Norge er "I STAND" takket være håndverkerne våre

Norge vil ifølge SSB mangle 100 000 fagarbeidere i 2035. Har vi ikke nok håndverkere kan vi ikke lenger ta for gitt at ting rundt oss er i stand. Alt for lenge har vi gjort nettopp dette; tatt ting for gitt. Håndverksbransjen har lenge slitt med et ufortjent dårlig omdømme, delvis skapt av negativ omtale av media og samfunn.

I STAND snur fokuset til det positive, slik Norges Hyggeligste Håndverker prøver å gjøre med fremstillingen av håndverksbransjen. Slik minner vi befolkningen om å sende gode tanker til alle de flotte og flinke håndverkerne som holder Norge i stand for alle oss andre!

I STAND er et oppmerksomhetsstønt i regi av Norges Hyggeligste Håndverker for å sette fokus på de positive sidene ved håndverksbransjen. Vi har plassert ut skilt og plakater på mange steder i Oslo den 15. juni. På Sørenga har vi snakket med kunnskapsminister Tonje Brenna, byrådsleder Raymond Johansen og BNL-leder Nina Solli om viktigheten av å løfte bransjen, og at alle aktører i bransjen må jobbe sammen mot felles mål.

Ønsker du eller din bedrift å bidra til å løfte håndverksbransjen?

  1. Lag deres eget lille “I STAND”-prosjekt lokalt! Det er veldig enkelt, samt svært god markedsføring for bedriften.
  2. Bedriften kan delta som STØTTESPILLER
  3. Du kan nominere en håndverker som fortjener litt positiv oppmerksomhet

Ta kontakt med prosjektleder Benjamin Husstad-Nedberg (benjamin@mittanbud.no, tlf 92022343) for mer informasjon.

;