Norsk Byggebransje fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker

Ansvarlig utgiver i Norsk Byggebransje, Ellen Øiesvold Palsén.
Ansvarlig utgiver i Norsk Byggebransje, Ellen Øiesvold Palsén.

Norske håndverkere er verdens beste!

-Det er en spontan og subjektiv uttalelse, men den kommer fra hjertet, sier ansvarlig utgiver Ellen Øiesvold Palsén.

-Vi lar oss stadig imponere over stolte håndverkere over hele landet, som daglig bruker all sin kompetanse for å veilede, vedlikeholde, renovere, montere og bygge nytt.

-Vi snakker daglig med kvalitetsbevisste håndverkere som med respekt for eget og andres fag leverer håndverkstjenester på høyt faglig nivå.

-Det handler om en yrkesgruppe som forholder seg til forskrifter, regler og standarder i det daglige. Håndverkere som vet hva som skal gjøres og sørger for at jobben blir gjort, uansett vær & vind, urolige tider eller med medvind i seilene.

Byggebransjens spellemannspris

-Selvsagt fortjener de å bli hyllet etter alle kunstens regler! Derfor fornyer vi med den største selvfølge samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker og fortsetter å fortelle de positive historiene.

-Det en glede å få bidra til bransjens viktigste kåring, sammen med sponsorer som alle har samme genuine ønske om å sette et positivt søkelys på bransjen og stolte, hyggelige, dyktige håndverkere landet over, avslutter Øiesvold Palsén.

Fornyer samarbeidet med Norsk Byggebransje i 2023, for tredje året på rad

-Dette gjør vi fordi vi deler felles verdier og mål. Både Norsk Byggebransje og Hyggeligste ønsker å fokusere på de gode historiene fra bransjen, for å skape en motvekt til all den negative medieomtalen. -Dette gjør vi gjennom å fortelle om suksesshistorier, om samarbeid som fungerer og ved å løfte gode rollemodeller. Dette er avgjørende for å styrke rekrutteringen til bransjen og slik styrke håndverksbransjen på sikt, sier Benjamin Husstad-Nedberg, prosjektleder i Norges Hyggeligste Håndverker.

-I en undersøkelse gjennomført av Norstat, for Mittanbud dokumenteres effekten kåringen har i befolkningen. Vi ser av at kjennskap til Norges Hyggeligste Håndverker har en klar korrelasjon med positive holdninger til bransjen. Sammen med Norsk Byggebransje og alle våre andre sponsorer ser vi fram til å fortsette det viktige arbeidet også i 2023, avslutter Husstad-Nedberg.

;