Oleksii Sinitsyn

Oleksii Sinitsyn

Nominert den 14. juli 2023

Kategori: Tømrer

VI FIKSER AS

oslo kommune, oslo

15.
plass totalt
3248
finaliststemmer
2419
stemmer
60
nominasjoner

Videohilsen til Oleksii Sinitsyn fra Scheie, Drillo og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Oleksii Sinitsyn: – Alt må gjøres på korrekt måte eller ikke i det hele tatt!

**Møt Oleksii, en 39 år gammel tømrer bosatt i Oslo. Oleksii har dedikert over 18 år av sitt liv til tømrerfaget, med de siste 12 årene her i Norge. Han er opprinnelig fra Ukraina, hvor han kommer fra en familie med sterke tradisjoner for håndverksfaget – både hans far og bestefar var også stolte tømrere. **

I dag har Oleksii sin egen bedrift, i tillegg til familie og en sterk drivkraft til å hjelpe ukrainske flyktninger som kommer til Norge.

Med andre ord har tobarnsfaren mye på gang. Med skrutrekkeren nærmest som en forlengelse av kroppen, beskriver Oleksii seg selv som en detaljorientert håndverker som setter pris på presisjon i hvert prosjekt han tar på seg.

– Jeg liker å skape og bygge ting! Jeg er også altfor pirkete. Alt må gjøres på korrekt måte eller ikke i det hele tatt, spesielt på jobb så klart! Dette kan også kona mi bekrefte, smiler Oleksii.

En tømrer med lidenskap for fridykking

Ved siden av håndverkeryrket, har Oleksii en stor lidenskap og interesse for fridykking og sjølivet. Derfor har han reist mye rundt i Norge for å kunne dykke langs kystlinjen. Da han kom til Norge for 12 år siden fikk han muligheten til å forme sitt eget liv med ekstra tid til dykking, verdifull kvalitetstid med barna og familien sin.

– Jeg elsker at det er en så god balanse mellom arbeid og fritid her i Norge, og slik ønsker jeg det også for mine ansatte. Muligheten til å bygge det livet man vil ha. Jeg er utrolig takknemlig for det!

Verdifullt å bygge drømmen til kunder

Med stadig store oppussingsprosjekter på gang, deler tømreren at hans ansatte hos Vi Fikser AS spiller en stor rolle i å motivere ham gjennom arbeidsdagene.

– Alle er flinke, de er gode på det sosiale og finner på morsomme ting sammen på jobb eller utenom jobbtider, for eksempel rafting!

Som håndverker syns Oleksii at det er ekstra verdifullt at man ikke bare jobber for seg selv, men bidrar til å bygge drømmene til folk. Han synes det er artig å kunne være en del av hele visjonen og prosessen til kunden.

– Jeg har mye kontakt med kunder hver dag, for å informere kunden hele veien og holde en god dialog. På den måten blir jeg ofte en del av hele prosessen i prosjektet, forklarer Oleksii.

Håndverk handler om å skape noe meningsfullt

Oleksii har vært med på mange store renoveringsprosjekter. Deriblant et omfattende oppussingsprosjekt med et 90 år gammelt hus på Nesodden som måtte utbedres på alle plan. Oleksii totalrenoverte huset, og fikk stor glede av å se resultatet fra dette prosjektet. For tømreren handler håndverk om å skape noe meningsfullt for kundene sine.

– Det er ett år siden jeg gjorde dette prosjektet, og kunden ringer fortsatt og viser takknemlighet for jobben vi gjorde, smiler Oleksii.

Tobarnsfaren har også fått mye ros for andre renoveringsprosjekter han har gjort, deriblant et prosjekt som beskrives i nominasjonen fra Mats Nylen. Der var Oleksii en kritisk del av arbeidet, som en fantastisk rådgiver og entreprenør i prosjektet.

– Det er fornøyde kunder og deres positive tilbakemeldinger som motiverer og inspirerer meg i hverdagen. I tillegg til å se resultatet av det jeg lager, og selvfølgelig også nominasjonene fra Norges Hyggeligste Håndverker!

Nå er Oleksii i gang med totalrenovering av enda et hus, og syns det er utrolig med alle fine nominasjoner han har fått og det faktum at han er en av de 24 finalistene.

– Jeg har virkelig ikke ord! Jeg er veldig spent og glad for å komme videre i det hele tatt! Alle venner og familie heier på meg, som er helt fantastisk!

Nominasjon av Mats Nylén

14. juli 2023

Aleks i Vi Fikser takket ja til et arbeid i vår leilighet på et tak som hadde fått sprekker som følge av fukt. Etter påbegynt arbeid viste arbeidet seg mye mer omfattende enn først antatt. Aleks har vært en kritisk del av arbeidet og har vært en fantastisk rådgiver og entreprenør mellom oss som beboer og sameiet som oppdragsgiver, samtidig som han måtte håndtere to forsikringsselskap parallelt, både sameiets og Ramirents. Uten han hadde ikke arbeidet blitt fullført.

Nominasjon av Gunash Kadiragaev

17. juli 2023

Jeg har kjent Oleksi i en del år. Også er jeg kjent med hele familien hans og det er jeg glad for ❤️. Jeg vil gjerne bekrefte at Oleksi er en veldig trivelig, hyggelig og glad person. Alltid trivelig å treffe deg Oleksi!

Nominasjon av Dr. Michal Rachel Suissa

17. juli 2023

Alex (Olexi på ukrainsk) og hans medarbeidere har oppusset hele min leilighet. Maken til kvalitet, pålitelighet, ærlighet og kunnskap skal man lette lenge etter. Jeg har anbefalt ham til mine venner og ALLE som h an har utført noe arbeid for, sier det samme som jeg sier. Det er så betryggende å vite at vi har slike håndverkere i Norge som man kan stole på. Å se Alex lener på en stol og se på noe han har utført og vise frem hans yrkes stolthet over arbeidets kvalitet er noe man må bare oppleve!! Jeg håper at Alex blir nominert fordi han er en stolt håndverker

Nominasjon av Marija

17. juli 2023

Oleksi var utmerket! Profesjonell kvalitet på arbeidet, rask og effektiv kommunikasjon, eksepsjonell oppmerksomhet på detaljer. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler!

Nominasjon av Yuliya Martynenko

17. juli 2023

Han brenner for faget sitt, alltid holder seg oppdatert på nye trender og materiell. Kvaliteten er største prioritet. Er forbildet for sønnen vår som ønsker "bygge hus" som pappaen sin når han blir stor!

Nominasjon av Tonje Hoel

17. juli 2023

Oleksi er bestandig blid og hyggelig, og tar seg god tid til å forstå hva kunden trenger hjelp til.

Nominasjon av Elena

18. juli 2023

Oleksi er en profesjonell som kan jobben sin. Han er dyktig og utfører arbeidet sitt raskt og svært nøye. Vi var veldig fornøyd med renoveringen som han organiserte og gjennomførte i vårt nye hus.

Nominasjon av Rørmontasje As

18. juli 2023

Har samarbeidet med dem i flere år!

Nominasjon av Marija Pavlova

18. juli 2023

Oleksi var utmerket! Profesjonell kvalitet på arbeidet, rask og effektiv kommunikasjon, eksepsjonell oppmerksomhet på detaljer. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler!

Nominasjon av Valeria Volkova

18. juli 2023

Utrolig hyggelig, serviceinnstilt og imøtekommende håndverker! Klarer alltid til å yte det lille ekstra!

Nominasjon av Lidia Chumak

18. juli 2023

Vi pusset opp leiligheten, og Vi fikser ved Oleksi har gjort jobben på en kjempebra måte. Vi måtte flytte en dør på badet, pusse opp kjøkkenet, med mer, og Oleksi kom opp med flere relevante råd, slik at leiligheten ser bra ut nå. Vi takker Oleksi som er veldig profesjonell og meget hyggelig.

Nominasjon av Dmitri Ivanov

18. juli 2023

Det var den beste renovasjon på vår leilighet med Oleksiy

Nominasjon av Evgenija Sommerseth

18. juli 2023

Oleksi er veldig flink, hyggelig og dyktig håndverker. Jeg er meget fornøyd hans jobb. Har fortjener å nomineres som den beste håndverker i Norge!

Nominasjon av Marcin DefutI

18. juli 2023

Min beste samarbeidspartner!

Nominasjon av Aksana Owren

18. juli 2023

Dyktig, hyggelig og veldig pålitelig!

Nominasjon av Amina Sinitsyna

18. juli 2023

Pappaen min er den beste og hyggeligste snekkeren i Norge. Han hjelper alle sammen og er veldig snill.

Nominasjon av Mikael Sinitsyn

18. juli 2023

Pappaen min er den beste snekker i hele verden og snill!

Nominasjon av Ihor Gogol

18. juli 2023

Da jeg og familien min flyktet fra krigen i Ukraina til Norge, trodde jeg ikke at jeg skulle klare å jobbe med det første. Jeg har bygget hus i Ukraina i mange år og har mye erfaring. Oleksi ansatte meg, hjalp meg med å forstå de norske byggestandardene og arbeidsmåte. Nå lærer jeg språket og snart skal jobbe selvstendig og gjøre det jeg kan best- bygge hus.

Nominasjon av Morten

18. juli 2023

Vår gode partner.

Nominasjon av Ruslan Pavlyk

19. juli 2023

Dyktig snekker, snill arbeidsgiver, støttende og motiverende

Nominasjon av Moira Elizabeth Eidahl

19. juli 2023

Oleksii er kreativ og omtenksom og en god håndverker. Jeg er enke og ha ikke ressurser rundt omkring meg. I en krisesituasjon var han fort tilstede. Det var jeg enormt takknemlig for. Hans løsning reddet en enda større krise.

Nominasjon av Angelika Tysvær

19. juli 2023

Olexi har oppusset opp våre to leiligheter med utmerket kvalitet. Han og hans kona er veldig pålitelige, ærlige, kunnskapsrike og ikke minst med veldig god sans for humør. Vi har fått gode råd underveis og var veldig fornøyde med resultatet.

Nominasjon av Andrey Beliak

19. juli 2023

Norgest snilleste og beste sjef dessuten flink håndverker også

Nominasjon av Romans

19. juli 2023

Jeg vil gjerne dele min positive tilbakemelding om håndverkeren. Han er alltid tilgjengelig for samtaler og er villig til å gi råd. Takket være hans faglige kompetanse og erfaring oppnår jeg alltid de beste og mest lønnsomme resultatene. Jeg anbefaler hans tjenester til alle som leter etter en pålitelig og dyktig håndverker.

Nominasjon av Nikita

19. juli 2023

Jeg vil gjerne dele min begeistrede tilbakemelding om denne personen. Han gjennomførte oppussing av rommet mitt ved å bruke de beste nye teknologiene og trendy ideene. Resultatet overgikk alle mine forventninger. Rommet ble helt fantastisk, med innovative apparater og stilig design. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet hans og anbefaler ham til alle som søker en profesjonell som kan realisere de mest moderne ideene innen oppussing.

Nominasjon av Olena Litvinova

19. juli 2023

Dyktig, snill, hjelpsom!

Nominasjon av Aleksandr Lytvynov

19. juli 2023

Punktlig, snill, profesjonell, alltid tilstede for kundene sine.

Nominasjon av Ida Tidemann

19. juli 2023

Vi booket hans firma til å pusse opp badet vårt og gangen. Veldig pålitelig håndverkere, som gjorde jobben som planlagt, fulgte opp prosjektet nøye og var veldig nøye

Nominasjon av Britt Lindhart

19. juli 2023

Veldig pliktoppfyllende og flink i sitt arbeid. Veldig hyggelig, blid og imøtekommende. Absolutt en verdig kandidat!!

Nominasjon av Steinar Sagen

19. juli 2023

Har brukt Oleksi (Aleks) Sinitsyn og Vi Fikser AS på tre større prosjekter og er veldig fornøyd. Alltid imøtekommende og alltid tilgjengelig. Lett å samarbeide med og er en idérik og kunnskapsfull håndtverker med gode løsninger og gjennomføringsevne.

Nominasjon av Hildegunn Linde

19. juli 2023

«Vi fikser» med Oleksi i spissen pusset opp vårt bad og kjøkken for et par år siden. Oleksi var alltid imøtekommende og vennlig og var raskt på pletten når vi hadde spørsmål underveis under opp-pussingen. Om det var mandag eller lørdag så spilte det ingen rolle. Vil absolutt anbefale Oleksi om du trenger å pusse opp!

;