Volkswagen Nyttekjøretøy går inn i sitt 5. år sammen med Norges Hyggeligste Håndverker

Markedssjef i Volkswagen Nyttekjøretøy Ingvild Øversveen.
Markedssjef i Volkswagen Nyttekjøretøy Ingvild Øversveen.

– Å løfte håndverksbransjen i Norge er et langsiktig prosjekt og vi viser gjennom dette at vi tenker langsiktig med våre investeringer. Vi er svært fornøyd med fortsatt å være hovedsponsor for en kåring som skaper så mye engasjement og stolthet hos håndverkerne, sier Ingvild Øversveen, Markedssjef for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller AS.

I april 2023 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for syvende året på rad, og Volkswagen Nyttekjøretøy skal for femte gang spille en aktiv og synlig rolle som hovedsponsor.

Markedssjef Ingvild Øversveen fortsetter i juryen, som har det krevende og givende arbeidet med å velge finalister, kategorivinnere og hovedvinneren ut fra tusenvis av nominerte håndverkere.

– Ved å bidra i en omfattende og seriøs kåring som dette, ønsker vi å vise at vi som markedsleder tar samfunnsansvar. Det er et nasjonalt behov for å styrke håndverksbransjen, og det gjør denne kåringen, sier Øversveen.

Vinner får en Volkswagen ID. Buzz Cargo!

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med at Volkswagen Nyttekjøretøy er med videre som hovedsponsor.

– Vi er stolte over igjen å få til et nært samarbeid med Volkswagen Nyttekjøretøy og det kvalitetsstempelet det er for kåringen å ha “Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul” på laget. De fleste håndverkere er avhengig av kvalitet, praktiske løsninger og kjørekomfort i arbeidshverdagen, derfor er hovedpremien i kåringen meget ettertraktet.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirere ungdom og voksne, samt styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

I 2022 kom det inn over 3000 nominasjoner og 200 000 stemmer. Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse.

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig - både hos håndverkerne og blant befolkningen forøvrig. At vi har fått inn nesten 13 000 nominasjoner og over én million stemmer på seks år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg.

Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene.

– Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener. Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg.

Om Norges Hyggeligste Håndverker

  • Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene.
  • Kåringen i 2023 blir den 7. i rekken, med sterke sponsorer i ryggen.
  • Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å løfte bransjens omdømme i befolkningen.
  • Kåringen styrker rekrutteringen til yrkesfagene.
  • Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2023 åpner opp for nominasjoner og stemmer etter påske 2023 og prisutdelingen finner sted i september 2023.
;