Jens H. Nilssen

Jens H. Nilssen

Nominert den 24. april 2023

Kategori: Snekker

YESWOOD AS

tønsberg, vestfold og telemark

38.
plass totalt
4617
finaliststemmer
946
stemmer
39
nominasjoner

Videohilsen til Jens H. Nilssen fra Scheie, Drillo og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Jens H. Nilssen: - Jeg legger både sjel og lidenskap i å gi kunden det lille ekstra

**Det sies at alle gode ting er tre, og kanskje er det nettopp slik for den blide snekkeren fra Tønsberg. Det er nemlig tredje gang han er i finalen av Norges Hyggeligste Håndverker. Om han vinner er han klar og tydelig på hva han skal bruke premien på:– Da skal jeg ut på en skole og renovere en sløydsal. **

– Jeg ble sjokkert, men kjempeglad over å komme til finalen igjen. Det er en stor anerkjennelse, forteller Jens.

For mange er han allerede et velkjent fjes, både i bransjen og i Hyggeligste-sammenheng. Han har nemlig kommet seg helt til finalen i Norges Hyggeligste Håndverker hele to ganger tidligere. Både i 2021 og i 2022 fikk han såpass mange stemmer og nominasjoner at han stod igjen som en av topp tre i sin klasse.

Med snart halve livet tilbragt i bransjen er det ingen hvem som helst vi har med å gjøre. Jens er med ordentlig ringrev. Til tross for lang erfaring etter mange år som håndverker, husker han paradoksalt nok bare halvparten av det. Da han som 19-åring var i lære som plate- og sveisearbeider, skjedde det noe som skulle endre livet radikalt. Jobbende høyt oppunder taket løsner platen Jens står på og han faller seks meter rett ned. Begge knærne knuser og en jernrist faller etter og treffer ham i hodet. En dramatisk og stygg arbeidsulykke som mer eller mindre slettet hans første 19 leveår fra hukommelsen.

– Det første jeg husket da jeg våknet etter ulykken var da jeg satt under pilètreet i hagen som liten gutt. Jeg har siden tidlig alder hatt en lidenskap for trær og allerede som 19-åring laget jeg mine egne møbler. Etter ulykken tok jeg opp igjen arbeidet med treverk og det utviklet seg raskt til et levebrød. Det ble ren terapi for meg, forteller han.

Lever av lidenskapen

Det å kunne leve av lidenskapen sin har bestandig vært en drøm for Jens, og i 2018 startet han håndverksbedriften, YESWOOD. Et snekkerverksted hvor han produserer håndlagde møbler, interiør og kvalitetshåndverk utenom det vanlige. Alt fra spisebord og kjøkken, til utendørsprosjekter og mindre interiør er jobber som Jens står bak, til stor begeistring fra kundene.

At kundene er begeistret er det ingen tvil om, det kommer tydelig frem gjennom alle nominasjoner og stemmer denne våren. Jens blir nemlig beskrevet som en som brenner for arbeidet sitt, er utrolig kreativ og kunnskapsrik, og ikke minst, en håndverker som tryller frem kunst av treverk.

– Jeg elsker treverk og jeg liker å kunne hjelpe andre med å få noe helt unikt de ikke kan få kjøpt noen andre steder, noe personlig og spesiallaget. Det er givende å kunne legge både sjel og lidenskap i å gi kunden det lille ekstra, og se hvor utrolig glade og overrasket de blir, forteller han entusiastisk.

Også i firmalogoen til håndverksbedriften er det et pilétre, som et symbol på den lidenskapen han har hatt siden han var liten gutt. I tillegg til å være lidenskapelig opptatt av tre og gammelt håndverk, beskrives han av både kunder og kollegaer som en JA-mann av de sjeldne, og dermed finnes det knapt et mer passende firmanavn enn nettopp YESWOOD?

Nominasjon av Nikoline

24. april 2023

Ingen under, over eller ved siden av, Jens er den soleklare vinneren. Kan ikke tenke meg noen som fortjener denne mer enn han, en usedvanlig dyktig mann med stor kjærlighet for det han driver med. Er det noen jeg anbefaler på det varmeste videre uansett snekker-prosjekt, er det Jens. Alle tenkelig prosjekter jeg har vil det uten tvil være én mann til jobben og det er Norges Hyggeligste Håndverker Jens.

Nominasjon av Olaf Tufte

25. april 2023

Pliktoppfyllende, nøye, ryddig, høflig. Alltid imøtekommende og med et smil. Løser alle utfordringer.

Nominasjon av Jens Nilssen

25. april 2023

Hyggelig og brenner for faget.

Nominasjon av Una Nilssen

26. april 2023

Jens er den dyktigste håndverker og person jeg kjenner. Han brenner for arbeidet sitt, han er utrolig kreativ, effektiv og kunnskapsrik. Velger du ham til å fullføre dine gærne ideer, kommer han mest sannsynlig med mange gode overraskelser og han skal aldri forlate kunden misfornøyd. Heia Jens! I år fortjener han absolutt til å vinne!!

Nominasjon av Aina Tufte

26. april 2023

Jens tryller kunst ut av treverk. Yrkesstolthet til fingerspissen. Lydhør for hva vi ønsker, og lager det bare enda bedre likevel. Alltid godt humør. En virkelig stjerne av en håndtverker.

Nominasjon av Daniel Monk Berge

27. april 2023

Jens Nilsen, mannnen med det store hjertet. Alltid presis, hjelpsom og ærlig. Byr på seg selv, stiller opp for sine partnere uten om å be om noe tilbake. Blid, morsom og alltid engasjert. Rett og slett en veldig bra mann. Han er en definitivt skal være med i en slik kåring. Lidenskap for sitt fag er sjelden så tydelig som hos Jens.

Nominasjon av Hilde Monen

27. april 2023

Utrolig hyggelig og flink! Jens er utrolig kreativ og profesjonell. Jens er flink til å finne løsninger og har mange gode idéer. Skreddersyr de fleste løsninger. Kan varmt anbefales.

Nominasjon av Lars-Erik Andersen

27. april 2023

Hyggelig snekker som brenner for faget, og er helt sykt kreativ!

Nominasjon av Marte Hermansen

29. april 2023

Jens er alltid blid og sjenerøs! Kreativ og dyktig håndtverker. Heier på deg!

Nominasjon av Robert Johansen

30. april 2023

Flink, løsningsorientert og kjempehyggelig snekker

Nominasjon av Astrid-Marie Nygård

4. mai 2023

Jens møter deg alltid med det største og mest genuine smilet rundt munnen - en kar man rett og slett blir glad av å se! Han er dedikert til fingerspissene og lidenskapelig opptatt av snekkeryrket. Med Jens kan man alltid forvente det lille ekstra. Han har en egen evne til å se detaljer, er løsningsorientert, pliktoppfyllende, effektiv, lydhør, nøye og han utfører arbeidet med den største entusiasme, dyktighet og glede. Jens er med andre ord så mye mer enn "bare" Norges hyggeligste håndverker. Er det en kar som fortjener tittelen, så er det nettopp han!

Nominasjon av Uģis Vīva

8. mai 2023

Jens er en sann ekspert på sitt felt. Man merker at han jobber hardt og elsker det han gjør. Mann med gullhender.

Nominasjon av Dina Vīva

9. mai 2023

Jens er utmerket håndtverker! Nydelig som person med veldig kreative og interessante ideer of løsninger til alt!

Nominasjon av Dzidra Upmane

10. mai 2023

Jens har fantastiske produkter og alltid kreative tanker hvordan overraske sine klienter, venner og familie. Snekring er ikke både jobb og hobby til ham. Og jeg synes personlig at han er den beste snekkeren i landet.

Nominasjon av Ilgvars Ozoliņš-Ozols

11. mai 2023

Jens er absolutt den snilleste, beste, mest kreative og ansvarsfulle håndtverkeren. Han lager noen enestående ting og han har riktig holdning til alt han gjør. Synes at han virkelig fortjener å vinne!

Nominasjon av Marika Valenta

16. mai 2023

Jens er veldig talentfull håndverker. Liker arbeidet hans. Masse lykke til i konkurransen og ønsker han mange nye ideer.

Nominasjon av Mareks Upmanis

17. mai 2023

Beste snekkeren! Jens er energetisk, kreativ og veldig lett å kommunisere med. Han virkelig fortjener seier her!

Nominasjon av Sinilga Brūdere

18. mai 2023

Jens er riktig flink arbeidsmenneske. Lager mye fint fra treverk og selv er hyggelig person med mange gode ideer.

Nominasjon av Annija Liga Upmane

29. mai 2023

I think Jens is the Norways nicest craftsman because his work is beautiful, creative and very, very incredible. Best craftsman I’ve ever seen!

Nominasjon av Live Lepperød

31. mai 2023

Jens Nilssen er Norges hyggeligste håndverker, uten tvil. Finsnekker med sans for detaljer, gammelt og nytt håndverk og interiør. Gode, vennlige råd! Flink til å synliggjøre seg og sine oppdrag lokalt. Vi stemmer på Jens i Yeswood. :-)

Nominasjon av Anne Lise Eilerås

1. juni 2023

Han tar alle utfordringer og leverer. Alltid blid og yter service utover forventningen. Resultatene han leverer er akkurat det man har bedt om.

Nominasjon av Lise Kristin Dybdal Kvig

8. juni 2023

En kan mene at veldig mange mennesker er kreative, flinke, og flotte men jeg har aldri møtt noen som er så serviceinnstilt og dyktig som han! Han er perfeksjonist i alt han lager. Han har utrolig mange ideer og forslag og alt han setter i gang å lage, lar seg gjennomføre og resultatet blir alltid unikt! Han sier aldri nei og møter alle med et varmt smil og et glimt i øyet! Han er høflig og profesjonell og kundene får alltid det de ønsker! Jeg bøyer meg i støvet for handverkere som Jens. De vokser ikke på trær. Stem på Jens!!!!!!

Nominasjon av Kristin S Aasly

9. juni 2023

Serviceminded og løsningsorientert - er rask med tilbakemeldinger og fikser det aller meste, selv om det er forespørsler om ting han ikke har laget før. Veldig gøy med sånne håndverkere, altså! Det er så tydelig at han elsker jobben sin - da er ganske mye gjort allerede, tenker jeg!

Nominasjon av Elinor Martinsen

4. juli 2023

Jens er super fleksibel, rask og 10 av 10 hva gjelder service!

Nominasjon av Gundega Zvaigzne

6. juli 2023

Fantastic person and the best carpenter I know!!!

Nominasjon av Edgars Keris

10. juli 2023

Incredibly good carpenter.

Nominasjon av Gints Senbergs

10. juli 2023

Jens er verdens hyggeligste mann å fortjener virkelig å vinne denne prisen!

Nominasjon av Jurij Migunov

11. juli 2023

Very good carpenter, recommended!

Nominasjon av Guntars Vīva

12. juli 2023

Jens is a very nice hard worker and very professional.

Nominasjon av Ingrid Birck Natvig

31. juli 2023

Flink, superhyggelig og hjelpsom.

Nominasjon av Anna Hammar

31. juli 2023

Jens er genuint opptatt av faget. Han er ærlig, service-minded, ryddig, kreativ og snill. Min erfaring med Jens er at han utfør oppdraget med en ekstra touch som viser at han yter det lille ekstra. Han er punktlig og nøyaktig. Jeg mener med hånden på hjertet at Jens er Norges hyggeligste håndverker!

;