Haakon Gulliksen

Haakon Gulliksen

Nominert den 23. april 2024

Kategori: Rørlegger

Kollenbad

bærum, viken

6.
plass totalt
768
stemmer
100
nominasjoner

Videohilsen til Haakon Gulliksen fra Petter, Vendela og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nominasjon av Trude Kinge

23. april 2024

Proff, serviceminded og ærlig! Alt man ønsker seg av fagfolk man bruker penger på.

Nominasjon av Frode Steinar Ekeli

23. april 2024

Haakon er effektiv og rask , plikt oppfyllende og ryddig prising, god til og informere om ting må endres! Har brukt Haakon i mange år, før brukte jeg han far, gode aner!

Nominasjon av Jarle Førland

23. april 2024

Haakon er en kjernekar som ikke bare sørger for at jobben blir gjort, men gjør det med jækla godt humør samtidig. Sannsynligvis Norges beste humør

Nominasjon av Rezhwan Lokman

23. april 2024

Stiller alltid opp for kundene uansett hva det er!

Nominasjon av Sandra Haug Flotve

23. april 2024

Makan til hyggelig håndverker skal man lete lenge etter! Alltid kvalitetsarbeid og alltid med et smil på lur. Anbefaler Haakon på det varmeste, mitt førstevalg,- alltid!

Nominasjon av Tiffany Borgersen

23. april 2024

Haakon er den dyktigste og hyggeligste , med god kunnskap på den nyeste teknologien og de nyeste trendene innen baderom. 10/10

Nominasjon av Axel Heydari

23. april 2024

Haakon Gulliksen er en eksepsjonelt dyktig prosjektleder, kjent for sitt engasjement for kundetilfredshet og sin streng overholdelse av regelverk. Hans evne til å lede prosjekter fra start til slutt sikrer at alle kundene ikke bare er fornøyde, men også imponerte over hvor sømløst prosessene håndteres. Med Haakon ved roret kan man være sikker på at hvert prosjekt blir utført etter boka, med en profesjonalitet og effektivitet som setter standarden i bransjen.

Nominasjon av Anders Kanten

23. april 2024

Håkon er en slik fyr jeg likte med en gang jeg traff han. Han er veldig omgjengelig og sosialt intelligent. Håkon gjør ikke unødvendig mye ut av seg i en gruppe mennesker, men hevder seg proffesjonelt ved at han kun snakker høyt om det han virkelig har peiling på. Han er aldri ufin med noen. Med andre ord så er Håkon hel ved og til å stole på.

Nominasjon av Hans olav Nilsen

23. april 2024

Brukte Haakon på et prosjekt med totalrenovering av baderom vedkommende var imøtekommende og hyggelig

Nominasjon av Anders Kanten

23. april 2024

Haakon er en fyr jeg likte med en gang jeg traff han. Han er trivelig, sosial og rett og slett hel ved. Han viser stor respekt til alle mennesker rundt seg og høster det samme tilbake.

Nominasjon av Sivil elektrikeren

23. april 2024

Jeg brukte han hjem hos meg

Nominasjon av Fredrik Wiman

23. april 2024

Haakon er virkelig det råeste jeg har opplevd som rørlegger. Har alt på stell, holder avtaler og tider, VELDIG nøye med detaljer, stiller opp med å være grei om ting som han egentlig ikke trenger gjøre og ikke minst: det fantastiske smilet som matcher hans attitude om å få kunden fornøyd! 10/10, kunne ikke ønske ett eneste sted hvor han kunne vært bedre. Strålende fornøyd kunde og gleder meg til neste gang jeg trenger rørlegger fordi da vet jeg hvem jeg skal kontakte, nemmelig Norges hyggeligste håndtverker: Haakon Gulliksen!

Nominasjon av Robin Albrigtsen

24. april 2024

Veldig lett og rask kommunikasjon. Fine priser og generelt tvers igjennom hyggelig

Nominasjon av Jonathan Nordskog

24. april 2024

Haakon Gulliksen fra Kollenbad er en ekstraordinær kandidat for Norges Hyggeligste Håndverker på grunn av hans konstante engasjement og positive innstilling. Hans evne til å alltid levere arbeid av høy kvalitet, kombinert med hans vennlighet og tålmodighet overfor både kunder og kolleger, gjør ham til en verdifull og respektert skikkelse i lokalsamfunnet. Haakon representerer håndverksyrket med stolthet og integritet, noe som gjør ham til en inspirasjon for alle rundt ham.

Nominasjon av Trude Brunvoll

24. april 2024

Han er ærlig, pliktoppfyllende, og har masse godt humør.

Nominasjon av Eirik Johan Aatangen Bakke

24. april 2024

Alltid imøtekommen, blid, løsningsorientert og faglig dyktig utført arbeid.

Nominasjon av Leszek Gucwa

24. april 2024

Haakon er veldig hyggelig og kan høre på hva kunden sier. Jeg fikk veldig gog veiledning ang. min bad oppusing. God pris og ikke minst - fantastisk humør !

Nominasjon av Thomas Schanche Ellingsæter

24. april 2024

En kjernekar som alltid gjør jobben med et smil, og bidrar til å finne beste løsning for prosjektet!

Nominasjon av Helene m

24. april 2024

Haakon er tilgjengelig for kunden, faglig dyktig og presis i sitt arbeid. Helt klart verdt alle nominasjoner og stemmer!

Nominasjon av Anne-Grethe Gjertsen

24. april 2024

Har ikke møtt noen andre håndverkere, som leverer så perfekt, ryddet og vasket oppdrag som Rørleggermester Haakon Gulliksen. Her er det høy grad av yrkesstolthet. Man blir bare glad for hans kompetanse og vennlige fremtreden. Alltid positiv og alltid i rute. Det er en glede å nominere han. Lykke til

Nominasjon av Mette Lande

24. april 2024

Utrolig hyggeig fyr! Han fortjener å få tittelen Norges beste og hyggeligste håndtverker! Kom først på befaring, og utførte en knalljobb, både raskt og godt utført. God kommunikasjon, han kontaktet meg 30-40 min før han kom alle gangene, og ryddet også opp etter seg! Kommer 100 % sikkert til å kontakte Haakon neste gang vi behøver håndtverker innen hans fag! Mette, Roggens Import AS

Nominasjon av Kåre Idland

24. april 2024

Alltid blid og effektiv!

Nominasjon av Brit Idland

24. april 2024

Bruker alltid Haakon!

Nominasjon av Denise Øksendal

24. april 2024

Fantastisk hyggelig, direkte og særdeles god til å lytte til kundens behov. Utrolig fornøyd!

Nominasjon av Steen Lars Bære

24. april 2024

Da jeg bestemte meg for å renovere badet hjemme, var jeg på utkikk etter en håndverker som ikke bare hadde nødvendig kompetanse, men som også kunne levere arbeid av høy kvalitet med en profesjonell og vennlig tilnærming. Valget falt på en lokal håndverker som kom sterkt anbefalt, og jeg må si at opplevelsen langt overgikk mine forventninger.

Nominasjon av Sigurd Olsen

24. april 2024

Jeg vil gjerne nominere Haakon Gulliksen for hans enestående arbeid og eksepsjonelle ferdigheter innen oppussing av bad. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Haakon tidligere, og hans dedikasjon, faglige kompetanse og oppmerksomhet på detaljer har virkelig gjort en forskjell. Under prosessen med å pusse opp badet mitt, overgikk Haakon mine forventninger og leverte et resultat som langt overgikk hva jeg hadde forestilt meg. Badet han bygde for meg, er uten tvil det beste jeg noensinne har hatt. Haakon fortjener anerkjennelse for sitt utmerkede arbeid og sitt engasjement for å levere høykvalitetsresultater.

Nominasjon av Nina Beveridge

24. april 2024

Så dyktig og blid rørlegger skal man lete lenge etter. Heia Haakon!

Nominasjon av Cecilie Gulliksen

24. april 2024

Haakon er tålmodig, nyskapende og løsningsorientert. Han leder prosjekter med en god oversikt, ro og helhetlig tankegang med fokus på framgang, kvalitet og ivaretakelse av kundens ønsker.

Nominasjon av Kaja Berdal-Sanner

24. april 2024

Super dyktig og hyggelig, Hjulpet meg med mange ting!! Anbefales på det sterkeste

Nominasjon av Caspar Vere

24. april 2024

Sjeldent trivelig og dyktig kar! Overleverer hver eneste gang

Nominasjon av Daniel Chan

24. april 2024

Rørleggeren Haakon er en ekte mester i sitt fag. Med et smil om munnen og verktøy i hånden, løser han selv de mest utfordrende oppgaver med presisjon og omsorg. Han er pålitelig, punktlig og hans arbeid vitner om en dedikasjon til håndverket som er sjelden. Haakon etterlater seg alltid fornøyde kunder og skinnende rør. Han er ikke bare en rørlegger; han er en hverdagshelt som sørger for at vannet flyter som det skal i hjemmene våre.

;