Tom Sveen

Tom Sveen

Nominert den 24. mai 2023

Kategori: Rørlegger

RØRTEAM

gjerdrum, viken

74.
plass totalt
478
stemmer
5
nominasjoner

Videohilsen til Tom Sveen fra Scheie, Drillo og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nominasjon av Øyvind Abelset

24. mai 2023

Tom er en flink og proff rørlegger. Det unike med han er humøret som alltid er på topp. Han har sånn fått kallenavnet "rørlegger blid". Med glimt i øyet og godt humør, sprer han glede i hverdagen for kunder og samarbeidspartnere. Jeg synes han derfor fortjener litt hyggelig oppmerksomhet fordi han er han.

Nominasjon av Runar Misund

26. mai 2023

Tom er verdens blideste og beste rørlegger. Han er effektiv, leverer på tid og pris, alltid tilgjengelig når man har en krise og ikke minst alltid blid!

Nominasjon av Anja Wikborg

26. mai 2023

Jeg har aldri hatt gleden av å møte en så unik, hyggelig, gøyal og flink håndtverker som Tom. Og vi har pusset opp mye! Han skaper masse glede og god energi rundt seg, mens han utfører noen av de de verste oppgavene som rørlegger effektivt og prikkfritt. Alltid med et smil og en morsom kommentar. Makan til energiboost å ha ham på besøk!

Nominasjon av Tone Eliseussen

28. mai 2023

Tom er en veldig positiv og hyggelig mann. Han gjorde en jobb i sameiet vårt hvor vi er 12 leiligheter. Makan til effektivitet og service! Flere beboere kom til meg å sa han var så hyggelig og hjelpsom. Han skulle de bruke neste gang de trengte rørlegger.

Nominasjon av Martin Sveen

30. mai 2023

Uten tvil Norges hyggeligste håndverker. Setter alltid kundene først og er alltid blid på jobb og imøtekommende mot alle han møter på. Hjelper jo også at arbeidet han utfører alltid er i den ytterste og beste kvalitet.

;