye mål, og jobbe hardt og dedikert for å oppnå målene, og når målene er oppnådd setter han seg nye, enda høyere mål.

– Jeg vil alltid være i utvikling og lære, det er en stor motivasjon.Når jeg vil noe, jobber jeg hardt for det, og ofrer mye. Jeg planlegger hverdagen godt for å møte kundene forberedt, og god planlegging er halve jobben, forteller den dedikerte elektrikeren. Har jeg en dårlig dag, prøver jeg å restarte innstillingen min på jobb. Blant kunder og kollegaer vil jeg vise meg selv fra min beste side.

Han mener det er viktig å være profesjonell uansett, og at alt kan ses på som læring.

– Jeg skrur ikke av jobbtelefonen kl. 15, men følger opp selv om det kommer meldinger etter endt arbeidstid. Denne dedikasjonen har vist seg å være lønnsom da han fikk aleneansvar for firmaets vakttelefon.

– Det er et stort ansvar! Man må kunne rykke ut til alle døgnets tider. Han innrømmer at dette ikke gir han like god tid til å forberede seg som han ellers ville gjort, men når kundene trenger hjelp stiller han opp.

– Er man på jobb, så er man på jobb. Anas dedikasjon til jobben kan ta mye tid, og han innrømmer at det kan gå utover både tid med venner og familie, men han er flink til å prioritere. Utenom det sosiale prioriterer han trening og å holde seg i form.

– Jeg kommer aldri til å slutte å utfordre meg selv.

En ære å få komme til finalen

Anas liker at det finnes en kåring som Norges Hyggeligste Håndverker.

– Det skulle bare mangle!, bryter han ut. Håndverkerne blir ofte litt glemt, men vi er jo med på å løfte landet. Han innrømmer at det betyr veldig mye å bli nominert.

Og stemmer og nominasjoner har det på ingen måte skortet på. Blant alle lovord blir Anas beskrevet som en dyktig fagperson, som er både utrolig hyggelig, imøtekommende og profesjonell i sitt arbeid.

– Jeg setter stor pris på hver eneste nominasjon og stemme. Det er en ære å representere elektrofaget i kåringen, forteller han.

Nominasjon av Anders Engedal

25. april 2023

Jeg vil gjerne nominere Anas Jarrari til tittelen som Norges hyggeligste håndverker. Jeg har hatt gleden av å være lederen til Anas gjennom flere år og han har alltid vært utrolig hyggelig, imøtekommende og profesjonell i sitt arbeid. Anas har en sjelden evne til å få kundene sine til å føle seg velkomne og ivaretatt. Anas tar seg alltid tid til å lytte til kundenes ønsker og behov, og han gir alltid det lille ekstra for å sikre at de er fornøyde med resultatet. Jeg tror at Anas representerer alt det som gjør en håndverker hyggelig og respektabel. Han er en dyktig fagperson, samtidig som han er utrolig imøtekommende og hyggelig å jobbe med. Jeg håper dere vil ta min nominasjon i betraktning, og jeg tror at Anas vil være en verdig vinner av tittelen som Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Danial Mounir Galusian

26. april 2023

Jeg vil gjerne nominere Anas Jarrari for hans eksemplariske arbeid. Han er alltid pålitelig, nøyaktig og en ekspert på sitt fagfelt. Jeg har lært mye fra han, og hans dedikasjon til jobben er inspirerende. Han fortjener anerkjennelse for sitt harde arbeid.

Nominasjon av Hussain Saeed

26. april 2023

Alltid positiv og hyggelig. Hjelpsom når enn man ber om hjelp. Mann med kunnskap.

Nominasjon av Arlind Qerkinaj

26. april 2023

Jeg vil gjerne nominere Anas Jarrari for arbeidet han utfører. Han er alltid nøyaktig og motivert. Jeg har lært mye fra han, og hans dedikasjon til jobben er inspirerende. Han fortjener anerkjennelse for sitt harde arbeid.

Nominasjon av Omar Moftah

26. april 2023

Har et fint smil og en fin utstråling til seg!

Nominasjon av Khaledin Babee

26. april 2023

Har jobbet flere år med Anas Jarrari og han er alltid blid. Flink til å kommunisere med kunder og jobber alltid hardt. Han forlater aldri jobben ugjort, for det går på hans samvittighet. Anbefales, stem på han!

Nominasjon av Umut Belgic

26. april 2023

Serviceinnstilt og hyggelig håndverkerer.

Nominasjon av Alend Ahmed Sheker

26. april 2023

Denne håndverkeren er den mest triveligste elektrikeren å ha med å gjøre. Denne mannen gjør en fabelaktig jobb og har alltid med seg god stemning når han er på jobb. Rett og slett vanskelig å ha en dårlig dag når han er tilstede!

Nominasjon av Youssef O

26. april 2023

Møter alltid på jobb med smil og godt humør. Finnes ingen problemer bare god energi og godt arbeid.

Nominasjon av Yassin Makboul

26. april 2023

Fordi han alltid har ett smil om munnen og gjør en super jobb. Heia Anas!

Nominasjon av Ayoub El Majjouti

26. april 2023

Denne personen er en veldig hyggelig og engasjert mann! Han gjør jobben sin 100% og stiller alltid opp! Er det noe du trenger så er han tilgjengelig! En helt vanvittig og trofast person!

Nominasjon av Mustafa Sarshar

26. april 2023

Norges hyggeligste håndverker uten tvil! Alltid omtenksom og hjelpsom, har også lidenskap for sitt arbeid som virkelig skinner gjennom.

Nominasjon av Mohamed Zayiadi

26. april 2023

Han er kjempe profesjonell og hyggelig.

Nominasjon av Mohamed I

26. april 2023

Verdens beste i mine øyner! For en personlighet, utstråling og ferdigheter.

Nominasjon av Nadir E

26. april 2023

Alltid imøtekommende, blid og leverer kvalitet til enhver tid.

Nominasjon av Monir Benali

27. april 2023

Mener dette fordi han smiler på jobb og er hjelpsom. Flink til å motivere andre og lage et godt miljø på jobb.

Nominasjon av Zama Iqbal

27. april 2023

Personen har viljestyrke til å oppnå sine mål.

Nominasjon av Mosab

27. april 2023

Han er bruttern bror når det kommer til service, bra smil og god service!

Nominasjon av Nawfal Boukoulo

28. april 2023

Ikke mange som har den yrkesstoltheten som Anas har, har hatt gleden av å jobbe med han, han står frem som en blid og oppegående elektriker, sprer glede og hjelper der det trengs.

Nominasjon av Ronny Hansen

28. april 2023

Anas var også hyggelig og blid som elev på Kuben videregående. Det er flott at han har tatt med seg disse egenskapene ut i arbeidslivet!

Nominasjon av Fawzi J

28. april 2023

Så hyggelig å fantastisk smil.

Nominasjon av Wassima Elhor

28. april 2023

Han er en utrolig hyggelig fyr og har alltid smil rundt munnen. Han starter og avslutter dagen med godt smil. Han er veldig glad i mennesker og utrolig glad i barn. Han fullfører det han lover og er pliktoppfyllende.

Nominasjon av Hibo Afhakama

28. april 2023

Hyggelig og flink.

Nominasjon av Nermina L

28. april 2023

Han er flink snill hyggelig gutt.

Nominasjon av Jakob Nilsen

28. april 2023

Jeg har brukt mange håndverkere gjennom årene, men Anas Jarrari skiller seg virkelig ut. Han er så hyggelig og imøtekommende at jeg alltid føler meg komfortabel og trygg når han jobber i hjemmet mitt.

Nominasjon av Ovidia

29. april 2023

Verdens beste elektriker!!!

Nominasjon av August Haakstad

29. april 2023

Ingen er bedre enn Anas. Fikser alt.

Nominasjon av Ouahiba

29. april 2023

Beste.

Nominasjon av Kjell Ove Hauge

29. april 2023

Som ung håndverker imponerer Anas med sin evne til å ta samfunnsansvar utover arbeidet. Han er en rollemodell som aktivitetsleder og ungdomsarbeider ved fritidsklubben på Furuset Forum. Han har også vært leder av Alna ungdomsråd og trivselsvakt på Furuset bibliotek. Som elektroelev over to år på Kuben var Anas lærevillig og en samlende kraft i klassen. Han er i stadig faglig utvikling, og utdanner seg nå til fagskoleingeniør for å spisse egen kompetanse ytterligere.

Nominasjon av Omar M

29. april 2023

Alltid blid og imøtekommende utfører arbeidet på en utmerket måte. Serviceinnstilt og kunnskapsfull håndverker.

Nominasjon av Makboul Mohamed

29. april 2023

Hyggelig og kunnskapsrik person. Heia Anas!

;