OBOS Block Watne inngår samarbeid med Norges Hyggeligste Håndverker

Marianne Gjertsen Ebbesen, Konserndirektør Trehus, OBOS
Marianne Gjertsen Ebbesen, Konserndirektør Trehus, OBOS

– OBOS Block Watne er en av Norges største boligbyggere. Hvem bygger? Jo, håndverkerne! Derfor er Norges Hyggeligste Håndverker sitt mål om å styrke rekrutteringen til yrkesfagene helt sammenfallende med våre ambisjoner, sier Konserndirektør boligutvikling i OBOS, Marianne Gjertsen Ebbesen.

I april 2024 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for åttende året på rad, og nå er det klart at OBOS Block Watne blir med som sponsor og jurymedlem.

Samfunnsansvar i praksis

– Som markedsleder ønsker OBOS Block Watne å bidra til å styrke bransjen, og i prosjektet Norges Hyggeligste Håndverker får vi en sterk kommunikasjonsplattform samt et fellesskap med andre ledende varemerker som deler verdier og et felles ønske om å ta samfunnsansvar i praksis. Det er en ære å bli spurt om jurydeltakelse og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet, avslutter Gjertsen Ebbesen

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er meget fornøyd med å få OBOS Block Watne med på laget

Styrker laget

– OBOS Block Watne er en av pilarene i bransjen, og et merkevare som står for seriøsitet, troverdighet og kontinuitet. De passer meget godt inn i sponsorgruppa og er en klar styrking av laget, sier Benjamin Husstad-Nedberg, prosjektleder i Norges Hyggeligste Håndverker.

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig – både hos håndverkerne og blant befolkningen for øvrig. At vi har fått inn over 10 000 nominasjoner og nesten to millioner stemmer på syv år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg. Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene. – Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem oppmerksomheten de fortjener. Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg.

;