Ivar Anders Ulset

Ivar Anders Ulset

Nominert den 7. juni 2023

Kategori: Rørlegger

Tingvoll Rør AS

tingvoll, møre og romsdal

30.
plass totalt
3273
finaliststemmer
1204
stemmer
4
nominasjoner

Videohilsen til Ivar Anders Ulset fra Scheie, Drillo og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Ivar Anders Ulset: – Man skulle hatt flere håndverkere rundt seg!

**Det er ingen tvil om at det er mange hyggelige håndverkere i Norge! I Tingvoll møter vi en av de hyggeligste, skal vi tro nominasjonene på hyggeligste.no – nemlig rørlegger Ivar Anders Ulset. **

Å få tillit av kunden er verdifullt

Ivar har jobbet som håndverker i seks år, og har mange morsomme og gode historier fra arbeidsdagen å dele med oss.

– Jeg husker en gang jeg jobbet på et bad for en kunde. Han ga meg fritt spillerom til å foreslå løsninger og plassering av møbler. Kunden hadde allerede sett og likt arbeidet mitt fra tidligere prosjekter. Det var fint å få den tilliten. Jeg syns det er verdifullt når kundene viser at de stoler på håndverkeren, sier han.

Mange gode sider ved å jobbe som håndverker

Det er ikke én ting alene ved jobben som rørlegger Ivar syns er mest motiverende.

– Jeg får reise rundt og treffe masse ulike mennesker. I tillegg kan jeg være kreativ, komme med tips og samarbeide med kunden. Helheten er veldig givende, forteller Ivar.

Ivar er en kreativ fagperson og er glad i å skape ting. Han beskriver seg selv som en mann som liker at det skjer ting rundt seg. Oppussing, snekring og tegning er bare noen av hobbyene hans. Selv om han har utdannelse fra grafisk design fra høyskolen, var behovet for å bruke kroppen større. Derfor tok han fagbrevet, og jobber i dag som rørlegger.

– Når man bor på en liten plass ser man hvor viktig det er med en kåring som Norges Hyggeligste. Jeg syns man skulle absolutt hatt flere håndverkere rundt seg!

Mange fine nominasjoner

At Ivar nå er i finalen, er noe han syns er både hyggelig og litt overraskende.

– Det er veldig stas og veldig stort. Jeg tenkte ikke at det kunne skje i starten. Jeg tror egentlig ikke det har gått helt opp for meg, forteller han.

Skal vi tro nominasjonene han har fått, er det en solid finalist vi har å gjøre med.

“Ivar Anders møter alltid kundene og sine kollegaer med et smil. Alltid behjelpelig og klar for å finne løsninger på ethvert problem. Kundene har aldri noe vondt og si om ham. Bryr seg om jobben sin og jobben han utfører.” skriver Helge Meisingset

Nominasjon av Helge Meisingset

7. juni 2023

Ivar Anders møter alltid kundene og sine kollegaer med et smil. Alltid behjelpelig og klar for å finne løsninger på et hvert problem. Kundene har aldri noe vondt og si om han. Bryr seg om jobben sin og jobben han utfører. Besto fagprøven i fjor høst hvor han fikk meget godt bestått - noe som var vel fortjent!

Nominasjon av Dharroo Tufaa Bokii

7. juni 2023

Hyggelig og smilende man!

Nominasjon av Trude Bjerkan

7. juni 2023

Blid og hyggelig. Utermerket arbeid.

Nominasjon av Cato Langdal Hansen

17. juni 2023

Ivar Anders er blid , hyggelig og imøtekommende. Han er rask og dyktig i jobben og opptatt av at kundene er fornøyde. Han har et godt øye for hva som passer sammen av utstyr og farger på for eksempel bad og vaskerom.Han er en god rådgiver for kundene. Sist høst tok han fagbrevet med karakteren "meget godt bestått".

;