Mads Bredeveien

Mads Bredeveien

Nominert den 26. april 2023

Kategori: Tømrer

BREDEVEIEN BYGG AS

trondheim, trøndelag

25.
plass totalt
1422
stemmer
25
nominasjoner

Videohilsen til Mads Bredeveien fra Scheie, Drillo og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nominasjon av Knut Erik Lysø

26. april 2023

Ekstremt dyktig, oppegående og moderne tømrer! Imøtekommende og pliktoppfyllende men samtidig en person som tenker utenfor boksen!

Nominasjon av Håkan Tollefsen

26. april 2023

En glimrende god tømrer som leverer kvalitet i alle ledd samt svært imøtekomemnde og løsning orientert. Alltid godt humør! Anbefales på det sterkeste.

Nominasjon av Mats Helge Bolland Pettersen

26. april 2023

Mads Bredeveien møter deg alltid med et smil om munnen. Har virkelig en glede for håndverker faget. Pratsom og løsningsorientert, virkelig en blid håndverker og trivelig type.

Nominasjon av John Erik Bakken

27. april 2023

Mads har vært en veldig god kompis gjennom oppveksten, og har nå startet eget firma der jeg får være med å jobbe når jeg vil da jeg selv er student. Han er alltid i godt humør, og fungerer godt som sjef til tross for at vi er gode kamerater fra før av.

Nominasjon av Andreas Aune

27. april 2023

Det er med stor glede og stolthet at jeg nominerer Mads Bredeveien for Norges Hyggeligste Håndverker. Mads er en eksepsjonell håndverker som virkelig fortjener denne prisen for sitt utmerkede arbeid og fantastiske personlighet. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Mads flere ganger, og jeg har alltid vært imponert over hans evne til å skape et hyggelig og profesjonelt arbeidsmiljø. Han er alltid positiv og imøtekommende, og han har en unik evne til å gjøre alle kunder og kolleger føle seg verdsatt og respektert. Mads er ikke bare en utmerket håndverker, men også en svært dyktig kommunikator. Han er alltid åpen og ærlig i sin kommunikasjon, og han lytter nøye til kundenes ønsker og behov. Hans evne til å skape en trygg og støttende atmosfære gjør at kundene føler seg velkommen og ivaretatt gjennom hele prosessen.

Nominasjon av Olav Lostad

27. april 2023

Mads er ærlig, nøye og utfører jobben med et smil! I tillegg er han løsningsorientert, og kommer alltid med kreative forslag om det trengs. Anbefales!

Nominasjon av Patrick Melgårdshagen

27. april 2023

Mads er pålitelig og imøtekommende, alltid positiv uansett hva som møter han! Arbeidet som blir utført er det bare å ta av seg hatten for, kvalitet av ypperste klasse. Mads strekker seg langt for å sørge for at kunden får den beste opplevelsen under byggeperioden!

Nominasjon av Paul Håkon Krogh

27. april 2023

God gutt med stå-på-vilje å egen bedrift! Kjempeflink tømrer og altmuligmann som kun leverer det beste resultatet mulig på både utførende å i planleggende arbeid!

Nominasjon av Thomas Olsbakk

27. april 2023

Du løfter tømrerbransjen til nye høyder!

Nominasjon av Brian Halseth

28. april 2023

Har ikke vært borti en mere imøtekommende og hyggelig håndtverker av alle som har handlet bil hos meg. Har selv brukt håndverkere hjemme, men etter møte med Mads så kommer jeg til å benytte meg av hans firma fremover. Han har også nylig startet et eget firma som vokser fort hvor alle ansatte trives svært godt og jeg har et stort inntrykk av at Mads tar vare på sine ansatte som om det skulle være hans bestekompiser. Velger derfor å nominere han som den hygligste hyggeligste håndtverkeren i Norge.

Nominasjon av Thea Sofie Tollefsen

28. april 2023

Mads er en super flink og hyggelig sikker som er svært hjelpsom og leverer topp kvalitet i alt sitt arbeid. Anbefaler på det sterkeste!

Nominasjon av Pernille Amalie Tollefsen

28. april 2023

Super flink tømrer og alltid bli og imøtekommende :)

Nominasjon av Torstein Monshaugen

28. april 2023

Som tidligere arbeidskollega vet jeg at Mads alltid finner en løsning på ting, uansett hvor utfordrende jobben er! Mads møter deg alltid med et smil om munnen, og er en svært hyggelig og imøtekommende håndtverker. Kvaliteten og effektiviteten på arbeidet han gjør er særdeles bra! Anbefales!

Nominasjon av Sindre Aune

29. april 2023

Jeg vil nominere Mads Bredeveien pga, han er en flink sjef og en veldig flink og hyggelig tømrer

Nominasjon av Syvert Repstad

29. april 2023

Ønsker å nominere Mads Bredeveien fordi han er en helt fantastisk sjef! Jeg fikk muligheten til å starte hos Bredeveien Bygg As pga Mads og dette hjelper meg veldig i studietiden! Han er så snill, omtenksom og veldig god innen tømrerfaget! Bedre sjef kan man ikke ha! Stem!

Nominasjon av Nora Berntsen

29. april 2023

Veldig hyggelig! Trivelig kar

Nominasjon av Marlene

29. april 2023

Hyggelig type!

Nominasjon av Erlend Norby

29. april 2023

Blir så motivert av å følge @bredeveienbygg på Instagram!

Nominasjon av Frida jaklin

30. april 2023

Mads er hyggelig og grei

Nominasjon av Therese Nordbakken

30. april 2023

Veldig bra håndverker!

Nominasjon av Thomas Olsbakk

2. mai 2023

Alltid et smil på lur :)

Nominasjon av Ismar Novic

4. mai 2023

Mads er en hyggelig kar med mye godt i, kan faget sitt godt og har et godt øre til å lytte. Anbefaler Mads på det sterkeste og mener han desidert er Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Håkon Løkken Skjeggestad

20. mai 2023

Fantastisk personlighet! Denne tømreren/entreprenøren har, i de siste årene gjort en fantastisk jobb innen byggebransjen!

Nominasjon av Ole Gunnar Bye

18. juli 2023

Mads er nøye i alt han gjør og leverer kvalitet i ypperste klasse. Alltid blid og imøtekommende. Han har jobbet både natt og dag for å komme dit han er i dag, det er det bare å ta av seg hatten for!