Eivind Fonn

Eivind Fonn

Nominert den 1. mai 2023

Kategori: Mur & Betong

FONN BYGG AS

harstad, troms og finnmark

3.
plass totalt
8158
finaliststemmer
5888
stemmer
9
nominasjoner

Videohilsen til Eivind Fonn fra Scheie, Drillo og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Eivind Fonn: – Det er fint å gjøre et nevenyttig arbeid, og gjøre noe for andre.

**Den hyggelige betongfagarbeideren og Harstadværingen, Eivind ble først nominert 1. Mai av venn og kollega Elena. Etter det har nominasjonene og lovordene strømmet på. Eivind beskrives nemlig som tidenes arbeidsjern og en kjernekar fra innerst til ytterst! **

Fra fiske til betong

Einar har utdanning både innenfor mekanikk og transportfag Han startet karrieren som fisker,og tilbragte flere år på havet før han vendte nesen mot land igjen. Den blide nordlendingen forklarer at den fysiske delen av sin nåværende jobb ikke er noe problem.

– Fiskeryrket er tungt også, men man er litt låst ute på havet uten mulighetene til å styre dagene selv.

Etter dette begynte han å jobbe i farens firma, hvor han har jobbet de siste syv årene. – Jeg så at det var et marked og behov for flere innenfor kjerneboring og betongsagere, forklarer nordlendingen.

– Ofte blir det sett på som en skitjobb, men jeg styrer dagene selv og det er variert. Nå har jeg mer fritid og det er fint.

Glad i fart og spenning

Med en mer fleksibel timeplan blir det også tid til å dyrke hobbyene, og hobbyer, det er det nok av. – Jeg kjører motorsykkel på sommeren, og snøscooter om vinteren, forteller Eivind

At man får mye igjen for å være hyggelig, er han også klar og tydelig på. – Man vet aldri når man møter på noen igjen, så det er viktig å gi et ålreit inntrykk, presiserer den joviale håndverkeren, som også beskriver seg selv som sosial og en som kommer overens med de fleste. – Jeg prater med hvem som helst og jeg liker folk.

Vi bygger landet!

På spørsmål om hvorfor en kåring som Norges Hyggeligste Håndverker er viktig har han følgende å si; – Det må være at man kan gjøre et nevenyttig arbeid og gjøre noe for andre. Vi bygger landet! Han mener dessuten at kåringen nok er en tankevekker for mange. – Det setter en standard.

Og at han har planer om å fortsette som hyggelig håndverker i mange år til er han ikke i tvil om.
– Det er alltid mange kunder man må levere til, og det er ikke hver dag det er så lett å gjøre enhver type jobb.Man må tenke at man skal gjøre dette lenge! Da gjelder det å trå til, sier den blide nordlendingen.

Nominasjon av Elena Holdal-Evensen

1. mai 2023

Tidenes arbeidsjern som arbeid fra tidlig til seine kvelder, har alltid ett godt smittende humør og stiller alltid opp! Kjerne kar fra innerst til ytterst!

Nominasjon av Merete Susan Olsen

4. mai 2023

Arbeidsom og godt humør.

Nominasjon av Renathe Rinaldo

6. mai 2023

Eivind er den triveligste mannen man kan møte på både i jobb og på fritiden. Alltid smilende og blid, også er han «alltid» på jobb. Han er den absolutte ja-mann og vet vel egentlig ikke hvordan man sier nei. Bestandig i godt humør, og med en vits på lur! Det er aldri kjedelig å møte på Eivind. ☺️ Inkluderende og omsorgsfull, samt tillitsfull og har enormt stor yrkesstolthet med en ståpå vilje av de sjeldene

Nominasjon av Renate Moldvik

11. mai 2023

Eivind har stilt opp hos meg opptil flere ganger for å hjelpe meg med små oppdrag hjemme, til tross for hans fulle timeplan. Virkelig god service og godt utført arbeid!

Nominasjon av Nina O.Holdal

13. mai 2023

Verdens blideste og hyggeligste håndverker. Han er av de mest verdifulle og sier aldri nei når du spør han om noe.

Nominasjon av Espen Andre Steen

21. mai 2023

Arbeidsjern av dimensjoner. Gjør jobben på en god og effektiv måte. Tar også jobben med å fjerne restmateriale etter betongsagingen er gjort med et smil ! Kongefyr!

Nominasjon av Gerhard Glittfjell

14. juni 2023

En meget blid og hyggelig håndverker med nøyaktighet og kundetilfredshet i fokus.

Nominasjon av Ane Johnsen

16. juni 2023

Eivind er en løsningsorientert håndverker som ikke er redd for å ta i et tak! Han holder seg oppdatert på kunnskap og utstyr. Også er han bestandig i godt humør og et skikkelig ja-menneske!

Nominasjon av Matias Øvereng Sandvik

24. juli 2023

Eivind er alltid så positiv og man blir alltid møtt av et smil.

;