Christian Aarstad Oterhals

Christian Aarstad Oterhals

Nominert den 23. april 2024

Kategori: Tømrer

NIDAROS BYGG & UTLEIE AS

trondheim, trøndelag

13.
plass totalt
628
stemmer
18
nominasjoner

Videohilsen til Christian Aarstad Oterhals fra Petter, Vendela og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nominasjon av Kenneth Søbstad Sundet

23. april 2024

Christian er virkelig en verdig kandidat til tittelen "Norges hyggeligste håndverker". Med sin utadvendte og smilende personlighet, skaper han en varm og imøtekommende atmosfære hvor alle føler seg velkomne. Uansett hvem han snakker med, tar han seg tid til å lytte og engasjere seg. Hans arbeid er preget av nøyaktighet og grundighet, og han leverer alltid en solid kvalitet. Med sin dedikasjon til å oppfylle kundens behov og ønsker, er han et glimrende eksempel på hva det vil si å være en dyktig håndverker med en hjertevarm tilnærming.

Nominasjon av Espen Alexander Saue

23. april 2024

Fantastisk trivelig type! Alltid ett smil om munnen, en god vits eller historie på lur. Utrolig lun og varm, og ekstremt enkel å ha med å gjøre! Anbefaler han på det sterkeste som håndverker men også som en kompis! En bedre fyr skal du lete lenge etter!

Nominasjon av Christer Nesset

24. april 2024

En punktlig, arbeidsom og veldig hyggelig kar.

Nominasjon av Aleksander Botn-Langøy

24. april 2024

Stiller alltid opp på kort varsel. Jobber dag og natt. Gjør alltid en veldig bra jobb!

Nominasjon av Maren Mørch

24. april 2024

Christian er en hardarbeidende og dyktig tømrer. Han møter alltid kunden med et smil, og gjør en det lille ekstra for at kunden skal bli så fornøyd som overhode mulig. Han er nøyaktig i hver jobb han leverer, og setter gode resultater høyt.

Nominasjon av Alexander Larsen

25. april 2024

Hel ved

Nominasjon av Trine Søbstad

28. april 2024

Christian er en hyggelig, flink og pålitelig håndverker.

Nominasjon av Espen Tekseth

28. april 2024

Christian er en punktlig, hyggelig og nøyaktig arbeider. Han dukker alltid opp på jobben med et smil. Veldig fornøyd!

Nominasjon av Arve Hol

28. april 2024

En svært hyggelig og pålitelig håndtverkere

Nominasjon av Mali Eidem Myhre

28. april 2024

Veldig fornøyd. Christian utførte en fantastisk jobb! Blid og hyggelig fyr.

Nominasjon av Ole Markus Landrø

29. april 2024

En mann man alltid kan stole på. Stiller alltid opp med et smil. Jobber uansett dag og klokkeslett. Står på for å få jobben gjort bra.

Nominasjon av Dagfinn Oterhals

30. april 2024

Han stiller alltid opp til avtalt tid. Han varsler, dersom han er forsinket pga uforutsette hendelser. Han gir deg en ca pris før jobben starter. Han fullfører alltid det som er avtalt og gjør gjerne litt ekstra for at kunden skal være superfornøyd.

Nominasjon av Trym Raudeberg

30. april 2024

Står på og jobber hardt! Ble bl.a. brukt til å bytte gulv og kjøleskap. Arbeid vell utført med ett smil.

Nominasjon av Randi Aarstad

8. mai 2024

Christian har vært en behagelig, hyggelig og arbeidssom kar fra han startet på skulen 5 år gammel. Ser humoren av det meste, så arbeidsdagene går som en røyk. Han hadde en samtale med sin mormor da han gikk på ungdomsskolen om fravær i skule og jobb. Hun som bonde kunne fortelle at det var ikke bare å ringe borti fjøset og melde fravær grunnet hodepine. Det har han tatt med seg gjennom hele livet. Christian er kjent for å være pliktoppfyllende og nøyaktig i alt han gjør. En likandes fyr å ha i hus.

Nominasjon av steven sæthermyr

9. mai 2024

Det er med glede jeg skriver denne nominasjonen av Christian. Christian er ikke bare en fantastisk dyktig snekker, han er en meget hyggelig person som alltid strekker seg lenger for å gi deg den beste servicen du kan se for deg. Han er grundig i sitt arbeid og setter alltid kundens behov først. Christian er en pålitelig håndverker som tar ansvar for sitt arbeid og leverer til avtalt tid. Anbefaler Christian til alle som trenger en tømrer som leverer både kvalitet og fantastisk service. med sin dedikasjon og profesjonalitet gjør han alltid det beste for hver enkelt kunde med et smil om munnen og sin hyggelige utstråling

Nominasjon av Lill Kristin Mathisen

9. mai 2024

Christian stiller opp på kort varsel, er effektiv og hyggelig. Vi er veldig fornøyd med jobben han utfører - god pris! Alltid smilende og godt humør.

Nominasjon av Guro Aarstad Villa

9. mai 2024

Christian fortjener virkelig å bli nominert som Norges hyggeligste håndverker. Ikke bare er han en ekstremt dyktig tømrer, men han er også utrolig hyggelig å være rundt. Han tar seg alltid tid til å lytte til kundene sine og behandler dem med respekt og vennlighet. Christian er virkelig en håndverker som skiller seg ut med sitt gode humør og positive holdning. Han er virkelig en verdig kandidat til tittelen!

Nominasjon av Vegard Villa

9. mai 2024

Fornøyelse å hatt Christian som håndverker på vårt oppussingsprosjekt. Han er dyktig, pålitelig, svarer alltid på telefonen, viser og gir gode tips til løsninger. Fortjener veldig tittelen Norges hyggeligste håndverker

;