Lisa-Marie Stavnhaugen

Lisa-Marie Stavnhaugen

Nominert den 22. april 2024

Kategori: Lærling

Søstrene Amundsen

oslo kommune, oslo

11.
plass totalt
772
stemmer
20
nominasjoner

Videohilsen til Lisa-Marie Stavnhaugen fra Petter, Vendela og Norges Hyggeligste Håndverker!

Del video

Nominasjon av Tom Andre Raukleiv

22. april 2024

Jeg mener Lisa er Norges hyggeligste håndverker fordi hun er ALLTID blid, ler hele tiden, har en utrolig utstråling, veldig dyktig med kunder, og reisen hun har hatt er veldig inspirerende for mange. Hun er også bli rørlegger ambassadør og er kjempe flink til å fronte håndverker yrket! Tvers igjennom snill og god! Veldig dyktig med bilder!

Nominasjon av Ida Meldgaard

23. april 2024

Råeste Lisa Marie kommer rett fra Gudbrandsdalen og flytter til Oslo, der bestemmer hun seg for å bli voksenlærling som rørlegger etter å ha jobbet som frisør og makeupartist. Ikke bare det, men Lisa velger å bruke tida si på å vise hele Norge hva det vil innebære å være rørlegger! Hun ble med i det fantastiske crewet til BliRørlegger som jeg selv har vært en del av tidligere, der hun da formidler hverdagen sin videre. Slike ambassadører digger jeg, derfor vil jeg gjerne hylle Lisa Marie! Ikke glem det siste: Hun er dødssnill og har en knakande god dialekt - heldige kunder som får henne inn døra.

Nominasjon av Per-Vidar Volle

24. april 2024

Lisa-Marie bidrar stort til rekruttering til vvs bransjen, alltid blid og veldig faglig dyktig.

Nominasjon av Line Amundsen

24. april 2024

Lisa Marie er svært dedikert i alt hun foretar seg. Ingenting gjøres halveis. Derfor er hun også svært dyktig og allerede faglig sterk. Hun har et smittende humør som farger sine omgivelser. Hun bidrar sterkt til rekruttering til rørleggerfaget og med fantastiske bilder og tilstedeværelse i sosiale medier, løfter vvs bransjen. Hun får alltid skryt av kunder og leverandører. Vi er veldig heldig som har Lisa hos oss i Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift. At hun er nominert er svært fortjent

Nominasjon av truls erik aas

24. april 2024

Jeg gir deg en nominasjon fordi du er min beste venn og kollega! Og fordi du fortjener dette:)

Nominasjon av Lars Espelid

25. april 2024

Jeg vil gjerne nominere Lisa fra Søstrene Amundsen til prisen som Norges hyggeligste håndverker. Lisa er en eksepsjonell håndverker som alltid sprer glede og positivitet rundt seg. Hun er ikke bare alltid blid og hyggelig, men også faglig interessert og inspirerende for både menn, kvinner og unge i og utenfor faget. Lisa har en unik evne til å få alle til å føle seg velkommen og inkludert. Hennes selvironi og humor skaper en behagelig atmosfære, og hennes åpne og utadvendte natur gjør henne til en enestående representant for sitt fag. I tillegg til å være en dyktig håndverker, søker Lisa alltid ny kunnskap og er ivrig etter å dele sine erfaringer med andre. Hun er en rollemodell som motiverer andre til å forfølge sine lidenskaper og utvikle seg faglig. Lisa er en verdig kandidat til prisen som Norges hyggeligste håndverker, og jeg er sikker på at hennes varme personlighet og engasjement for rørfaget vil gjøre henne til årets mest verdige vinner!

Nominasjon av Marte Lund

25. april 2024

Ikke nok med at hun er sjukt trivelig! Så inspirerer hun også oss andre damer til å kunne følge drømmen om en annen jobb - og står støtt som ei skikkelig yrkesfaglig dame! <3 Hun viser at vil du bli noe, så får du det til uansett!

Nominasjon av Christian Bretun Ahlsen

25. april 2024

Lisa er tvers igjennom god! Alltid blid og sprer kun glede rundt seg. Ute på arbeidsplassen er hun serviceminded og får alltid gode tilbakemeldinger ifra kunder.

Nominasjon av Christina Lie

25. april 2024

Lisa er en fantastisk person, god, varm, inkluderende, en kjempe flink rørlegger, ambassadør og ikke minst en fantastisk kollega og bestevenninne. Lisa er alltid blid og omtenksom med alle rundt seg. Hun er den morsomste dama jeg vet om. Jeg mener Lisa er en verdig vinner av Norges hyggeligste håndverker ❤️

Nominasjon av Jan Einar Stavnhaugen

25. april 2024

Min nominasjon går til Lisa-Marie (min datter) som med sitt pågangsmot, ett stadig ønske om å bli bedre, samt nå de mål hun har satt seg for fremtiden. At du velger håndverker yrket og å bli rørlegger, er noe som også inspirerer selv en far, stort, og som selv er i samme bransje. Jeg heier på deg Lisa-Marie

Nominasjon av Andreas Stavnhaugen

26. april 2024

Denne nominasjonen går til verdens beste store søster! Heier på deg! Klem lillebror

Nominasjon av Ingrid opdahl

26. april 2024

Tidenes råeste dame! Fortjener virkelig tittelen som «Norges hyggeligste håndverker»! Sykt engasjement for faget, og gjør en kjempe jobb som engasjerer og inspirerer andre! Alltid blid, hyggelig og morsom!

Nominasjon av May-Brith Finsrud

26. april 2024

Jeg vil gjerne nominere Lisa til Norges hyggeligste Lærling! Hun har vært min datter i 32 år nå og hun slutter aldri å imponere meg. Hun er et råskinn av en dame og jeg er utrolig stolt over alt hun får til, og heier på henne hele veien<3 Blir utrolig rørt av å lese alt det fine folk skriver om henne <3

Nominasjon av Ali hayat

26. april 2024

God, ansvarlig og omsorgsfull person

Nominasjon av Amanda Sofie Carlsson Hayat

27. april 2024

Snill og flink, god på å rekruttere og inspirere andre til å velge rørleggerfaget

Nominasjon av Merete Grøthe-Torgner

27. april 2024

Fordi hun fortjener det!

Nominasjon av Mari-Ann Amundsen

27. april 2024

Lisa er ei fantastisk dame med rett serviceinnstilling og håndverksgenet er medfødt. Hun er alltid engasjert og går fullt inn for oppgaven. Hun fortjener denne nominasjonen så mye!!! Heier på deg.

Nominasjon av Fredrik T Volle

29. april 2024

Jenta er for det første blid, positiv og engasjert. Hun markedsfører faget sitt på en god måte og inspirerer mange unge til å søke utdanning som rørlegger.

Nominasjon av Kristina Lyngstad

30. april 2024

Har vært fast kunde hos Søstrene Amundsen i noen år. Har bitt meg merke i at Lisa alltid tar seg ekstra god tid og får meg alltid i godt humør!

Nominasjon av Ariel Myren

30. april 2024

Heier på flinkeste Lisa-Marie som fremmer rørleggeryrket. Håper du kommer til finalen og vinner! U go girl!!

;