Tor Jonassen

Tor Jonassen

Nominert den 14. juni 2023

Kategori: Tømrer

TOR JONASSEN

sandnes , rogaland

41.
plass totalt
860
stemmer
47
nominasjoner

Videohilsen til Tor Jonassen fra Scheie, Drillo og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nominasjon av Tone Elise Jonassen

14. juni 2023

En veldig serviceinnstilt og smilende mann, som står på og jobber tidlig og sent for å få jobben gjort. Utrolig nøyen og dyktig håntverker, som også alltid tar seg tid til ein god drøs. Alltid viktig at kunden er 100% fornøyd. Har ofte gitt en altfor god pris til kunde, siden han visste de ikke hadde så god råd. Så har ikke blitt rik av å jobbe som tømmermann og murer, men har alltid elsket å jobbe og er stolt av det han gjør.

Nominasjon av Natalie Jonassen

14. juli 2023

Kjempehyggelig og omtenksom arbeidskar som har stått på heile livet. Gjør det aller beste han kan for å gjør alt for kunder og tilpasser til alle for å kunne hjelpe så mye så mulig. En mann som fortjener en god klapp på skulderen og pustepause etter å ha vert fantastisk og stått på hele livet.

Nominasjon av Mona Wiik

16. juli 2023

Jeg ønsker å nominere Tor for utrolig godt arbeid og utmerket service. Vil påstå at han er blandt de mest erfarne i sin bransje. På vegne av flere i området som han har gjort en jobb hos, rapportere alle at de har vært fornøyd med arbeidet, og kostnaden.

Nominasjon av Laila Haukelid

17. juli 2023

Han har stått på fra morgen til sen kveld og alltid gjort så godt han kan. Og han har dessverre ofte gitt en for dårlig pris, slik at han har lite igjen selv. Så kunden har fått hus, hytte, peis eller hva det skulle være til en billig penge.

Nominasjon av Annette Høyland Jonassen

21. juli 2023

En så kan arbeidet sitt!

Nominasjon av Solveig Vagle

22. juli 2023

Han har murt bad og satt inn ovn hos meg. Jeg er veldig fornøyd med jobben og måten Tor gjorde jobben på.

Nominasjon av Annelin J. Buind

23. juli 2023

Han stille alltid opp, gjør en fantastisk jobb. Me er veldig fornøyd med alt arbeid som er gjort. Og har alltid en histore på lager. Er den hyggeliste håndtverkeren eg vett om! Fortjene å vinna dette uten tvil, mange års erfaring. Kan alt innen bygg,både tre,mur,div. Er det noen som burde vunnet så er det Tor Jonassen!!

Nominasjon av Sindre VJ

24. juli 2023

Tor med hammeren! En ufattelig flink og lidenskapelig fagmann, som virkelig brenner for yrket - mer enn noen andre jeg vet om! Når nøyaktig og vakkert utført arbeid teller er det Tor du ringer!

Nominasjon av Espen Buind

24. juli 2023

Dette er en mann med masse erfaring og kunnskap. Utfører jobben som avtalt og er profesjonell og effektiv. Han har alltids tid til en prat og en god historie. Har du spørsmål om hvordan du skal gjøre litt enklere oppgaver selv, kommer han gjerne med forslag til gode løsninger og hvordan det kan gjøres. Med andre ord, en meget hyggelig håndverker.

Nominasjon av Ole Tungland

25. juli 2023

Han er veldig flinke og hyggelig og blid.

Nominasjon av Sondre Langen

25. juli 2023

En super god fagmann som kan gjennomførende godt arbeidet sitt. Ser de beste løsningene, og tett samarbeid med kunden. Alt dette og mer til, sammen med en god dose humor og glimt i øyet.

Nominasjon av Bård Magne Skjeivik Veland

27. juli 2023

Tor the Man, en kar som utføre tømrer jobber med stolthet for faget, en mann som er forståelsesfull og setter kunden først! I tillegg til å tømrer så utføres også forskaling og fliser legging i ypperste kvalitet. En allsidig kar med masse erfaring og sikkert 101.5 års arbeids erfaring med alle de seine kveldene og helgene med jobbing. Anbefales å bruke Tor, man får kvalitet fra A-å å valuta for pengene. Mvh. fornøyd kunde - Båri

Nominasjon av Anne May Jonassen

29. juli 2023

Tor tar alle utfordringer på strak arm. Et trygt godt smil, dyktig og med stolthet i sitt fag.

Nominasjon av Bjørn Reidar Larsen

31. juli 2023

Tor er den blideste tømmer mannen jeg vett om og må han vinne! Bli med og stem han fram til seier!

Nominasjon av Siljan Henriksen

31. juli 2023

Fordi han er grei.

Nominasjon av Astrid Rypestøl

31. juli 2023

Dette er en sjelden kar som er kjempeflink i alt han gjør hatt stor glede av jobben han gjør. Allsidig og dyktig!

Nominasjon av Gaute Vagle

31. juli 2023

Tor er en allsidig håndverker som kan det meste. Kunne like gjerne vært nominert som murer og flislegger. Det er nok denne allsidigheten som gjør ham så dyktig også som tømrer. Han er en hyggelig kar, med både smilet og en god historie på lur.

Nominasjon av Merethe Søstrand

31. juli 2023

Tor er en allsidig og dyktig håndverker. Han er hjelpsom, løsningsorientert og en positiv kar. Han står på og yter alltid sitt beste for kunden.

Nominasjon av Inge Jonassen

31. juli 2023

Kom når han lovet, jobben ble raskt og flott utført. Veeeldig fornøyd!

Nominasjon av Yngvar Rypestøl

31. juli 2023

Tor er svært nøyaktig i sitt arbeid og opererer med svært fornuftige priser.

Nominasjon av Silje Wiik

31. juli 2023

Tor er veldig hyggelig, kan snakke om alt mellom himmel og jord, men er ikke minst en god håndverker. Han forstår hva du ber om, og lager det. Unner han å vinne, fordi han har gjennom tidene gitt altfor mange altfor hyggelige priser, og derfor ikke alltid fått tilbake det han har fortjent. Håper han vinner!

Nominasjon av Anne Jorunn Klungeland

1. august 2023

Alltid blid og hyggelig.

Nominasjon av Elin Helleland

2. august 2023

Er det noen som fortjener å vinne er det Tor.

Nominasjon av Eirik Skoge

2. august 2023

En veldig flink og nøye håndverker med hjerte for faget.

Nominasjon av Trond Haukelid

2. august 2023

Tor er en allsidig håndverker. Han kan sitt fag, nøyaktig og dedikert. Han har allsidig et smil på lur, også når det e hektisk dager.

Nominasjon av Stian Espedal

3. august 2023

Tor er ein fantasisk snekker og ein lika god mann.

Nominasjon av Sigurd Espedal

3. august 2023

Tor er først og fremst en utrolig arbeidsom kar og veldig trivelig og grei person! Jeg hadde han senest på besøk i dag for å få noen tips og råd om et par ting som skal gjøres med huset.

Nominasjon av Martin Fossan

4. august 2023

Knallgod service!

Nominasjon av Geir

4. august 2023

Finner alltid tid selv om han ikke har det! Kommer som avtalt og leverer alltid kvalitet. Og fakturerer alltid for lavt, noe han dessverre får lide for nå som minstepensjonist! Unner han å vinne!

Nominasjon av Ragnar Jonassen

4. august 2023

Han er veldig flink!

Nominasjon av Leif Kåre Helleland

4. august 2023

En håndverker i særklasse med høy faglig kompetanse. Han er pålitelig og gjør alltid kunden fornøyd. Honoraret hans er i nedre sjiktet, dette sammen med hans behagelige væremåte samt kompetanse gjør at han har en stor kundemasse.

;