Fredrick Gundersen

Fredrick Gundersen

Nominert den 23. april 2024

Kategori: Tømrer

BMP DRIFT AS

bergen, vestland

4.
plass totalt
869
stemmer
50
nominasjoner

Videohilsen til Fredrick Gundersen fra Petter, Vendela og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nominasjon av Kristoffer Kremener

23. april 2024

Fredrick er virkelig en verdig kandidat til tittelen "Norges hyggeligste håndverker". Fredrick har alltid veldig mange baller i luften og har en helt unik formidlingsevne som få håndverkere har. Han er imøtekommende, glad og har alltid tid til å lytte. Han er en one of a kind handyman som fikser alt, han brenner virkelig for yrket og legger sjelen sin i arbeidet han utfører. En smilende og glad person som alltid har glimt i øyet er bare noen av få ordene jeg trenge å si. Fredrick er et glimrende eksempel på hva det vil si å være en dyktig håndverker som er dedikert til sitt arbeid både på jobb og utenfor jobb. Han er hyggelig, serviceinnstilt og en verdig kandidat for tittelen !

Nominasjon av Camilla B

23. april 2024

Fredrick er absolutt en verdig kandidat av tittelen ”Norges Hyggeligste Håndverker”. Han er en engasjert og dyktig tømrer som brenner for faget. Han hjelper alltid alle rundt seg og stiller opp uansett hva det skulle være. Fredrick er utadvendt og ligger sjelen i sitt arbeid. Han er alltid i godt humør og viser stor grad av service.

Nominasjon av Kim Olaf Kjus selje

24. april 2024

Ønsker å nominere Norges desidert snilleste og dyktigste tømrer ! Han viser stor kunnskap og har alltid et smil når han møter kundene sine. Jeg har selv brukt Fredrick på mange prosjekter og her er det bare kvalitet og service fra start til slutt! Jeg snakker ikke bare på min egen vegne men for alle bekjente jeg har anbefalt han til ! Dette er uten tvil Norges hyggeligste og snilleste tømrer !! Vi heier på deg

Nominasjon av Håkon h

25. april 2024

Han hjalp meg å pusse opp leilighet før salg. Alltid et smil på lur og alt ble gjort etter planen vi satt opp. Anbefaler Fredrik på sterkeste☀️

Nominasjon av Sander

25. april 2024

Alltid blid og fornøyd, brenner for jobben han gjør. Absolutt en verdig vinner av Norges Hyggeligste Håndverker.

Nominasjon av Amalie

25. april 2024

Alltid blid og hyggelig håndverker! Legger mye innsats i jobben han gjør. Absolutt en verdig vinner av Norges Hyggeligste Håndverker.

Nominasjon av Jan inge risnes

25. april 2024

Jeg mener Fredrick er en verdig kandidat som Norges hyggligste håndverker fordi han er en helt fantastisk person som virkelig utfører arbeidet sitt med nøyaktighet og profesjonalitet. Fredrick vill jeg kalle en skikkelig fagmann med stolthet i alt han gjør!

Nominasjon av Tobias

25. april 2024

Makan til hyggelig håndverker skal man lete lenge etter! Alltid kvalitetsarbeid og alltid med et smil på lur. Anbefaler Fredrick på det varmeste, mitt førstevalg,- alltid!

Nominasjon av Therese Christin

25. april 2024

Heier på Fredrick som jeg mener burde vinne Norges hyggeligste håndverker Fredrick er en gladfis og humørspreder uten side stykke Han har gjort masse jobb for oss å vi kan ikke takke han nok for servicen og kvaliteten han gir fra seg Vi krysser fingrene for at han skal vinne

Nominasjon av David dandoy

25. april 2024

Superdyktig tømrer Serviceinnstilt Svært dyktig tømrere

Nominasjon av Grethe Ingebrigtsen

26. april 2024

Fredrick fortjener å vinne Alltid hyggelig, hjelpsom og service innstilt Byttet vinduer for oss, men vi var så fornøyd med han at vi måtte ha han med videre på flere prosjekter for oss og familien

Nominasjon av Nicholas Marthinussen

26. april 2024

Hyggelig og flink tømrer som burde vinne Norges hyggeligste håndverker

Nominasjon av Sebastian Håland

26. april 2024

Byens hyggeligste tømrer

Nominasjon av Sebastian Sandberg

26. april 2024

Prisen for Norges Hyggeligste Håndverker virker å være skapt for Fredrick. Ikke bare er han enormt dyktig i jobben sin, men med en personlighet du sent kommer til å glemme. Det er nesten umulig å ikke dra på smilebåndet når man har en prat med Fredrick. Alltid opptatt av å finne gode løsninger som igjen vil skape de beste kundeopplevelsene. En mer verdig vinner skal man lete lenge etter!

Nominasjon av Simen villanger

26. april 2024

Dyktig håndtverker med øye for faget.

Nominasjon av Thea Børhaug Mathewson

26. april 2024

Verdens triveligste mann som alltid hjelper alle andre ♥️ En tømrer som brenner for faget sitt!

Nominasjon av Mario Silva

26. april 2024

Dyktig håndverker som brenner for faget ! Super hyggelig

Nominasjon av Mikkel Vetvik

26. april 2024

Fantastisk service og humør, og upåklagelig arbeid!

Nominasjon av Gunter sundal

26. april 2024

Fredrick er en super glad og service instilt tømrer som viser stor lidenskap for faget. Han er alltid godt humør og er et godt forbilde for resten av tømrer faget!

Nominasjon av Kjell Olav Ingebrigtsen

27. april 2024

Vi er super fornøyd med arbeidet Fredrick har gjort hos oss, han er veldig hyggelig og servicen er tipp topp. Vi har fra starten til slutt følt oss som en del av prosessen med daglig oppdateringer og innblikk Han tar seg virkelig god tid på kommunikasjon og viser oss gjerne de beste løsningene på prosjektene Vi kan definitivt anbefale han på det sterkeste og han må vinne dette !

Nominasjon av Therese Gjerde

27. april 2024

Hyggelig og ærlig tømrer med positiv energi

Nominasjon av Chris Eide

27. april 2024

Byens beste og ikke minst hyggeligste tømrer!

Nominasjon av Kjell K.

27. april 2024

110% verdig vinner av Norges hyggeligste håndverker! Fredrick brenner virkelig for jobben sin, og er en perfeksjonist uten like.

Nominasjon av Torfinn

27. april 2024

Superhyggelig og dyktig type, brukt han på flere av mine prosjekter!

Nominasjon av Monica østebø

27. april 2024

Jeg har Selv brukt Fredrick til tømrerarbeid flere ganger. Alltid vært fornøyd med servicen og arbeidet, men møtet med Fredrick var bare helt fortryllende. Han er gledesspreder av øverste klasse og et større smil skal du lete lenge etter. Arbeidet var også praktfullt

Nominasjon av Marielle visnes

27. april 2024

Dyktig håndverker som brenner for faget sitt! Ingen tvil om at Fredrick er en verdig vinner av Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Henrik Paulsen

27. april 2024

Hyggelig og driftig

Nominasjon av Øyvind hagen

27. april 2024

Helt rå og dyktig tømrer som anbefales

Nominasjon av Jonas Jerad

28. april 2024

Fredrick er en rådyktig fagmann med et stort øye for kunden! Han leverer alltid gode løsninger, har et godt øye for detaljer og strekker seg alltid litt ekstra for å gjøre kunden fornøyd. Anbefales på det sterkeste!

Nominasjon av Rolf Myrvågnes

28. april 2024

Alltid blid og masse energi! Norges hyggeligste rett og slett.

Nominasjon av Anniken

28. april 2024

Hardtarbeidende, smilende og leverer alltid sakene!

;