Einar Arntzen

Einar Arntzen

Nominert den 5. mai 2023

Kategori: Snekker

EFFECCT BYGG AS

narvik, nordland

20.
plass totalt
5997
finaliststemmer
1840
stemmer
37
nominasjoner

Videohilsen til Einar Arntzen fra Scheie, Drillo og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Einar Arntzen: - Livet er for kort til å være sur!

**I Narvik møter vi Einar Arntzen, en blid snekker med over 36 års erfaring i yrket. Han er tømrermester med en forkjærlighet for møbelsnekring. **

– Både far og bestefar var møbelsnekker, og bestefar hadde et møbelsnekkeri, forteller han. Her fikk Einar spikke og mekke med alt mulig praktisk. Allerede i 7-årsalderen smidde han sin egen pil og bue.

– Dette har jeg gjort hele livet, ler Einar.

Humor er viktig, men seriøsitet settes like høyt

I 2005 startet han firmaet Effecct Bygg AS med en kollega, som han senere kjøpte ut. Frem til for to år siden drev Einar firmaet alene. Han forteller at han liker den varierte hverdagen, og ikke minst folka han omgir seg med. Einar har mye yrkesstolthet og strekker seg langt for å gjøre en best mulig jobb.

– “Bedriftens motto er rett skal være rett, og det står jeg for”, sier han stolt

Går man på en blemme skal det rettes opp i. – Vi samarbeider med mange ulike yrkesgrupper på prosjektene, og det beste er å snakke sammen på en ordentlig måte, forteller Einar.

Tømreren synes det er stor stas å bli nominert i årets kåring. Den første nominasjonen tikket inn allerede 5. Mai, fra tidligere kunde Mariann. Hun skriver varmt om Einar;

“Jeg har virkelig følt støtte og fått ufattelig mye god hjelp og råd i de 2 årene jeg bygde. Jeg er en person som må føle meg frem for at det skal bli rett. Einar har vært en tålmodig lytter og rådgiver. Det var trygt og fint å ha han med i prosessen. Jeg har tenkt mange ganger at han burde hedres for måten han er på. Raus, omsorgsfull og løsningsorientert.”

– Jeg er tydeligvis hyggelig, da!, ler han. For Einar er det viktig å være profesjonell, men humor er også en like stor del av hverdagen.

– Livet er for kort til å være sur. "Hos oss er det høyt under taket og litt skitprat må til." Han har alltid en lett og hyggelig tone med alle kolleger, kunder og samarbeidspartnere. – Man tilbringer jo tross alt 8-9 timer med disse folka hver dag!

Engasjert i idrett for unge

På fritiden liker Einar best åpent hav og mulighetene fjellet gir.

– Jeg er veldig glad i store båter med rask motor! Det har jeg fått inn med morsmelka, og drevet med hele livet, sier han

Om vinteren går det i alpint.

– Jeg har vært utrolig mye i slalombakken, både som trener, sponsor via firmaet, og på fritiden med familien på slep. Einar mener det også er viktig å sponse idrett for de unge, og sponser aktivt både fotball-og ski-lag i nærområdet.

Nominasjon av Mariann Vårtun

5. mai 2023

Jeg har hatt et nært samarbeid med han og hans ansatte da jeg restaurerte mitt lille hus ved havet. Jeg har virkelig følt støtte og fått ufattelig mye god hjelp og råd i de 2 årene jeg bygde. Jeg er en person som må føle meg frem for at det skal bli rett. Einar har vært en tålmodig lytter og rådgiver . Det var trygt og fint å ha han med i prosessen. Jeg har tenkt mange ganger at han burde hedres for måten han er på. Raus, omsorgsfull og løsningsorientert. Virkelig en fantastisk håndverker!

Nominasjon av Hege Nergård

16. mai 2023

Einar: dyktig - raus - kjernekar!⭐️⭐️⭐️

Nominasjon av Inge Indahl

17. mai 2023

Desidert beste og hyggeligste snekker på jord. Aldri nei og glimt i øyet bestandig

Nominasjon av Sanne Thomassen

18. mai 2023

Einar er alltid i godt humør, jovial og hyggelig. Hjelper alltid med alt og har ståpå-vilje. Rettferdig, tålmodig og positiv. Bare godt å si om denne håndverkeren. Veldig flink i sitt fagfelt også. Absolutt den hyggeligste håndverkeren jeg vet om!

Nominasjon av Mathias Kristensen

18. mai 2023

Einar er hjelpsom og er en meget dyktig håndtverker. Han har alltid tid og et fantastisk humør.

Nominasjon av Robert Kvist Martinussen

19. mai 2023

Dette må være Norges absolutt hyggeligste håndverker. Alltid blid og ingen ting er umulig.

Nominasjon av Katrine Sten

19. mai 2023

Alltid positiv og i godt humør.

Nominasjon av Øyvind Sten

19. mai 2023

Positiv, hyggelig og imøtekomme!

Nominasjon av Stine Santi

20. mai 2023

Helt klart en kjernekar og Norges hyggeligste snekker.

Nominasjon av Ingrid Jenssen

22. mai 2023

Den hyggeligste snekkeren jeg vet!

Nominasjon av Astrid Larsåsen

22. mai 2023

Super snill og hyggelig snekker!

Nominasjon av Kristian Paulsen

22. mai 2023

Einar, hel ved!

Nominasjon av Joakim P

23. mai 2023

Hyggelig snekker!

Nominasjon av Saga B

23. mai 2023

Alltid i godt humør, med en artig historie eller vits på lur.

Nominasjon av Simon Adrian Arntzen

23. mai 2023

I den lille byen Narvik gjør Einar mye ut av seg! Tar vare på kunder og bryr seg genuint om folk han møter i jobbhverdagen. Han jobber hardt og har hatt veldig mange veldig lange dager og netter på jobb. Likevel er humøret på topp! Fortjener virkelig denne prisen!⭐️

Nominasjon av Vilde Sofie Arntzen

24. mai 2023

Er det noen som fortjener denne prisen, så er det Einar! Han er en kreativ, nøyaktig, og svært dyktig mann med enorm ståpåvilje, men ikke mist så er han utrolig hyggelig! Bedriften er kanskje ikke den største, men han legger likevel alt i den!

Nominasjon av Celine Strøm

24. mai 2023

Einar er helt klart den hyggeligste håndverkeren jeg kjenner!

Nominasjon av Nora Sølvik

24. mai 2023

Einar er verdens hyggeligste mann å fortjener virkelig å vinne denne prisen!

Nominasjon av Jeanette Jacobsen

25. mai 2023

En utrolig hyggelig mann, som alltid har humøret med seg! Ståpåvilje uten like. Han fortjener virkelig å vinne tittelen!

Nominasjon av Geir

25. mai 2023

Har en god venn som har bygd hus. Jeg har deltatt i prosessen og Einar er en meget dyktig, raus og omsorgsfull håndverker. Tar seg god tid til å lytte til kunden og leverer førsteklasses håndverk.

Nominasjon av Eva K. Hansen

25. mai 2023

Veldig hyggelig, og flink med lærlingene. Dette fortjener du Einar!

Nominasjon av Ole Gunnar Høvik

25. mai 2023

Har hatt gleden av å jobbe for Norges hyggeligste Einar for en del år siden, og han tar virkelig vare på sine ansatte! Han har et stort hjerte, mye humor og sa aldri nei når vi ba om forskudd på fredager!

Nominasjon av Jonas

26. mai 2023

Einar er en sjef og en venn, to i ett. Han er fantastisk handtverkar med stor erfaring. Jeg har lært så mye med han. Takk for lederskapet ditt og for at du gir et så flott arbeidsmiljø for oss alle.

Nominasjon av Christian Østnes

27. mai 2023

Einar har høy prioritet og engasjement for å få unge inn i yrket ! Vi har alltid lærlinger her hos oss i Effecct Bygg! Han har engasjert og rekruttert så tidlig som på ungdomsskolen. Han brenner virkelig for dette faget, og for unge som vil inn i yrket! Stolt for å kunne kalle han for min sjef :)

Nominasjon av Tonje Johansen

29. mai 2023

Einar er uten tvil den hyggeligste håndverkeren jeg har møtt. Alltid blid og hjelpsom. Utrolig dyktig i sitt fag.

Nominasjon av Margrethe Larssen

29. mai 2023

Absolutt Norges hyggeligste håndverker!✨✨

Nominasjon av Lelle

29. mai 2023

Veldig flink og engasjert snekker. Setter alltid kundens ønsker høyt og forsøker å levere det kunden vil ha. Enormt med erfaring og evne til å se gode og kreative løsninger.

Nominasjon av Emma Einarsen

30. mai 2023

Einar er en av de hyggeligste personene jeg noen gang har møtt. Han stiller alltid opp og tar alt med et smil! Dette er virkelig en pris han fortjener.

Nominasjon av Thea Emilie Pedersen

1. juni 2023

Alltid i godt humør, Norges desidert hyggeligste!!

Nominasjon av Hans Hedman

8. juni 2023

Det det finnes bare en Einar.

Nominasjon av Rosita Nilsen

9. juni 2023

Einar og teamet hans har hatt hovedansvaret for ombyggingen av butikken min og de har støtt på utfordringer i bøttevis da bygget er gammelt, men løste alle hver eneste gang med ett smil. Einar er ansvarsbevisst, løsningsorientert og har enorm omsorg for sine ansatte til enhver tid. Det er absolutt ingenting han ikke har funnet en løsning på. Fortjener så absolutt å vinne denne prisen.

;