Kjetil Sverre Hugsted

Kjetil Sverre Hugsted

Nominert den 9. mai 2024

Kategori: Mur & Betong

Aab flislegging

kristiansand, agder

46.
plass totalt
537
finaliststemmer
486
stemmer
44
nominasjoner

Videohilsen til Kjetil Sverre Hugsted fra Petter, Vendela og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Kjetil Sverre Hugsted: – Kollegaene mine og jeg deler den samme håndverksgleden

Kjetil Sverre Hugsted, en erfaren murmester fra Kristiansand, har levd et liv dedikert til håndverksfaget. Med over 40 år i yrket og en brennende lidenskap for å dele sin kunnskap, har han blitt et kjent navn både blant kolleger og kunder. Kjetil er finalist i Norges Hyggeligste Håndverker 2024, en ære han ble både overrasket og glad for å motta.

– Jeg trodde ikke at en kåring som denne ville ha noe med meg å gjøre, men det er virkelig stas å bli nominert og enda mer å komme til finalen, sier Kjetil beskjedent.

Fra en håndverksfamilie

For Kjetil var det naturlig at han skulle bli murer. Allerede som 11-12 åring begynte han å jobbe tett med faren, som også var murer.

– Pappa pleide å ta jobbene som ingen andre ville ha. Det var naturlig for meg å starte på murerlinja da jeg var 16, forteller Kjetil. Fra den gang har han ikke sett seg tilbake, og murerfaget har blitt en stor del av hans liv.

Et nytt kapittel med Selvbyggerhjelpen

Etter mange år i yrket startet Kjetil nylig et nytt firma, Selvbyggerhjelpen, som hjelper folk med å gjøre mest mulig av arbeidet selv, med litt veiledning fra en profesjonell.

– Jeg liker å lære bort det jeg kan, og dette firmaet gir meg muligheten til å gjøre nettopp det. Det er givende å se folk mestre nye ferdigheter hjemme, sier Kjetil med et smil.

En familiemann med stor omsorg for andre Kjetil har vært gift i over 20 år og har tre barn og tre barnebarn. Sammen med kona, som han har vært sammen med i 44 år, beskriver han seg selv som en som elsker å prate med folk.

– Jeg har fått mange jobber bare fordi jeg snakker med folk. Det er kanskje en fordel med å være så pratsom, ler Kjetil.

Samarbeid og samhold

Kjetil trives godt med kolleger i alle aldre, og han verdsetter samarbeidet som får arbeidsdagen til å gå så smidig. – Jeg hadde nok trappet ned for lenge siden hvis det ikke var for de flotte kollegaene mine. Det er noe helt spesielt med å jobbe med folk som deler den samme gleden for håndverket, forteller han. Han forteller om kollegaene sine, som han også anser som kompisene sine.

– Vi kaller oss «demensmurene», ikke fordi vi har demens, men fordi vi er oppi årene, sier Kjetil med en god latter. Vi har det skikkelig bra sammen på jobb!

Nominasjon av Tor Nyhus

9. mai 2024

Mannen er alltid hyggelig, hjelpsom, gir råd, er raus og pålitelig

Nominasjon av Wenche Tonstad

2. juni 2024

Kjetil har hjulpet oss mange ganger med takst, gode tips og råd, og har alltid ett smil på lur. Han er også raskt på pletten når man ringer, og stiller opp på kort varsel. Kan virkelig anbefales!

Nominasjon av Arnstein lona

4. juni 2024

I en liten norsk by, hvor husene står tett og folk hilser med et «javel?!» finner vi Norges hyggeligste murer, Kjetil. Med en murskje i hånden og en vits på lur, bygger han ikke bare vegger og gulv, men også gode relasjoner. Hver flis han legger, følges av en latterkule, og selv de mest kronglete murprosjektene blir til en fornøyelse. Det ryktes at naboene bestiller ny mur bare for å få besøk av Kjetil – han er nemlig den eneste mureren som bygger både vegger og vennskap samtidig!

Nominasjon av Thor C Aas

4. juni 2024

Kjetil har gjort flere jobber her,med veldig god utførelse,effektivt arbeid til gitt pris…pålitelig og ikke minst alltid godt humør.

Nominasjon av Pia Johansen

6. juni 2024

Har brukt Kjetil på 3 forskjellige jobber hos meg. Meget fornøyd med hans arbeide og kan virkelig anbefales videre. Alltid presis på avtalt tid og rydder pent opp etter seg.

Nominasjon av Grethe Katrine Håland

9. juni 2024

Alltid like hyggelig blid uansett hva slags vær det er. Han har gjort en god og ryddig jobb, er fleksibel med å komme når det passer. Han er til å stole på, ekstra omgjengelig, har god dialog med kunde og Alltid glimt i øyet, smil om munnen, samtidig som han har stålkontroll på jobben som skal utføres og leverer til ypperste klasse. Han har en særdeles rolig personlighet og fremstår med godt humør. Han er en lagspiller som imøtekommer enhver personlighet, byr på seg selv, er lun, raus omgjengelig. Han er en menneske kjenner, som vet å ivareta kundens forventninger og behov. Så vil jeg si at han strekker seg langt og bidrar til å forklare yrket, jobben som kreves og utførelse stegene som tas for å oppnå optimalt for et resultat som ivaretar og sikrer kvaliteten. Nå er han en kar med mange års erfaring, kreativ type som kommer med passende forslag og ideer. Til slutt kan jeg understreke den lune raushet og imøtekommende personen han er, i det hele en svært omgjengelig fyr.

Nominasjon av Nicolay Dahl Aase

10. juni 2024

Har brukt Kjetil på flere prosjekter. Han er alltid i godt humør, stiller opp og er opptatt at god kommunikasjon!

Nominasjon av Emmanuel Ruchekeri

12. juni 2024

Er det noen som fortjener den prisen, så er det Kjetil. Utrolig fin og profesjonell kar!

Nominasjon av Fredrik Andreas Juell

12. juni 2024

Denne fyren ble jeg glad i på sekundet jeg møtte han. I tillegg var han utrolig dyktig i sitt arbeid. Dette vitnet om en mann med god erfaring og lang fartstid ! Fantastisk trivelig type jeg føler meg ivaretatt av som utfører arbeidet med stil og presisjon. Så har vi alltid en hyggelig prat Topp type ❤️

Nominasjon av Eli Mørkesdal

12. juni 2024

Fantastisk mann! Glimt i øyet og alltid i godt humør. Kommer på kort varsel. Er god på å gi råd og tips til nybegynnere. Gjør jobben med god kvalitet. Anbefales!

Nominasjon av Anders Knutsen

15. juni 2024

Kjetil er en hyggelig og flink håndtverkere.

Nominasjon av Erlend Forberg

15. juni 2024

Kjetil er ein særdeles hyggeleg og positiv kar, som skapar god stemning rundt seg. Han er i tillegg også ein dyktig håndverkar.

Nominasjon av Kirsten Brevig Helland

15. juni 2024

Alltid godt humør og er veldig flink i sitt fag.

Nominasjon av Ernie Naglestad

16. juni 2024

En fantastisk og pålitelig murer. Har brukt han flere ganger og han er alltid blid og hjelpsom. Trenger jeg noe han kan gjære vil jeg garantert kontakte han igjen. Anbefaler han sterkt til alle.

Nominasjon av Michael Sløgedal

17. juni 2024

Kjetil må være Norges Hyggeligste Håndverker! Han kommer alltid til avtalt tid og ringer gjerne at han kan komme før om det passer. Han jobber utrolig effektivt samtidig som han klarer å holde en samtale gående og svare på mine mange spørsmål. Han kommer alltid med gode råd til selvbyggere som meg og er hyggelig men veldig bestemt og nøyaktig i sine svar, så jeg slipper å bruke mer tid på å fundere. Ønsker Kjetil alt godt og lykke til! Hilsen kunde.

Nominasjon av Håkon Finsland

18. juni 2024

Kjetil fikk sjefsoppdraget med vårt hus, toppmodellen utvidet ifra Eikås Hytter og Hus. Kjetil er 100 % til å stole på og gjør en glimrende jobb. Våre beste anbefalinger gis herved. Familien Finsland i Venneslavegen 195, Vennesla.

Nominasjon av Simen røstad

18. juni 2024

Denne karen har jeg vært så heldig å arbeidet sammen med på masse prosjekter. Kjetil er en vanvittig pålitelig arbeidskar med kommunikasjon som prio 1 med kunder og samarbeidspartnere.Og har skikkelig yrkesstolthet! Og i tillegg har han et hjerte av gull å bryr seg om alle og er jammen med snill med alle! Denne prisen fortjener Kjetil !

Nominasjon av Roar Pettersen

20. juni 2024

Vi kom i kontakt med Kjetil via nettet. Han utmerket seg straks med sin imøtekommenhet og gode humør og kjappe replikker. Vel så viktig er den gode profesjonelle kommunikasjonen. Han informerte grundig om arbeidetsgang før start og han kom alltid på slaget. Arbeidet ble utført til til vår fulle tilfredsstillelse. Vi kan trygt anbefale Kjetil på det varmeste.

Nominasjon av Tellef Dønnestad

20. juni 2024

Kjetil pusset opp badet mitt. Han forklarte hva som måtte gjøres, og skaffet snekker, rørlegger og elektriker. Alt ble planlagt og utført til avtalt tid og pris. Kjetil er alltid hyggelig og ærlig, og organiserer arbeidet så det går så effektivt og raskt som mulig

Nominasjon av Bjarne Aurebekk

20. juni 2024

Kjetil er en super arbeidskollega! Alltid blid og hyggelig og ikke minst pålitelig. Styrer jobbene vi har sammen med stødig hånd.

Nominasjon av Ole Jonny Mosfjell

20. juni 2024

Kjetil er en utrolig fin fyr med masse glede og humor og alltid en trivelig historie som er gøy å få med seg! Han har flere gode egenskaper! Han er alltid på lag og finner mange gode løsninger, han er også konstruktiv og veldig organisatorisk. Ja også er han.. -En veldig god lytter. -Veldig forståelsesfull. -Empatisk -hjelpsom og en hyggelig person!

Nominasjon av Andreas Monge

21. juni 2024

Jeg har brukt Kjetil til flere murer oppdrag, og han har alltid levert godt arbeid til avtalt tid. Han er alltid blid og lett å forholde seg til.

Nominasjon av Arild Dønnestad

21. juni 2024

Jeg har samarbeid med han i mer en 10 år. han er alltid blid og hyggelig, og har alltid et smil på lur

Nominasjon av Ole Morten Meland

23. juni 2024

Vi har benyttet oss av Kjetils firma ved flere anledninger ifm oppussing av bad/våtrom. Veldig fornøyd med resultatet som ble levert til riktig tid, til en god avtalt pris, og alltid med et hyggelig smil

Nominasjon av May Turid dønnestad

23. juni 2024

Han samarbeider med min mann, og er altid hyggelig og blid.

Nominasjon av Hege Meland

24. juni 2024

Har brukt Kjetil i forbindelse med flislegging av våtrom. Han er faglig dyktig, serviceorientert og alltid blid! Norges hyggeligste håndverker uten tvil!

Nominasjon av Magnar kløvfjell

1. juli 2024

Kjetil er en fin fyr. Alltid behjelpelig, hyggelig ærlig og ikke minst flink og presis. En god håndtverker og et godt medmenneske.

Nominasjon av Eivind Hugsted

2. juli 2024

Kan få en fredag til å føles ut som en mandag, nei vent. Omvendt

Nominasjon av Klara Askeland

2. juli 2024

Veldig hyggelig mann, som kom fort og hadde veldig god service instilling. Gjorde jobben raskt og ble veldig fint. Godt humør og god kommunikasjon. Kom presist når han skulle.

Nominasjon av Dag Olav Strømman Håkedal

2. juli 2024

For en mann! Har samarbeidet med Kjetil i flere år, og det blir bare gøyere for hvert prosjekt vi har sammen. Befaringer, koordinering og utførelse går som en drøm. Han strekker seg langt for å gjøre kundene fornøyde og er veldig flink til å tilrettelegge for andre håndverkere. Er det noen som fortjener denne prisen, er det Kjetil!

Nominasjon av Steven Nørholm

3. juli 2024

Veldig trivelig type. Kommer innom butikken vår og slår av en prat, alltid med et smil og godt humør.

;