Frank Thonstad: – Det å møte nye folk gir meg en ekstra boost!

Humørsprederen fra Trondheim

Møt Frank Thonstad, humørsprederen som har lagt grunnmuren for glede og kvalitet i Trondheim som murer i hele 27 år. Med sitt smittende gode humør, enestående evne til å skape et positivt miljø på arbeidsplassen, og sitt dyktige håndverk, er det ikke overraskende at Frank har blitt en av finalistene i kåringen.

Da han følte seg skolelei ved slutten av ungdomsskolen, valgte trønderen en mer fysisk karrierevei. Frank innrømmer at valget om å bli murer var noe tilfeldig, men som en fysisk og sosial fyr fant han at mureryrket passet ham ypperlig!

– Jeg er en ganske humørfylt og glad fyr! Jeg liker veldig godt å tulle, spre glede og få folk rundt meg til å ha det bra. Jeg syns det er viktig å få opp humøret til andre!, smiler Frank entusiastisk.

45-åringen setter spesielt stor pris på det sosiale aspektet ved jobben sin.

– Det å kunne møte nye mennesker, kollegaer og kunder hver dag. Det gir meg en ekstra boost i hverdagen!

Mureren med mye skrøner

Trønderen forklarer også hvorfor det derfor er viktig å ha et godt humør når man tilbringer så mye tid sammen med kollegaer. Frank er en skøyer som liker å finne på sprell og skrøner for å skape god stemning blant kollegaer.

– Jeg liker å tulle litt, og ha det gøy med kollegaer i hverdagen! Noen ganger lurer jeg nye ansatte til å hente ting som ikke ligger der, ler Frank.

I nominasjonen fra Yosef beskriver han hvordan Frank tok han godt imot som ny i bedriften, med sitt gode humør og sin omtanke for lærlinger. Som tillitsvalgt, verneombud og festsjef, arrangerer Frank mye sosialt for de ansatte, noe som skaper et unikt samhold.

Frank er spesielt glad i ørretfiske, som blir inspirasjonen til mange fiskeskrøner han deler med kollegaene sine. Utenom det finner mureren tid til å nyte livet gjennom å spille fotball og å tilbringe tid med familien. Med andre er Frank glad i å bruke kroppen, med mye på gang!

Trønderen som gjør dårlige dager til gode dager

Frank syns det er fint med kåringen Norges Hyggeligste Håndverker, et tiltak han ser som kjempebra, spesielt siden mange håndverkere blir sett ned på. Derfor er det ekstra givende å bli satt pris på.

– Det betyr veldig mye å komme til finalen! Det å komme til finalen var et delmål for meg, og det er jeg utrolig takknemlig for, sier Frank.

I nominasjonene renner det inn med ros for hans profesjonalitet, kvalitetsarbeid, gode smil og humør. Ord som går igjen er “varmt smil” og “lun humor”, sammen med “Ingen over, ingen ved siden!”, som Roy Bringsli skriver. Det er flere som setter stor pris på humørsprederen, og forteller hvordan Frank gjør dårlige dager om til gode.

– Jeg setter stor pris på alle fine nominasjonene, understreker trønderen.

Murerens dedikasjon til faget og gode humør er like solid som veggene han bygger. Frank representerer håndverkerånden i sin reneste form, og hans livsglede er en inspirasjon for alle rundt ham.

Klikk her for å stemme på Frank!

;